Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Phantom 180 kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    arkadaşlar arkaya çanta bağlattım ve fotolarını sizlerle paylaşmak istiyorum ama ne yazıkki nasıl yapılacagını çözemedim illa url vermemi istiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı nesil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar arkaya çanta bağlattım ve fotolarını sizlerle paylaşmak istiyorum ama ne yazıkki nasıl yapılacagını çözemedim illa url vermemi istiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
    http://www.hizliresim.com/
    bu siteye resimleri yukle
    sonra al oradaki linki
    [IMG][/IMG]
    bu iki parantezin izin içine yapıştır
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    sym gts 250
    Merhaba;

Arka dişli değişimi yapan var mı acaba? Bu arada motorsikletimde dişli değişikliği harici ne gibi modifikasyonlar yapabilirim performansına yönelik acaba?

Ön dişli için ise kapağın törpülenmesinden bahsetmişsin abana1903 kardeşim; bundan kastın nedir? ve ne kadarlık bir törpüleme söz konusu?
    kardeşim benim bulduğum dişli,yuvaya yaklaşık 3 mm büyük geldi. kapağın görülmeyen kısmını biraz törpüledim. Belki törpülenmeden uyan dişliler mevcuttur. Performans için alttaki hayvan gibi katalizörğn çıkması lazım. Resmen görüntü kirliliği.( 150 cc olduğu için tamamen yasal olarak takılmış ve motorun hızını düşüren bir fazlalık) Ben çıkarmadım ama çıkaran arkadaşlar var onlara danışmak lazım. Onun haricinde cc yi arttırabilirsin. 200 lük uyumlu silindir piston bulunabilir. Motor teknolojisi diğer 200 lük ve 250 lik makinalara benziyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Alıntı amykos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    phantomculara katildim bugunden itibaren beyaz - siyah istemistim kirmizi - siyah geldi ama o da guzel duruyor
    . performans icin henuz bi yorum yok suan rodaj evresinde motor .
    aramıza hoşgeldiniz. Kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

sagolasin abana hepimize kazasiz belasiz surusler dilerim. dun kocaeli den bursa inegole geldim titresim haricinde motorun kotu bir yanini goremedim suanlik. surusu keyifli

Motosikleti
    sym gts 250
    phantom kullanıcıları nerelerdesiniz ????
    iki kelam edin gitmeyin öyle. motorun özellikleri neler, nekadar yakıyor, en uzun yolunuz ne bi dökülün
    ben bu motoru alırken elimde hiç bilgi yoktu, bizden sonra alacak arkadaşlarımıza yardım edelim, hem sohbet edelim.
    kocaeli, istanbul ,yalova, bursa kısacası marmara bölgesi phantomcular toplanalım ne dersiniz?

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    merhaba arkadaşlar.. İstanbul-Bursa yolunda küçük bir gezim oldu. Kız arkadaşımla beraber çıktığımız yolda en ufak bir sıkıntı yaşatmadı. yol üzerinde 2 yerde mola verdik. Bunlardan birisi topçular-eskihisar feribotu diğeri ise denize girmek için uğradığımız çınarcıktır. şuanda 2500 km bakımı gelen motorumun bakımını tamamlar tamamlamaz karadeniz bölgesine dogru bir gezi istiyorum. Bu bakımda dişlileri de değiştireceğim. Motorumun çok daha rahatlayacağını düşünüyorum. Abana1903 öyle bir gezi düzenlemeyi planlarsanız ben severek katılmak isterim.
    abana1903 bunu beğendi.

Motosikleti
    sym gts 250
    biz vakit buldukca geziyoruz hocam senide bekleriz. amacım yakındaki phantomları toplamak.
    kalite konusunda kanuni büyük bir projeye imza attı. bakmanızı tavsiye ederim. http://www.kanuni.com.tr/etkinlikler
    yaz bi gelsin her hafta çadır kurmaya gidiyoruz il dışına niyeti olan varsa tanışalım

Motosikleti
    1971 jawa 250 cc
    bende suan 71 model jawa var bu kış ve önümüzdeki yaz kullanmayı düşünüyorum şehir içinde çok güzel harika bir motor ama ben gezmeyi sürekli yol yapmayı seviyorum ancak motorum hem yakıt hemde teknolojisi açısından buna pek imkan tanımıyor. bir kaç gün önce kanuniyi gördüm çok hoşuma gitti ben çocukluğumdan beri kanuni ve mz de büyüdüm (98 model 125 cc honda motorlu kanuni, 97 model 250cc mz,2003 model cbf 250 yada diğer adıyla twister) biraz gezinince internette hemen burayı buldum yazdıklarınız etkiledi beni gerçekten çok hoş motor . ama bir kaç eksiği var gibi keşke 200- 250 cc olsa dedirtmior değil . tabi böyle modifikasyon mümkünse çok güzel olur birde sizlerden okuduğum kadar dişlide büyütülürse çok daha güzel olur . gelecek yaz için düşünüyorum aslında bakalım ekonomi izin verirse belki istanbuldaki phantom cularla gelecek yaz sık sık buluşabiliriz

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Merhaba arkadaşlar. Dişli konusundaki bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle motorun dişli değişimi ile garanti dışı kalması söz konusu değilmiş ancak bu da belli kaidelere bağlı. Ancak uyacak dişli bulmak sıkıntılı. Konuyu Kayalar Motor üzerinden fabrikaya bildirdik. Şuan oradan gelecek bilgiyi bekliyoruz. anladığım o ki ülkenin her yanından aynı konu hakkında fabrikaya baskı gelmekte. Fabrika'da konu ile ilgili dönüş yapacağını belirtti. Kısaca orjinal bir 14 diş yakında yedek parça olarak servislere gelebilir. Eğer bu olmayacak olursa da uyan bir dişliyi en kısa zamanda abana1903 isimli arkadaşımız gibi taktıracağım. Bilginize

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

abana1903 bunu beğendi.

Motosikleti
    sym gts 250
    Merhaba arkadaşlar. Dişli konusundaki bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle motorun dişli değişimi ile garanti dışı kalması söz konusu değilmiş ancak bu da belli kaidelere bağlı. Ancak uyacak dişli bulmak sıkıntılı. Konuyu Kayalar Motor üzerinden fabrikaya bildirdik. Şuan oradan gelecek bilgiyi bekliyoruz. anladığım o ki ülkenin her yanından aynı konu hakkında fabrikaya baskı gelmekte. Fabrika'da konu ile ilgili dönüş yapacağını belirtti. Kısaca orjinal bir 14 diş yakında yedek parça olarak servislere gelebilir. Eğer bu olmayacak olursa da uyan bir dişliyi en kısa zamanda abana1903 isimli arkadaşımız gibi taktıracağım. Bilginize

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

http://f1210.hizliresim.com/12/1/dkl4u.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

http://f1210.hizliresim.com/12/1/dkl63.jpg
    http://f1210.hizliresim.com/12/1/dkl6u.jpg
    valla tebrik ederim çanta demirini güzel monte etmişşin. ben uğraşamadım depo üstüne falan koyuyorum eşyaları. hafta sonu sakaryadan arkadaşımı alarak yalova çınarcığa gidip geldim. 500 km yaptım . benzin 4.82 tl ye aldım yuh dedim artık. neyse motorum 8500 km civarında arkadaşlar,

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla tebrik ederim çanta demirini güzel monte etmişşin. ben uğraşamadım depo üstüne falan koyuyorum eşyaları. hafta sonu sakaryadan arkadaşımı alarak yalova çınarcığa gidip geldim. 500 km yaptım . benzin 4.82 tl ye aldım yuh dedim artık. neyse motorum 8500 km civarında arkadaşlar,
    ne yaktı hiç baktın mı?? yani tek depo yetti mi?

Motosikleti
    sym gts 250
    tek depo normal şartlarda yeterli, az alıp orda tekrar aldığım için test ettim diğemem. Ancak 1 depoyla 550 km yaptım . buda ortalama 100 km/h 3 lt demek. ( söylemiş olduğum değerler uzun yolda yapılmıştır. Süratim ortalama saatte 100 km hız civarıdır)

Motosikleti
    sym gts 250
    evet arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarına, yarın bir aksilik olmassa babamın aldığı 200 lük silindir pistonu phantoma takmayı deneyeceğiz. açmışken cross 250 nin silindir pistonu uyar mı onada bakacağız. yarın görüşmek dileğiyle

Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Arkadaşlar aranızda motoru deviren veya kaza yapan var mı ? tabiki Allah kaza bela vermesin de devirince çarpınca parçaları nekadar dayanıklı nekadar masraf çıkartıyor?

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    yaw bu alet çok yakışıklı ama gücü düşük yaw.

evet arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarına, yarın bir aksilik olmassa babamın aldığı 200 lük silindir pistonu phantoma takmayı deneyeceğiz. açmışken cross 250 nin silindir pistonu uyar mı onada bakacağız. yarın görüşmek dileğiyle
    merak ettim sonuç ne oldu ?

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bu alet çok yakışıklı ama gücü düşük yaw.

merak ettim sonuç ne oldu ?
    servisin bugün işi olduğu için motoru bıraktım, pazartesi en geç salı motoru 200 cc olarak teslim almış olacağım inş . izlenimlerimi aktarırım arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

Alıntı Mehmet Turan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aranızda motoru deviren veya kaza yapan var mı ? tabiki Allah kaza bela vermesin de devirince çarpınca parçaları nekadar dayanıklı nekadar masraf çıkartıyor?
    nasıl düştüğüne bağlı. kanuni.com.tr sitesinden online satıştan parça fiyatlarına bakabilirsin kardeşim.

Motosikleti
    sym gts 250
    arkadaşlar merhaba,
    bugün itibariyle phantomum 200cc oldu. silindir piston yeni olduğu için kısa bir rodaj dönemim olacak. vites aralıkları bir miktar daha uzadı diyebilirim. 3. viteste biraz sıkıştırıyım dedim 90 ı yakalıyor. kadıköy baymoto servisinde yaptırdım. sağlıcakla kalın.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    arkadaşlar merhaba,
    bugün itibariyle phantomum 200cc oldu. silindir piston yeni olduğu için kısa bir rodaj dönemim olacak. vites aralıkları bir miktar daha uzadı diyebilirim. 3. viteste biraz sıkıştırıyım dedim 90 ı yakalıyor. kadıköy baymoto servisinde yaptırdım. sağlıcakla kalın.
    ybr bile biraz sıkıştırdın mı 90 ı yakalıyo toprağım 3 te keşke orjinali bozdurmayaydın
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Arkadaşlar bu motoru İstanbul Kadıköy de satan motosiklet mağzası var mı ? Yakından incelemeyi çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    arkadaşlar merhaba,
    son sürat, ivmelenme, yakıt tüketimini de eski ve yeni durumu karşılaştırarak verirseniz iyi olur, bir de ne kadara toplamda mal oldu desem

son olarak dişli oranlarıyla oynanacak mı?
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

REKLAM ALANI
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)