merhaba bir yerde gördüm galba motor ccsi 200 yapıla bilyormuş bu doğru mu ?
merhaba bir yerde gördüm galba motor ccsi 200 yapıla bilyormuş bu doğru mu ?
Bu motosikletle ilgili fotoğraf yüklerseniz sevinirim üstünde olursanız orantıyı da görmek açısından daha iyi olur.
abana hocam bende dişli degiştirmek istiyom dişliyi alınca eskisini söküp yenisinimi takyolar yoksa başka uyarlama yapılıyomu motorda yani bi yerleri degişiyomu motorda ilerde memmun kalmazsam tekrar eski haline getirme şansımı varmı zincir içinde bi bakla eklemek gerekiyomuş aynı zincir baklasından kolay bulunurmu ben ankaradayım mesela son sorumda buları yapınca garinti kapsamından cıkarmı acaba tşk ederim şimdiden
abana1903 bilgilendirmen için çok teşekür ederim bugün sahibinden. gezerken 7000 binde bir phantom ile karşılaştım sanırım temiz bakildiğinde motor pek arıza vermiyor başlangıç motoru olarak tek endişem motor kronik sorunu en azından bu motorla bi 10bin devirmek bir üst cc geçmeyi planlıyorum ekipmanlarımı tamamladim geriye birtek motor almak kaldi onun içinde cüzri bi miktar para toplamam gerekiyor senin verdiğin bilgiler ve bilgilendirmeler dahilinde phantom'a olan ilgim gün geçtikçe teşekür ederim ve bir ricam daha olucak mümkünse birazdaha foto ve video istiyorum ilgin için tekrardan teşekürler saygılarımla ...
arkadaşlar merhaba,
amato kardeşim garanti kapsamından çıkmaz. ustalığı iyi birine gitmen lazım, ben 2 saat uğraştım şahsen. zincir arağıkları geniş olduğu için piyasada bulman zor ben çok araştırdım. yaklaşık 1 saat mct nin dişlisini eyeledim . Zincir kapağını görünmeyecek şekilde biraz kesiyosun. Dışardan görmen imkansız ama ( dişlinin girebilmesi için).
ahmet kardeş sahibindendeki ilan benim ilanım aslında resim yayınlamama gerek yok yani. 7600 km ye kadar mekanikte hiç bir sıkıntı yaratmadı. Tipik olarak montaj hataları yüzünden ufak sorunlar yaşamıştım sadece. Kastamonu-abanadan 8.buçuk saatta istanbula gelince notumu verdim ama yoruldum epey bi maxi hevesim debreşti sym gts alıp yayıla yayıla gidesim var
sağalıcakla kalın.
Beyler dişliyle oynayıp motorun canını çıkarmayın, bu motor racing falan değil. Orjinal dişliyle bağırta bağırta gidin, dişli büyütüp motoru kastırmaktan daha az zarar verirsiniz. Ayrıca dişli büyütünce titreşimin azalmasının sebebi devrin düşmesi değildir, zincirin motora daha fazla yüklenip, motoru kastırması yüzünden titreşim azalır.
helal olsun toprağam ben 9 saatte ybr ile gittim neredeyse mola vermedim denebilir en fazla mola 20 dk oda bir kere diger 3-4 mola 4 bilemedin 5 dk.. istanbul abana yalnız..abana istanbul 10 saati geçiyor..abanadan devrekani ye gelene kadar akla karayı seçiyorum zaten arpalıkbaşı yaralıgöz offf off
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ben çok keyif aldım kardeşim, ılgazdan doğru gittim . devrekaniden sonra 5 yerde durup özlem gidermişimdir gelirken tek geldiğim için taktım kulaklığı basabildiğim kadar bastım abana istanbul arası 8 buçuk saatte rahat alınabiliyormuş.gayet güzel bence. arabayla 7 saatte gitiyodum motorla çok fark etmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
piyasayı araştırmak lazım ben biraz bakındım mct dişlisi ufak törpülemeyle oldu. zincirin ebatını unuttum servisin bilir ebatını. nasıl bir zarar verebilirki ? motor rahatlıyor, vites aralıkları uzuyor. şahsi görüşüm hiçbir zarar vermiyor.
Bu bayramda bende ankaradan başka yol olmadığı için mecbur ilgaz tarafından gittim abi o ılgaz yolları ne öyle adam asfalt yerine kaldırım taşı kaplamiş yola sanırsın bankalar caddesi çok güzel virajları inişli çıkışlı fakat en aşa 250 cc motor lazım ybr ile olmadı..Gnelde karabük üzerinden gider gelirim..çankırı ılgaz falan filan hem inişi çıkışı çok hem yol uzuyor..heleki abana dan dönüşte küllüm yokuşş
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kismet olursa haftaici almayi dusunuyorum motoru.
abana cesaretinden ötürü tebrık ediyorum 600km yol yapmak kolay degil 13 bglik motorla hele. uzun yolda yorucu ve güçsüz kalıcak tabiki sana şöyle gs 500 yada bi er 5 anca paklar diye düşünüyorum bu saaten sonra kanunıye 5bin vermeden evel tanıssaydık kawasaki er -5 için yönlendırırdım seni 110la gittgin yolu 200le seyrederdin :D
er-5den anlıyo gibisin fakat 2 motor kıyaslancak gibi degil yani + falan yazmaya gerek yok :D 90-100 ile giden bi er-5 gayet az yakabilir. gs 500 dahada az yakar hatta.. bu konu uzar gider o yüzden kıyaslamaya yapmıyım phantom 600km yolu hiç durmadan gittiyse maşşalahı var hava sogutmalı krank kırabilirdide dayanıklı gibi gözüküyo artan km'ye göre görücez bakalım ama sıfır alıcak arkadaşlara tavsiyem beklemeleri 5 tlye alanlar 3.800 satıyorlar motorun satışı güzel gidiyor 2nci el piyasası dahada düşücek 3e kadar kışın
Benden fotoğraflar yorumlarınızı bekliyorum
Çanakkale'li
phantomculara katildim bugunden itibaren beyaz - siyah istemistim kirmizi - siyah geldi ama o da guzel duruyor
. performans icin henuz bi yorum yok suan rodaj evresinde motor .
https://www.facebook.com/kuralkanholding?ref=hl
türkiye turu yapılıyor. Phantomda var
Merhaba;
Arka dişli değişimi yapan var mı acaba? Bu arada motorsikletimde dişli değişikliği harici ne gibi modifikasyonlar yapabilirim performansına yönelik acaba?
Ön dişli için ise kapağın törpülenmesinden bahsetmişsin abana1903 kardeşim; bundan kastın nedir? ve ne kadarlık bir törpüleme söz konusu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)