Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Phantom 180 kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

merhaba bir yerde gördüm galba motor ccsi 200 yapıla bilyormuş bu doğru mu ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Bu motosikletle ilgili fotoğraf yüklerseniz sevinirim üstünde olursanız orantıyı da görmek açısından daha iyi olur.

amato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    abana hocam bende dişli degiştirmek istiyom dişliyi alınca eskisini söküp yenisinimi takyolar yoksa başka uyarlama yapılıyomu motorda yani bi yerleri degişiyomu motorda ilerde memmun kalmazsam tekrar eski haline getirme şansımı varmı zincir içinde bi bakla eklemek gerekiyomuş aynı zincir baklasından kolay bulunurmu ben ankaradayım mesela son sorumda buları yapınca garinti kapsamından cıkarmı acaba tşk ederim şimdiden

Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ön dişliyi 2 diş büyüttürdüm. Orjinali 12 dişmiş. phantomu olan arkadaşlar mutlaka değiştirin. 3 viteste 90 4 viteste 110 5 viteste 130a kadar dayanıyor. titreşimi biraz rahatladığı için azaldı. Zincir aralığı sebebiyle her 14 diş uymuyor. İstanbuldaki arkadaşlar kadıköydeki baymoto servisine gidebilir. Mondial mct 250 nin ön dişlisi uydu. işçiliği iyi usta rahatlıkla takar. zincir kısa 1 bakla kısa geliyor eklersiniz işlem tamam
    Cem kardeşim servisin koyduğu yağ shell yağ ? ben 7 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok 20.000 km shell yağ ile gitmişimdir. Ben 5500 kmdeyim kronik sorunu vs hiçbirşeyi yok. Buji konusunda haklısın başlığı ile birlikte değiştirmekte fayda var.

ahtand123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-BAJAJ PULSAR RS 200
    abana1903 bilgilendirmen için çok teşekür ederim bugün sahibinden. gezerken 7000 binde bir phantom ile karşılaştım sanırım temiz bakildiğinde motor pek arıza vermiyor başlangıç motoru olarak tek endişem motor kronik sorunu en azından bu motorla bi 10bin devirmek bir üst cc geçmeyi planlıyorum ekipmanlarımı tamamladim geriye birtek motor almak kaldi onun içinde cüzri bi miktar para toplamam gerekiyor senin verdiğin bilgiler ve bilgilendirmeler dahilinde phantom'a olan ilgim gün geçtikçe teşekür ederim ve bir ricam daha olucak mümkünse birazdaha foto ve video istiyorum ilgin için tekrardan teşekürler saygılarımla ...

Motosikleti
    sym gts 250
    arkadaşlar merhaba,
    amato kardeşim garanti kapsamından çıkmaz. ustalığı iyi birine gitmen lazım, ben 2 saat uğraştım şahsen. zincir arağıkları geniş olduğu için piyasada bulman zor ben çok araştırdım. yaklaşık 1 saat mct nin dişlisini eyeledim . Zincir kapağını görünmeyecek şekilde biraz kesiyosun. Dışardan görmen imkansız ama ( dişlinin girebilmesi için).
    ahmet kardeş sahibindendeki ilan benim ilanım aslında resim yayınlamama gerek yok yani. 7600 km ye kadar mekanikte hiç bir sıkıntı yaratmadı. Tipik olarak montaj hataları yüzünden ufak sorunlar yaşamıştım sadece. Kastamonu-abanadan 8.buçuk saatta istanbula gelince notumu verdim ama yoruldum epey bi maxi hevesim debreşti sym gts alıp yayıla yayıla gidesim var
    sağalıcakla kalın.

arkadaşlar merhaba,
    amato kardeşim garanti kapsamından çıkmaz. ustalığı iyi birine gitmen lazım, ben 2 saat uğraştım şahsen. zincir arağıkları geniş olduğu için piyasada bulman zor ben çok araştırdım. yaklaşık 1 saat mct nin dişlisini eyeledim . Zincir kapağını görünmeyecek şekilde biraz kesiyosun. Dışardan görmen imkansız ama ( dişlinin girebilmesi için).
    ahmet kardeş sahibindendeki ilan benim ilanım aslında resim yayınlamama gerek yok yani. 7600 km ye kadar mekanikte hiç bir sıkıntı yaratmadı. Tipik olarak montaj hataları yüzünden ufak sorunlar yaşamıştım sadece. Kastamonu-abanadan 8.buçuk saatta istanbula gelince notumu verdim ama yoruldum epey bi maxi hevesim debreşti sym gts alıp yayıla yayıla gidesim var
    sağalıcakla kalın.
    acaba disliler değiştiğinde yokuşlardaki cekiş düştü mü bide 14 lük dişliyi nekadara aldnız ?

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı bayib adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba disliler değiştiğinde yokuşlardaki cekiş düştü mü bide 14 lük dişliyi nekadara aldnız ?
    yokuş yukarı çok az bir düşüş oldu. Eğer kullanıcıysanız yokuş yukarı 90 la giderken gaz verdiğiniz zaman hız 92 93 gider. şimdi bu lüksün yok. 110da başlıyosun 105 ile bitiriyosun

dişliyi servis buldu getirdi fiyatını sormadım ama 25 tl dolaylarındadır oda max

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Beyler dişliyle oynayıp motorun canını çıkarmayın, bu motor racing falan değil. Orjinal dişliyle bağırta bağırta gidin, dişli büyütüp motoru kastırmaktan daha az zarar verirsiniz. Ayrıca dişli büyütünce titreşimin azalmasının sebebi devrin düşmesi değildir, zincirin motora daha fazla yüklenip, motoru kastırması yüzünden titreşim azalır.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    arkadaşlar merhaba,
    sağalıcakla kalın.
    helal olsun toprağam ben 9 saatte ybr ile gittim neredeyse mola vermedim denebilir en fazla mola 20 dk oda bir kere diger 3-4 mola 4 bilemedin 5 dk.. istanbul abana yalnız..abana istanbul 10 saati geçiyor..abanadan devrekani ye gelene kadar akla karayı seçiyorum zaten arpalıkbaşı yaralıgöz offf off
    abana1903 bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

amato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Abana hocam açıklama için sağol yani bire bir alıp takacagimiz bi dişli yok anladığım kadariyla bide arkadaşlarin bazıları zarar verir diyolar bu dogrumu

arkadaşlar merhaba,
    sağalıcakla kalın.

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helal olsun toprağam ben 9 saatte ybr ile gittim neredeyse mola vermedim denebilir en fazla mola 20 dk oda bir kere diger 3-4 mola 4 bilemedin 5 dk.. istanbul abana yalnız..abana istanbul 10 saati geçiyor..abanadan devrekani ye gelene kadar akla karayı seçiyorum zaten arpalıkbaşı yaralıgöz offf off
    ben çok keyif aldım kardeşim, ılgazdan doğru gittim . devrekaniden sonra 5 yerde durup özlem gidermişimdir gelirken tek geldiğim için taktım kulaklığı basabildiğim kadar bastım abana istanbul arası 8 buçuk saatte rahat alınabiliyormuş.gayet güzel bence. arabayla 7 saatte gitiyodum motorla çok fark etmedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

Alıntı amato adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abana hocam açıklama için sağol yani bire bir alıp takacagimiz bi dişli yok anladığım kadariyla bide arkadaşlarin bazıları zarar verir diyolar bu dogrumu
    piyasayı araştırmak lazım ben biraz bakındım mct dişlisi ufak törpülemeyle oldu. zincirin ebatını unuttum servisin bilir ebatını. nasıl bir zarar verebilirki ? motor rahatlıyor, vites aralıkları uzuyor. şahsi görüşüm hiçbir zarar vermiyor.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ben çok keyif aldım kardeşim, ılgazdan doğru gittim . devrekaniden sonra 5 yerde durup özlem gidermişimdir gelirken tek geldiğim için taktım kulaklığı basabildiğim kadar bastım abana istanbul arası 8 buçuk saatte rahat alınabiliyormuş.gayet güzel bence. arabayla 7 saatte gitiyodum motorla çok fark etmedi
    Bu bayramda bende ankaradan başka yol olmadığı için mecbur ilgaz tarafından gittim abi o ılgaz yolları ne öyle adam asfalt yerine kaldırım taşı kaplamiş yola sanırsın bankalar caddesi çok güzel virajları inişli çıkışlı fakat en aşa 250 cc motor lazım ybr ile olmadı..Gnelde karabük üzerinden gider gelirim..çankırı ılgaz falan filan hem inişi çıkışı çok hem yol uzuyor..heleki abana dan dönüşte küllüm yokuşş
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

kismet olursa haftaici almayi dusunuyorum motoru.

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    abana cesaretinden ötürü tebrık ediyorum 600km yol yapmak kolay degil 13 bglik motorla hele. uzun yolda yorucu ve güçsüz kalıcak tabiki sana şöyle gs 500 yada bi er 5 anca paklar diye düşünüyorum bu saaten sonra kanunıye 5bin vermeden evel tanıssaydık kawasaki er -5 için yönlendırırdım seni 110la gittgin yolu 200le seyrederdin :D

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abana cesaretinden ötürü tebrık ediyorum 600km yol yapmak kolay degil 13 bglik motorla hele. uzun yolda yorucu ve güçsüz kalıcak tabiki sana şöyle gs 500 yada bi er 5 anca paklar diye düşünüyorum bu saaten sonra kanunıye 5bin vermeden evel tanıssaydık kawasaki er -5 için yönlendırırdım seni 110la gittgin yolu 200le seyrederdin :D
    3l yerine 6-7 l benzin yakardın :D + biri 2012 model digeri -2004

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    er-5den anlıyo gibisin fakat 2 motor kıyaslancak gibi degil yani + falan yazmaya gerek yok :D 90-100 ile giden bi er-5 gayet az yakabilir. gs 500 dahada az yakar hatta.. bu konu uzar gider o yüzden kıyaslamaya yapmıyım phantom 600km yolu hiç durmadan gittiyse maşşalahı var hava sogutmalı krank kırabilirdide dayanıklı gibi gözüküyo artan km'ye göre görücez bakalım ama sıfır alıcak arkadaşlara tavsiyem beklemeleri 5 tlye alanlar 3.800 satıyorlar motorun satışı güzel gidiyor 2nci el piyasası dahada düşücek 3e kadar kışın

wersoulza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Phantom
    Benden fotoğraflar yorumlarınızı bekliyorum

makseli ve abana1903 bunu beğendiler.
    Çanakkale'li

phantomculara katildim bugunden itibaren beyaz - siyah istemistim kirmizi - siyah geldi ama o da guzel duruyor
    . performans icin henuz bi yorum yok suan rodaj evresinde motor .
    abana1903 bunu beğendi.

Motosikleti
    sym gts 250
    https://www.facebook.com/kuralkanholding?ref=hl

türkiye turu yapılıyor. Phantomda var

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Merhaba;

Arka dişli değişimi yapan var mı acaba? Bu arada motorsikletimde dişli değişikliği harici ne gibi modifikasyonlar yapabilirim performansına yönelik acaba?

Ön dişli için ise kapağın törpülenmesinden bahsetmişsin abana1903 kardeşim; bundan kastın nedir? ve ne kadarlık bir törpüleme söz konusu?

REKLAM ALANI
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)