Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Nisan 2015, 00:20
Orhan kardeşim teşekkür ederim, hoşbulduk Üstünden inmiyorum desem yeridir. Yağmur gelecek diyorlar, gelmez umarım. Havalar tam motor havası, ne yakıyor ne üşütüyor.
Reklamlar
-
20 Nisan 2015, 00:50
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Orhan kardeşim teşekkür ederim, hoşbulduk
Üstünden inmiyorum desem yeridir. Yağmur gelecek diyorlar, gelmez umarım. Havalar tam motor havası, ne yakıyor ne üşütüyor.
özleyince öyle oluyor tabi valla havalar beni yakmaya başladı bile öğlen saatlerinde prohel colombia montum terletiyor.. yazlık file mont şart
-
20 Nisan 2015, 13:25
Tamam kardesim arayayim seni bigun
-
20 Nisan 2015, 19:18
Bir kaç gün daha soğuk..
Dünkü yağmurdan sonra bu sabah sis vardı güneş çıkınca üşümeyiz deyip motoru çıkardık, arka lastiğin havasını tamamlayıp attık kendimizi yola ama DONDUK... Bırr..
Rusya 3 günlük daha sibirya havası yollamış..
Daha önce veremediğim uzaktan çalıştırma videosunu garaja koymadan vereyim..
-
20 Nisan 2015, 19:49
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Bir kaç gün daha soğuk..
Dünkü yağmurdan sonra bu sabah sis vardı güneş çıkınca üşümeyiz deyip motoru çıkardık, arka lastiğin havasını tamamlayıp attık kendimizi yola ama DONDUK...
Bırr..
Rusya 3 günlük daha sibirya havası yollamış..
Daha önce veremediğim uzaktan çalıştırma videosunu garaja koymadan vereyim..
https://www.youtube.com/watch?v=77Vj...ature=youtu.be
Çok havalı ya @ilkerabi
Motoru yatırma işini denedim olmadı. Motoru ilk çalıştırınca gösterge gösteriyor herekete geçince dibe vuruyor. ( hala fulleyemedim )
2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA
-
21 Nisan 2015, 12:00
ilkerabi süper olmuş. motor çalışınca yanan parklar. zaten farlar ayrı şekil : )) çok güzel yapmışsın ilkerabi ellerine sağlık maşallah nazar değmez inşallah : ))
-
21 Nisan 2015, 14:50
-
21 Nisan 2015, 17:24
bugün, çinden aldığım 89 sentlik tank padi yapıştırdım
-
21 Nisan 2015, 19:49
Türkiye'de 5-6 hatta bazı yerlerde 10 liraya satılan Progrip tankped demek ki 2 liraya geliyor, hatta toptan alınca biraz daha düştüğünü farzedersek... Eski motorumda da senin aldığın modelin aynısı vardı, 1 yıldan fazla kullandım, ne yapışkanı bıraktı ne de deforme oldu.
Bu arada gidon göbeğinin boşluğunu aldırdım serviste, motorun dönüşü ve sürüş hissiyatı değişti. Lakır lakır ele vuruyodu o milimetrelik boşluk. Varsa böyle bir sorunu olan yaptırmasını şiddetle tavsiye ederim.
-
21 Nisan 2015, 19:55
Türkiye'de 5-6 hatta bazı yerlerde 10 liraya satılan Progrip tankped demek ki 2 liraya geliyor, hatta toptan alınca biraz daha düştüğünü farzedersek...
Eski motorumda da senin aldığın modelin aynısı vardı, 1 yıldan fazla kullandım, ne yapışkanı bıraktı ne de deforme oldu.
Bu arada gidon göbeğinin boşluğunu aldırdım serviste, motorun dönüşü ve sürüş hissiyatı değişti. Lakır lakır ele vuruyodu o milimetrelik boşluk. Varsa böyle bir sorunu olan yaptırmasını şiddetle tavsiye ederim.
aynen heryerde 10tl civarında.. birde kargo parası biniyor internetten alınırsa.. tam 1 ayda elime ulaştı 2liraya
bu arada benim ön takımdanda ses geliyor bazen ama ben kaliperden geldiğini düşünüyorum.. boşluğu kontrol etmenin bir yolu var mı?
-
21 Nisan 2015, 20:25
oRHaN007 adlı üyeden alıntı
aynen heryerde 10tl civarında.. birde kargo parası biniyor internetten alınırsa.. tam 1 ayda elime ulaştı 2liraya
bu arada benim ön takımdanda ses geliyor bazen ama ben kaliperden geldiğini düşünüyorum.. boşluğu kontrol etmenin bir yolu var mı?
Bizim motorlarda kronik oranın gevşemesi, büyük ihtimal seninki de gevşemiştir.
Valla usta elini göbeğin oraya koydu amortisörü yaylandırdı birşeyler yaptı kontrol etti de, nasıl etti bilmiyorum. Sürüşte bariz hissediliyor ama, belli bir ses de yapıyor. Bence kontrol ettir yine, zor bir işlem değil para bile istemeye utanır usta öyle diyeyim
-
21 Nisan 2015, 21:37
Bizim motorlarda kronik oranın gevşemesi, büyük ihtimal seninki de gevşemiştir.
Valla usta elini göbeğin oraya koydu amortisörü yaylandırdı birşeyler yaptı kontrol etti de, nasıl etti bilmiyorum. Sürüşte bariz hissediliyor ama, belli bir ses de yapıyor. Bence kontrol ettir yine, zor bir işlem değil para bile istemeye utanır usta öyle diyeyim
en kısa zamanda göstereyim o halde
-
22 Nisan 2015, 14:11
Ben yaklaşık 2 kere sıktırdım bu aralar yine ses yapmaya başladı ufaktan. Zor bişey değil dendiği gibi kronik bizim motorlarda.
-
23 Nisan 2015, 21:42
havalar beni yakmaya başladı derken kar yağdı bugün konyaya.. dışarıda tipi var:/ motoru haftasonu yıkamamışım iyiki.. yalnız bu havaların durumu ne olacak böyle yahu
-
23 Nisan 2015, 22:36
Yarından itibaren ısınıyor bakalım. Nasipse yarın 260-270 km yol yapacağım bende
-
24 Nisan 2015, 18:59
-
24 Nisan 2015, 19:17
selam arkadaşlar 2 güdür aydın motordan uzun ön cam almaya çalışıyordum ve adamlara gıcık oldum. Aydın motoru perşembe günü aradım ilandaki camı almak istediğimi söyledim onlarda tamam dei kargoyla göndeririz size bir mail yollayacağız oradan ödemenizi yaparsınız dendi ve o mail gönderilmedi ve geri dönüşte yapılmadı 2 güünde toplam 5 kez aradım size dönüş yapacaz işlerimiz yoğun gibi şeyler söylediler ve yine geri dönüş olmadı. en son 1 saat önce aradım ürünün satıldığını ellerinde kalmadığını söylediler adamlara uyuz oldum. madem elinizde ürün yok yanlışlıkla ilan verdiniz, 2 gündür neden söylemiyorsunuz.. o camı almayı çok istiyordum..
başka biryerde bula bilirmiyiz acaba ?
-
24 Nisan 2015, 21:59
3o lira fiyat unutulmuş senin o beğendiğinde..
100 liradan aşağı cam yok o sitede.
-
24 Nisan 2015, 22:32
ne biçimde bi cam hocam kaçla gidiyoruz zaten rüzgarı bu kadar dert etmeyin önümüz malum yaz.
Depoyu fulledim buara, kontağı çeviriyorum gösterge ful gösteriyor hareket ediyorum bi frene basıyorum hooop gösterge iptal kırmızıya geliyor. İlla söktürecek mi depoyu yani? Doktor ne dersin?
-
24 Nisan 2015, 22:48
halilom adlı üyeden alıntı
Depoyu fulledim buara, kontağı çeviriyorum gösterge ful gösteriyor hareket ediyorum bi frene basıyorum hooop gösterge iptal kırmızıya geliyor.
Diğer lambalar, gösterge/sinyal ışıkları filan normal ise sökmek zorunda kalabilirsiniz. Şamandra soketinden şaseye dönen kabloyu kontrol edin. Son bir ihtimal panel içinden lehim çatlağı da olabilir.. (Kafalığı tokatla, öyleyse belli eder )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)