Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
38. sayfa BirinciBirinci ... 28363738394048 ... SonuncuSonuncu

Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Alıntı ilkerabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Analog hız göstergeleri içindeki bir mekanik ayardan dolayı abartılı yüksek veya düşük gösterebilir. Sapma doğrusal değil, hız arttıkça artabilir de azalabilir de..
    Eski motorum, bir defa ön tekerde kilometre reduktörü değişmişti, ondan mı bilmiyorum eksik gösteriyordu, 17 km..
    -20 derecelerde bir kaç defa hız kadranında 140 ı devirdiğini yaklaşık 160 gösterdiğini de hatırlıyorum... Tabii ki 30-40 bile değildi gerçek hızım.. :(
    Daha sonra kymco super8 denedim, 40 la giderken baariz 90 gösteriyordu..
    Geçen yaz analog tako+ dijital speedo göstergelerden ısmarladım epey de bekledim, meğerse adamlar benden mesaj beklemiş 2 ay.. Teker çapı için, ulan 17 istiyoz işte.. Görmemişim mesajı.. Sonra iptal ettim.. Dolar o zaman da azcık oynamıştı geri iade olan para ödediğimden daha yüksekti. Bu arada daha iyi modeller olduğunu ve ısmarladığım modelin vites sayacı olmadığını gördüm, (yağ lambası vardı ama)
    Her neyse..
    Çok ısrar ederseniz dijital yapalım bi tane.. 2 1/2 hane.. Yani 199 maks. gösterecek.. Zor gelen kısmı yuvarlak kadranın içine sığdırma işi..
    Ayrı adam uğraşması lazım yoksa iş uzar, heves kaçar.. Çalışan devre masada kalır..
    Ona da TVS lerdeki gibi açılışta son maksimum hızı gösterecek yazılım yaparız. Uğraşmazsınız telefonla..
    Tripmetre ilavesi için az daha uğraşabiliriz..
    Ya da çinliler kalkınsın boşver deyip siparişi geçebiliriz..
    50-60 dolarcık filandı ama piyasa malı işte.. Özellikle kötü yapıyorlar bir yerlerini ki sürümden kazansınlar..
    mesai yorgunluğundanmıdır yazdığından bi sonuç çıkaramadım ilkerabi
    oRHaN007 bunu beğendi.
    2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilkerabi 85 90 km/saat e kadar doğru olçüyor ama 100 den sonra sapıtıyor : )) fazla yada az ölçmesi pekte önemli değil benim için yeni sayaca pekte gerek yok gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

ilkerabi 85 90 km/saat e kadar doğru olçüyor ama 100 den sonra sapıtıyor : )) fazla yada az ölçmesi pekte önemli değil benim için yeni sayaca pekte gerek yok gibi

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Alıntı halilom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesai yorgunluğundanmıdır yazdığından bi sonuç çıkaramadım ilkerabi
    Bazısı doğru gösteriyo, şansına...

Özetle bunu dedim abi.. Birer cümlelik kompozisyonlarla 20 sayfa olmasın şimdi.. diye..
    leokaplann bunu beğendi.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler hiç gezen tozan foto çeken yok mu yahu

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Güneşi görünce koşuyoz motorun yanına, tozunu alana kadar yağmur başlıyor..

Ben hep resim çekmeyi unutuyorum O.o

Motosikleti
    Mondial 150 KN --- Honda CBR 125 R --- Kuba XR 125
    Tam güneş çıktı derken bizim memleket (Isparta) Kuzey yarim küreye dönüyor hocam , heves kursagimizda kaliyor güzel havalari 4 gozle bekliyorum

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Ben pazar gezdim ama resim çekmedim havada bir sis bir sis göz gözü görmüyor.

oRHaN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XR-125
    bende bugün motoru servise götürecektim lastikle dişlileri zinciri değiştirecektim sabah bi uyandım kar yağıyordu mart bi geçsin resimler paylaşımlar gelecek inşallah

Ne karı ya Nisanın ortasında yaklaşık 2 haftalığına Türkiye'ye döneceğim büyük ihtimal, XR'ı rahat bırakmayacağım
    halilom bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Bi koca bidon mazot aldım.. 1 litre de ZİNCİR yağı..
    Yakında girecez temizliğe, benzin deposunun üstü bile kedi patilerinin çamurlu izlerinden gözükmüyor..

Önceki sene şubatta çıkmıştı motor garajdan, cebim ayazda kalıcağına k..çım kalsın diyoduk o zaman benzin pahalıydı.
    Şimdi gene pahalı..
    Ama tüp taktırdım istemeye istemeye..
    10 dereceyi geçti mi araba garaja..

Mart giderayak kapıdan baktırıyor burda da...

soner4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xr 125
    Havalar bir turlu duzelmiyor surekli yagmur yada kar yagıyor😢 dogru duzgun binemedik bile bu sene havalar kotu gidecek heralde
    oRHaN007 bunu beğendi.

Bu gün biraz gezdim eldivene rağmen elin ve dizlerim dondu : ) eve geldikten 1 saat sonra kar yağdı şimdi çatılar bembeyaz :( havalar ısınmayacak gibi

Hava kötü dediniz de aklıma geldi, son gideceğim gün motora binmek istemiştim, sabahtan akşama kadar yağmur durmamıştı. Gece sağanak yağmurda atladım motora çıktım. Pantolonum hariç hepsi su geçirmezdi. Yağmur öyle bir yağıyordu ki, kask komple buğu önümü göremiyorum, hafif aralasan sapık gibi yağmur giriyor içeri. Başımı eğip depoyla benim aramda kalan dizlerin de desteğiyle çukur olmuş malum bölgeye baktım. Göl olmuş o çukur 4 parmak. Döndüm evden çıktıktan 1km sonra tabi, böyle giderse kötü olacaktı Eve bir geldim, belden aşağı havuza girip çıkmış gibi
    halilom bunu beğendi.

soner4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xr 125

son geziden kalan ve bu gun yine kar

[
    url=http://hizliresim.com/AAVjzv][/url]

ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

clubhit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar aranızda hiç alarm taktıran var mı ? Yada takılır mı diye soran ben koltuğun altına baktım alarm soketi yok kablo kesme biçme işi var galiba ?

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Alarm için bir tane kablo kesmeniz lazım kontak çıkışı, bir tane aküye, 2 tane sağ-sol sinyale, bir de şaseye bağlantı yapacaksınız.
    Uzaktan çalıştırmalı model ise stop lambası devresinden uca marş bağlantısı yapılacak.. Düdük ve sensör kendi üzerinde soketlidir.
    Benzin deposu altında bırakılmış olabilir soket oraya da baktınız mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

125-150 lik scooterlarda fabrikasyon alarm soketi oluyor ama sanırım bizimkilerde yok.
    halilom bunu beğendi.

Ben şu ürünü öneririm, bir alarm alacak olursam o bu olurdu. Arkadaşımda var, memnun.

http://www.ticaretgroup.com/asp/prod...tresimli-Alarm

Hatta şöyle de bir videosu vardı

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Siz sorunca netten bi baktım ben de alarmlara, iyice bişi 60 TL..
    Hoparlörsüz takımlar satıcının elinde kalmış, son bir tane vardı, aldım; hoparlör buluruz..
    Yukarda verdiğim videolarda bir tanesinde tilt sensörü de var, yan sehpadan dikince de ötüyor, bu özellik de güzel..
    Titreşime duyarlı olanlar bazen kalabalık ve gürültülü yerlerde sıkıntı yapıyor, ötüp ötüp yanına kimse uzun süre gelmezse çarşının ortasında da çalarlar valla alarmlı motoru..
    Yazın genelde gece dışarda durur, kilitlense de alarm olunca insanın içi bir başka rahat olur, ota b..ka kalkıp kalkıp bakmazsın her tıkırtıya..
    halilom bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Şöyle bi baktım da bizden de ilgili arkadaşlara rastladım. Bu cafe racer olayında aküyü nereye koyuyorlar veya akü koyuyorlar mı?

REKLAM ALANI
38. sayfa BirinciBirinci ... 28363738394048 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)