Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    oRHaN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XR-125
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, aslında sık sık geldiğim bir yer burası. Ama bugüne kadar hiç fotoğraflayıp paylaşmamıştım. Telefonumun izin verdiğince güzel fotoğraflar çekmeye çalıştım, malum pek iddialı bir telefonum yok
    Öncelikle, Anemurium çok bilinen bir antik kent değil, Efes'i herkes bilir, ama burayı bilen pek yoktur. O yüzden, kısa bir bilgi vereyim.

"Anemurium Antik Kent M.S 3.Yüzyıldan sonraya ROMA Medeniyetine dayanan kalıntılara sahip olmakla beraber;M.Ö ki dönemlerde,Başta HİTİT ler olmak üzere bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığına dair kanıtlar mevcuttur.
    Yeterli kazı ve inceleme yapılmadığı için bu konu tam anlamıyla açıklık kazanamamıştır."
    çok güzel valla buram buram memleketkokuyor benimde baba tarafı anamurlu anne tarafı gazipaşalı.. şuan okul nedeniyle konyada yaşıyorum yazın motorla gazipaşaya gelme planım var anamurda olursan bi ziyaretine gelirim valla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tabi, yolun buradan geçerse mutlaka haberim olsun, yazın genelde Anamur'dayım

Bu arada konuya giren arkadaşlar, bir önceki sayfanın son mesajında gezi fotoğrafları var, kim vurduya gitmesin
    oRHaN007 ve halilom bunu beğendiler.

soner4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xr 125
    ilkerabi, oRHaN007 ve halilom bunu beğendiler.

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Ters ışığa rağmen güzel fotoğraf.. Ah bi de makinayı yan tutup çekeydin... ah..
    O tenha yollarda zevklen gez gez bitmez ha...
    oRHaN007 bunu beğendi.

soner4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xr 125
    Bu gun daglarda gezelim dedik motorumdan cok memnunum ilkerabi bu motoru senin sayende sevdik aldik tesekkurler

ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

Yağmurlardan dolayı motora binemedim doğru dürüst. Yarın gece de Kıbrıs'a dönüyorum. Gözümü karartıp sağnak yağmurda sürüşe çıkmamak için kendimi zor tutuyorum. Haziran'a kadar tekrar ayrılıyoruz motorumla
    ilkerabi bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Cuma günü hava öyle güzeldi ki.. Ulan dedim yarın motoru çıkarayım, işyerine izin günümde bi kontrol atayım. Girdim yanına çalıştırdım da biraz..
    Benzin epey uçmuş, yedeğe düşecek nerdeyse...
    Cumartesi hava gene kışladı, yağmur, yağmur...
    halilom bunu beğendi.

Tam böyle planlanınca olur zaten İlkerabi, sana da bir depoyu tamamıyla yol yaparak bitirmek nasip olmadı, büyük bir çoğunluğu uçuyor heralde
    Herşeyin su geçirmezi var da, pantolon yok. Belden aşağıyı ıslatacaz artık. Kafaya koydum bineceğim biraz sonra, hodri meydan
    halilom bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    İzin diye bişi yok ki..
    Olsaa lastiklere mi acıycam..
    İşyerinde kedinin izin hakkı var benim yok..
    Yukardaki izin dediğim sadece bir mesai zamanı 10 saattir, yanlış anlaşılmasın..
    halilom bunu beğendi.

Belli ki yoğun bir işte çalışıyorsun ilkerabi, allah kolaylık versin. Havalar zaten tırt, ne biz hastalanalım, ne XR'ların kulağına su kaçsın

halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Hafta sonu benimde var bi planım dağlara doğru, bakalım tutarsa tabi.
    ilkerabi bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 150 KN --- Honda CBR 125 R --- Kuba XR 125
    Sayın Abilerim ve Kardeşlerim bizim bu Xr'larin hiz limitini arttirabilmemiz icin silindir kitleri mevcut oldugunu duymustum yani Ybr silindir kitlerinin oldugunu..
    Peki sizce bu silindir kitlerini taksam nasil bir + veya - olayla karsilasma olasiligim olabilir dusuncelerinizi benimle paylasabilir misiniz ?

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Belki 5-10 km daha son süratte artış olabilir ama motor gövdesi hafif olduğu için 90 km lerden sonra denge işi şansa kalıyor. Hafiflik, rahatlık, az yakışı ve titreşimsizlik gibi motorun bütün olumlu yanlarını birkaç km daha hızlı gidebilmek için feda etmeye değer mi sizce...?
    Blackeagletr, halilom ve Yılkan bunu beğendiler.

Alıntı Yılkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın Abilerim ve Kardeşlerim bizim bu Xr'larin hiz limitini arttirabilmemiz icin silindir kitleri mevcut oldugunu duymustum yani Ybr silindir kitlerinin oldugunu..
    Peki sizce bu silindir kitlerini taksam nasil bir + veya - olayla karsilasma olasiligim olabilir dusuncelerinizi benimle paylasabilir misiniz ?
    İlkerabi'ye katılıyorum.Bunun yanında Ybr motorları, cg'lere nazaran orjinalin dışında pek ayar tutmamaları ile meşhurdur. Yani yağ basıncı az gelir motor kitler, yüksek devirlere çıkamaz, titreşim yapar, krank dayanmaz en sonunda kırılır. Bunlar cc yükselten Ybr'lerde karşıma çıkan şeyler.
    Yılkan bunu beğendi.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125

er6 cezalı bu aralar 78 km hızla radara girmişim 391 lira kitlediler 3 hafta önce

Tam takım.

Binecem üstüne vurucam kırbacı gibi olmuş biraz

Zorlu yollara başladık artık.

Herzaman da yoldan gibilmez ki #endurozamanı

Köy evimize geldim nihayet.

Balkonumuzdan bi kare.

Köy yolları. Köy dediğime bakmayın mahalle gibi burası yazın gelenler oluyor. Şimdi kimsecikler yok yayla gibi.

Arazinin dikliğini bilmem fark ettiniz mi ama mecera arıyorken kaldım ya orda ne terler döktüm çkmak için

Kar biraz uzakta kaldı ama neyse bu hafta geliyomuş yine kar belki hafta sonu yine vururum köye doğru.

Günün sonunda Arkadaşımın babasının dükkanda karnımı doyuruyorum. Bu karedeki herkez motorcu ama ben tektim bu gün uzuuuuuun ca bi aranın ardından tek güzeldi tafamı dinledim..

Motosikleti
    Mondial 150 KN --- Honda CBR 125 R --- Kuba XR 125
    O zaman hic böyle işlere kalkismaya gerek yok , yine tısss tısss keyifle sürmeye devam edeceğiz
    Bilgiler ve öneriler icin tesekkurler İlkerabi ve Blackeagletr kardeşim

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Halilom gene döktürmüşsün FOTOROMAN'ı... Eline sağlık..
    halilom bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Alıntı ilkerabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halilom gene döktürmüşsün FOTOROMAN'ı... Eline sağlık..
    Bayadır uzak kalmıştık ceylanla. Yine vizyondayız
    ilkerabi ve Yılkan bunu beğendiler.
    2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA

Benim zıpzıpı yine yazlığa kapattım bir hafta önce, Kıbrıs'a sürgün edildik yine son defa Haziran'ın ortasına kadar motorsuzuz yine

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Kıprısta havalar iyidir şimdik be yiğenim.. PAPATYALAR AÇMIŞTIR bahse girerim..
    Alsaydın motorcağızını da..
    Trafik çok ters yannız orda adam tepe sersemi oluyo kavşaklarda..

REKLAM ALANI
35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)