Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
34. sayfa BirinciBirinci ... 24323334353644 ... SonuncuSonuncu

Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    @Blackeagletr kardeşim far mükemmel olmuş imrendim doğrusu güle güle kullan. Baya hasret gidermişsindir, turladın mı epey?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı halilom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Blackeagletr kardeşim far mükemmel olmuş imrendim doğrusu güle güle kullan. Baya hasret gidermişsindir, turladın mı epey?
    Çok saol kardeşim. Gezdim baya, iki gündür özellikle gece sürüşü yapıyorum farları test etmek için Gezmediğim zaman da sık sık yanına gidip orasına burasına bakıyorum. Yarın da temizlik ve zincir bakımı yapacağım. Hem gevşemiş hem yağı az gözüktü gözüme.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

soner4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xr 125
    bu gun ufak bı gezıntı yapalım dedık her ne kadar tehlıkelıde olsa merak heves bambaska bısey

ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

oRHaN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XR-125
    Bugün bir gezide ben yaptım hava çok güzeldi.. attım kendimi dağlara doğru.. fakat gittiğim yerler fazlasıyla soğuktu ve karlar halen erimemişti şaşırdım doğrusu

Gölün yüzeyi halen buzlu üzerinde motor sürmeyi düşünmedim değil )
    ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

Motosikleti
    kuba xr 125
    Alıntı oRHaN007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün bir gezide ben yaptım hava çok güzeldi.. attım kendimi dağlara doğru.. fakat gittiğim yerler fazlasıyla soğuktu ve karlar halen erimemişti şaşırdım doğrusu

Gölün yüzeyi halen buzlu üzerinde motor sürmeyi düşünmedim değil )
    http://i.hizliresim.com/31WO3O.jpg
    Aman aman iyikide surmemissin ben surmeyi denedim buzum ustunde ön teker kayıp gidiyor hemen yapişiyordum yere az kalsin

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Soner senin motorun lastikleri benim denediğim XR daki gibiyse iyi cesaret valla, bırak freni; vites küçültünce bile hemen kızak yapıyodu.. Hele ön frende... Asfaltta damla su olmasın...
    Kar biraz yumuşamış görünüyor, fıtı fıtı gezilir ama bak koruma demirin neyin de yok...
    Gezip gezip koyuyonuz resimleri bizim de motoru çıkaracağımız geliyor... Kolayda olsa zaten gündüz turlayıp gelicem..
    Şubat geçsin bakalım...

Ben iki gündür akşamları çıkıyorum o yüzden foto koyamıyorum Yarın gündüz çıkarsam koyarım.

Motosikleti
    kuba xr 125
    Alıntı ilkerabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soner senin motorun lastikleri benim denediğim XR daki gibiyse iyi cesaret valla, bırak freni; vites küçültünce bile hemen kızak yapıyodu.. Hele ön frende... Asfaltta damla su olmasın...
    Kar biraz yumuşamış görünüyor, fıtı fıtı gezilir ama bak koruma demirin neyin de yok...
    Gezip gezip koyuyonuz resimleri bizim de motoru çıkaracağımız geliyor... Kolayda olsa zaten gündüz turlayıp gelicem..
    Şubat geçsin bakalım...
    ilker abi dedigin gibi lastikler cok kayiyor köyde oldugum icin bir turlu servise goturemedim icim rahat etmiyor boyle biniyorum ama yagini balatalarini degistirmek koruma demiri ayna şart benim ilk motorum oldugu icin hava az iyi olsa hemen cikartiyorum heves iste abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben iki gündür akşamları çıkıyorum o yüzden foto koyamıyorum Yarın gündüz çıkarsam koyarım.
    bekliyoruz abi resimleri
    ilkerabi bunu beğendi.

oRHaN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XR-125
    Alıntı soner4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilker abi dedigin gibi lastikler cok kayiyor köyde oldugum icin bir turlu servise goturemedim icim rahat etmiyor boyle biniyorum ama yagini balatalarini degistirmek koruma demiri ayna şart benim ilk motorum oldugu icin hava az iyi olsa hemen cikartiyorum heves iste abi
    soner senin lastiklerin fabrıka çıkışlı lastikler mi? değilse markası ne? bende lastikleri değiştireceğim de

Motosikleti
    kuba xr 125
    Alıntı oRHaN007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    soner senin lastiklerin fabrıka çıkışlı lastikler mi? değilse markası ne? bende lastikleri değiştireceğim de
    ondeki fabrika cikisli lastik arkadaki tubelles
    lastiklerin markasi:
    Arkadaki lastik
    IRC NR-25 90/90-18
    Öndeki lastik
    KBF 2.75-18

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Ne oldu geziciler ses yok gezemediniz mi bu gün

Bu gün bizim yapamadığımız gezi

yaklaşık 12 motor hareket halinde giderken bir arkadaşımıza arkadan araba çarptı ve yerde sürüklendi çok şükür bişeyi yok. İşte ne kadar dikkatli olursak olalaım bazı embesiller gelip bizi bulabiliyor. Bu gün dizlik takmanın önemini anlamış oldum. Arkadaşım takmıyordu çünki.

leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yaklaşık 12 motor hareket halinde giderken bir arkadaşımıza arkadan araba çarptı ve yerde sürüklendi çok şükür bişeyi yok. İşte ne kadar dikkatli olursak olalaım bazı embesiller gelip bizi bulabiliyor. Bu gün dizlik takmanın önemini anlamış oldum. Arkadaşım takmıyordu çünki.
    çok geçmiş olsun üzüldüm :( allah acil şifalar versin..
    Ben her gün kullanıyorum ama ısparta da gezecek arkadaşım yok malesef.
    bir de bugün panik yapmadan ani fren yapa bilmeye başladığıımı keşfettim : ))

Geçmiş olsun.
    Gezdim de, foto çekmeyi unuttum bak, salı gününe kaldı. Bahçede bir iki tane çekmiştim, onları atayım.

leokaplann ve halilom bunu beğendiler.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    kuba xr 125

gecmis olsun arkadasa şukur ki bir seyi yokmus
    gezemedik ruzgar birakmiyor hava iyide

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------

Geçmiş olsun.
    Gezdim de, foto çekmeyi unuttum bak, salı gününe kaldı. Bahçede bir iki tane çekmiştim, onları atayım.
    http://i.hizliresim.com/n5pL8N.jpg
    http://i.hizliresim.com/vQVn1A.jpg
    http://i.hizliresim.com/12BMQB.jpg
    Masallah masallah nazar degmesin piril piril parliyorr
    Blackeagletr bunu beğendi.

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Geçmiş olsun.
    Kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun..
    @black, senin motoru bayiye götürüp bıraksak sıfırından evvel satılmazsa neyim yani, o derece parlıyor..!
    Bahçenin de maşallahı var bu arada, zeytin mi onlar?

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Sağolun arkadaşlar. Kartal makine gözümü kamaştırdı benimde.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar İlkerabi, valla ben de sıfırına değişmem motorumu , zaten doğru düzgün binemedim hala sıfır gibi, 2300 küsür kmde, ama ömürlük kullanacağım satmaya hiç niyetim yok Evet zeytin var, bir kaç tane de portakal ve limon çıkmış
    ilkerabi bunu beğendi.

Motosikleti
    kuba xr 125
    Ufak bi gezinti yapalim dedik soguk havalar geliyor
    ilkerabi, halilom ve Blackeagletr bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial 150 KN --- Honda CBR 125 R --- Kuba XR 125
    Kartal kardeşim lastiklerin motora cok klas bi hava katiyor Allah nazardan saklasin maasallah

Merhaba arkadaşlar, aslında sık sık geldiğim bir yer burası. Ama bugüne kadar hiç fotoğraflayıp paylaşmamıştım. Telefonumun izin verdiğince güzel fotoğraflar çekmeye çalıştım, malum pek iddialı bir telefonum yok
    Öncelikle, Anemurium çok bilinen bir antik kent değil, Efes'i herkes bilir, ama burayı bilen pek yoktur. O yüzden, kısa bir bilgi vereyim.

"Anemurium Antik Kent M.S 3.Yüzyıldan sonraya ROMA Medeniyetine dayanan kalıntılara sahip olmakla beraber;M.Ö ki dönemlerde,Başta HİTİT ler olmak üzere bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığına dair kanıtlar mevcuttur.
    Yeterli kazı ve inceleme yapılmadığı için bu konu tam anlamıyla açıklık kazanamamıştır."

oRHaN007, halilom, ilkerabi ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
34. sayfa BirinciBirinci ... 24323334353644 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)