Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    2014 KUBA CR1,KUBA 125XR PLUS 2013 - Opel Astra
    XR mi sattım ve cr1 aldım arkadaşlar ama gönlüm sizlerle herzaman burdayım ah xr plus um ah noterden cıkışta arkasından bakakaldım çok alışmışım 4 ayda 3000 km devirmişim ama

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Bu alçak,

[IMG][/IMG]

Bu da yüksek

[IMG][/IMG]
    halilom bunu beğendi.

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    isobln, hayırlı olsun hocam, XR'ı neden sattınız ?

ilkerabi, hey maşallah fena aydınlatıyormuş

clubhit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bu h7 ampülün 35 watt olanı bulamadım orjinal ampul çok karanlık düşüyor bi öneriniz var mı ?

Motosikleti
    xr nin uzay kafa ampul tipi H4 tür , H7 değil
    XR yi neden sattım? güzel soru CR1 in sportif duruşu çekişi ve torku cok hoşuma gitti birde müşteri çıkınca direk olarak verdim xr aldım cr1 i öyle oldu yani, xenon far dubleks lastik dat korna topcase baya masraf etmiştim 2. bakımımı da yeni yapmıştım 20 km olmadı hava filtresi yağ buji değiştirmiştim

Motosikleti
    Küba xr125
    Selam arkadaşlar
    Benim Xr'ın arka teker yalpaliyor hafif derecede janta baktirdim yamuk yok dediler ve lastik dönmüş dediler sizce lastik dönük olabilir mi? Birde benim lastikler parlatici surmedikten sonra sarariyor sizimde oluyor mu?
    Ayrica Blackeagle hocam sen Pilotstreet leri kaca aldin , ebatlari ne ölçüde ?

Lastik dönük derken ? Yanakları janta oturmamış olabilir belki.
    Benim lastiklerde henüz sararma olmadı, herhangi birşey sürmüyorum.
    Lastikleri 237 TL ye almıştım sanırım. ön 2.75-18 arka 90/90-18

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Fabrika lastikleri yumuşak hamurlu, kuru asfaltı iyi tutuyor fakat KAHVERENGİ oluyor rengi dediğiniz gibi.
    Lastiğin içinde çelik teller vardır, çember şeklini onlar muhafaza etmeye yardımcı oluyor. Onlarda yamukluk veya hasar olabilir. Jantın üzerinde iken anlaşılmayabilir.

Motosikleti
    Küba xr125
    Blackeagletr hocam yani hafif sallama yapiyor onada dönmüş diyorlar
    Olmadi ön-arka bir takim pilot street alacagim..
    Teşekkürler ilkerabi bilmiyorum artik bi caresini bulacagiz

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Arkadaşlar, önemsiz görseniz bile, hataları, tecrübe ve değişimleri burada paylaşınız. Bir başka arkadaşımızın hayatı bu basit değişime bağlı olabilir..
    Forumun amacı zaten budur, bir süre sonra buradan edindiğimiz bilgilerle tam manası ile kendi yağımızla kavrulacağız.

ilkerabi, senle ben zaten bu başlığın daimi üyeleri gibi olduk Herşeyi yazıyorum ben buraya, almak isteyenin ve derdine derman arayanın bir gün işine yarar elbet.

Bu arada tekerleri tubeless'a çevirmek isteyenler için,
    Tubeless lastiğin sibobu, mevcut jant sibop deliğine uymuyor, bu yüzden mevcut sibop deliği, matkapla içerden delinerek genişletiliyor.
    Lastiğini tubeless'a çevirmek için lastikçiye gidip, "Napıyor lan bu adam !?" demeyin diye
    ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

Motosikleti
    Küba xr125
    Bilgin icin tesekkur ederim soylemeseydin vallaha derdim yani

selmani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xr125
    İlkerabi far aydinlatmasi gerçekten güçlü olmuş bizimkine uyarlayacagimiz boyle birşey varmi acaba isoblin xenon takmisti cok ta farketmedi yansiticidan dolayı sanirim.
    Blackeagletr bende lastikleri degistirdim swallow marka endonezya mali arka 100 ölçü oldu gayet memnunum eskisinde özellikle yol çizgilerinde motor bir sağa bir sola atiyordu bunda hissetmiyor neredeyse ayrıca konfor olarak ta çok farketti eskisinde kuru havada herhangi bir tehlike atlatmamama rağmen buna gore çok sert olduğunu anladım.
    Ama herhangi bir işlem yapmadan sibobu değiştirdiler belki senin janta takilan sibob kalin olabilir
    Blackeagletr bunu beğendi.

halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilkerabi, senle ben zaten bu başlığın daimi üyeleri gibi olduk Herşeyi yazıyorum ben buraya, almak isteyenin ve derdine derman arayanın bir gün işine yarar elbet.
    Bizde yazıyoruz ama @isobln hayırlı olsun kardeşim motorun resimleri ve iki motor arasında gördüğün farkları yazarsan sevinirim. olay sadece tork ve şekil mi?

@Storm Yilkan kardeşim benim lastiklerde çamur toz toprak pek eksik olmadığından genel rengi kahverengiydi

İsobln in dediği gibi ampullerimiz h4 imiş ben karıştırmışım. @İlkerabi nin xenonlar gerçekten iyi olmuş mahallede bi elemanda da gördüm aynısından fena durmuyor.
    Blackeagletr bunu beğendi.
    2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sitesinde baktım ama bulamadım kaldırmışlar sanırım.

Motosikleti
    Küba xr125
    Halilom kardeşim sen baya bi zorlu kosullara meydan okutturuyorsun Xr'a anlaşılan

Motosikleti
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada tekerleri tubeless'a çevirmek isteyenler için,
    Tubeless lastiğin sibobu, mevcut jant sibop deliğine uymuyor, bu yüzden mevcut sibop deliği, matkapla içerden delinerek genişletiliyor.
    Lastiğini tubeless'a çevirmek için lastikçiye gidip, "Napıyor lan bu adam !?" demeyin diye
    çelik sibop taktırırsanız deliğe herhangi bir işlem yapmaya gerek kalmıyor hemde daha sağlam oluyo xr mın lastiklerini bende tubbeless ile değiştirmiştim çok farkediyor konfor olarak orjinal lastikler odun resmen
    @halilom sağolasın konfor olarak kullanım olarak xr den tabiki daha rahat, birde 3 arkadaş aynı motordan aldık

halilom ve Storm Yilkan bunu beğendiler.

Motosikleti
    Küba xr125
    Isobln kardesim mekanik guc daha iyi anladigim kadariyla peki vibrasyon falan xr la ayni mi ?

Motosikleti
    XR ile aynı hiç titreşim yok artısı koltuk çok rahat geliyo xr den sonra sürüşü daha kolay

Güzel gözüküyor gerçekten, hayırlı olsun

REKLAM ALANI
20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)