Alıntı halilom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Selam dostlar, XR ile 2024 yılı içerisinde yaklaşık 10.000 km kadar festival ve gezilere katıldım. Evden en uzak Trabzon / Hatay- iskenderun yaptım ve sonra tekrar Trabzon şeklinde. Sonrasında 4 günlük Kemaliye - Tunceli turu ve başka festivaller. Çok şükür yolda izde kalmadık. Toplamda 60.000 km deyiz ve km saatimiz artık ana km sayacı çalışmadığı için yenisi ile değişti. Motor 5 bin km de gözüküyor gitti km'ler Günlük 400-500 km çevirdiğim yollarda motorum biraz yağ eksiltmeye başladı Bunun ana nedeni bütün yolları dip gaz gitmemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ( gruptaki en ufak ben olduğum için )

Sonrasında markaların ticari planlamalarından dolayı yapılan indirimler beni de bir şeyler yapmaya teşvik etti ve yaklaşık 5 senenin ardından ciddi bir motosiklet satın aldım. 3 gün sürecek olan kampanyanın erken duyulmasından dolayı zor bela kampanya başlamasına bir gün kala son motosikleti satın alabildim. Tarzını ve şeklini beğendiğim bir modeldi ve Karşınızda 2023 model sıfır km de Moto Guzzi V85TT

https://i.hizliresim.com/dei2fq4.jfif
Selam Halil,

Yeni makine yakıyor, maşallah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah Her detayı ayrı güzelmiş.

XR'ın 60 bin kmyi devirmesi harika, böyle bir makine için ciddi başarı, zamanında 2500 küsür liralara almıştık, hey gidi, 10 yıl geçmiş üstünden...