Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Kasım 2015, 20:58
Yani sanırım tigera bütçe ayıramayacağım, 460 be 545 liralık iki modeli var ve yazık günah pata pata sese değmez gibi. Ayrıca şu egzoz var, 160 lira fiyatı. Ses de fena değil gibi. Tip olarak da 2014+ modellerin orjinal egzozuna benziyor. İdarelik silencerı da var
Reklamlar
-
14 Kasım 2015, 21:23
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
Yani sanırım tigera bütçe ayıramayacağım, 460 be 545 liralık iki modeli var ve yazık günah pata pata sese değmez gibi. Ayrıca şu egzoz var, 160 lira fiyatı. Ses de fena değil gibi. Tip olarak da 2014+ modellerin orjinal egzozuna benziyor. İdarelik silencerı da var
http://youtu.be/n-a-m2xQFuA
nası bişey la bu kükrüyor resmen
2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA
-
14 Kasım 2015, 22:15
Ucuz olmasına rağmen ses ve görüntüsü çok iyi Halil. Şuan sipariş verip vermeme arasındaki ince çizgideyim. Motoru kullandığım yollarda full polis var. Kızılayın ortasında çalışınca Trafik ışıkları yeterli kalmıyor hep polisler yönetiyor. Hoş, trafiği yöneten 1 tane polis o yoğunlukta benle ilgilenmez diye düşünüyorum da, ne bileyim
-
15 Kasım 2015, 10:08
Egsoz rölantide güzel ama bir de orta devrin üzerinde dinlemek lazım.. Bizim kulağınız tek silindirin sesine alışık olunca iki zamanlılar olsun, çift silindirliler olsun, uzaktan devirli çalıştığını duyunca uçuyor zannediyoruz.
-
22 Kasım 2015, 01:49
herkese merhaba uzun zamandır aranızda değilim mesaj atamadım.. özledim vallahi.. konyadan antalyaya taşınmıştım orda düzen oturtma mücadelesinde bayadır uzak kaldım.. sonra ardından atandım ve şanlıurfa siverekde öğretmenlik yapıyorum şuan.. motorumdan bi süredir ayrıyım artık yaza kadarda ayrı kalacağım
Blackeagletr adlı üyeden alıntı
..
motoru değiştirmişsin hayırlı olsun kardeşim.. atanınca r25 almak vardı kafamda ama bulunduğum şehirde motor hayli sıkıntı olacak.. o yüzde planlarımı bi süre vadeye yatırdım..
biraz yoğun geçiyor günlerim köy okulundayım sabah 5 de uyanıyorum.. pek aktif olamayacağım bu dönem.. affınıza sığınıyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun tekeriniz düz bassın..
-
28 Kasım 2015, 12:43
oRHaN007 adlı üyeden alıntı
herkese merhaba uzun zamandır aranızda değilim mesaj atamadım.. özledim vallahi.. konyadan antalyaya taşınmıştım orda düzen oturtma mücadelesinde bayadır uzak kaldım.. sonra ardından atandım ve şanlıurfa siverekde öğretmenlik yapıyorum şuan.. motorumdan bi süredir ayrıyım
artık yaza kadarda ayrı kalacağım
motoru değiştirmişsin hayırlı olsun kardeşim.. atanınca r25 almak vardı kafamda ama bulunduğum şehirde motor hayli sıkıntı olacak.. o yüzde planlarımı bi süre vadeye yatırdım..
biraz yoğun geçiyor günlerim köy okulundayım sabah 5 de uyanıyorum.. pek aktif olamayacağım bu dönem.. affınıza sığınıyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun tekeriniz düz bassın..
Hayırlı olsun Orhan. bende bu aralar forumda pek aktif değilim. Zaten kaç xr cı kaldı ki
2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA
-
28 Kasım 2015, 20:33
oRHaN007 adlı üyeden alıntı
herkese merhaba uzun zamandır aranızda değilim mesaj atamadım.. özledim vallahi.. konyadan antalyaya taşınmıştım orda düzen oturtma mücadelesinde bayadır uzak kaldım.. sonra ardından atandım ve şanlıurfa siverekde öğretmenlik yapıyorum şuan.. motorumdan bi süredir ayrıyım
artık yaza kadarda ayrı kalacağım
Merhaba Orhan, valla yazın başından konuşmuştuk görüşürüz diye de, nasip olmadı
Atanmana çok sevindim, hayırlı olsun. Ben atanamadım ne yazık ki, gerçi belliydi atanamayacağım. Ankara'ya yerleştim, özel bir kurumda çalışıyorum.
Hayırlı olsun dileklerin için teşekkür ederim, ilk fırsatta aldım motoru Urfa'da aslında motor süren çoktur, belki bahardan sonra alırsın yanına motorunu
Tekrar görüşmek üzere, kendine iyi bak.
-
29 Kasım 2015, 10:59
[IMG][/IMG]
Özgürlük ve maceraya devam..
Hava 8 C .. Neyseki yağmura yakalanmadım.. Batı tarafından çok fena soğuk esiyor.. Arkasından kar gelir.
Yeni akümle farım prıl pırıl yanıyor, debriyaj telini biraz germek gerek.
Racingçi'lere selamlar..
-
29 Kasım 2015, 14:28
İlkerabi burada da hava o civarda. Yağmur yağmadığı zamanlar işe motorla gidiyorum sabahları, -1 ile 4 derece arası oluyor genelde. Venom Yazlık file montla biniyorum, içi astarlı olarak, hala iş görüyor. Sabah motomaxdeki %30 indirimden faydalanıp Armor deri mont sipariş verdim, file mont sınırda kalmaya başladı.
Soğuktan en çok ellerim etkileniyor. Deri eldiven içine polyester eldiven giymeme rağmen . Parmak uçlarım kesik hissi vermeye başlıyor. Tabi bir de ölümcül derecede kask camı buğulanma sorunu var.
Bu yıl kış gecikti gerçekten. Aralık'a merdiven dayadık Ankara'da hala Ekim havası var. Aralıkta kar düşer büyük ihtimal.
Ruhu XRcı Racingciden selamlar
-
05 Aralık 2015, 22:28
Bir haftadır bende araba ile gidiyorum işe çözümü 2,5 liraya aldığım gürcü mazotunda buldum. 3 liradan da benzin aldım 80 litre depoladım RR a koyamıyorum tabi. Benzin filtresi var nede olsa ilerde koyabilirim tabi motoru dışarı çıkarabilirsek
-
06 Aralık 2015, 23:19
Merhaba arkadaşlar, Aralık ayı, hava -4 derece civarı. Yine de gazlıyorum, yeter ki yerler kuru olsun.
Deri montum geldi, güzel bir soğuk yalıtımı sağlıyor. Korumaları da güzel, çift katmanlı CE En 1621-1 sertifikalı.
Yalnız eller nolacak bilmiyorum, bir de ek olarak içteki eldivenin dışına ameliyat eldiveni atıp deniyeceğim yarın.
-
07 Aralık 2015, 16:55
Eldiven işi benim de kelek. İyi bişey olsun dedim gittim bunun temiz 2. elini buldum 150 liraya, aldım ilk sahibi gibi benim de elime küçük geldi mecbur kaldım 100 liraya sattım
-
23 Aralık 2015, 21:13
Selamin aleykum arkadaslar bayadir yazamiyorum xr yi yeni alinca katilmistim ilk motorum xr cok memnunum ve iyice alistim harika bi motormis gercekten yanliz bir iki sikinti oldu sizlerede danismak isterim mumkun olursa
-
25 Aralık 2015, 02:07
content://media/external/file/4973
-
25 Aralık 2015, 10:13
-
25 Aralık 2015, 22:02
Oncelikle merhaba ilker abi vites gostergesi kafayi yedi birinci viteste 9 bosta 5 ikide 8 bunungibi vites musurunden mi bilmiyorum buraya da resim yukleyemedim acaba cep telden yuklenmiyormu
-
26 Aralık 2015, 01:59
Hoşgeldiniz.
Resimlerinizi
http://hizliresim.com/
gibi bir siteye yüklemeniz gerekiyor. Sonra oradan verilen linki buraya kopya ediyorsunuz, öyle çıkıyor.
Debriyaj pedalına bastığınız taraftan, 7li bir şerit kablo çıkıyor, akü kapağı tarafında bir fişe takılmaktadır.
Bu kabloyu iyice bir kontrol edin önce, muhtemelen ondandır çünkü bu motordaki en zayıf, kablo sanırım budur.
İzolesi soyulmuş olabilir, kopuk olabilir veya şase yapıyor olabilir.
Benimkinde de tamirat var ama o tarafı başka başka bir bahane ile açmak gerekmedi, bu yüzden yenisini de aldığım halde değiştiremedik,
bantla ve bez bantla güzelce sarmıştım, tekrar sorun çıkarmadı.
Ön dişli kapağındaki yarıktan yukarı doğru gidiyor, kolayca bulursunuz..
-
26 Aralık 2015, 15:21
-
27 Aralık 2015, 00:32
Biri daha vardı 50 binli km leri görmüştü.Ben faal olarak her gün işe git gel yapıyorum 20 km kadar. bi kaç gün önce km teli koptu. Aşağıdaki ucdan yaklaşık bir karış yukardan kopmuş pas felan da vardı. 10 tl ye aldım değiştim çatır çatır gidiyoruz 16 bin e yaklaştık.
İş yoğunluğundan pek vakit bulamıyorum siteye girmek için bu aralar, gerçi bizin topik de kurudu
-
27 Aralık 2015, 16:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)