Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
47. sayfa BirinciBirinci ... 37454647484957 ... SonuncuSonuncu

Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Kardeşim, benim arkaya dişli lastik lazım biliyorsunuz az çok nasıl kullandığımı ama bunları bitireyim arkaya da atacam pirelli dura traction ları.

Blackeagletr ve leokaplann bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sesiniz soluğunuz çıkmıyor yahu Ben 14'ünde motoruma kavuşuyorum Allah izin verirse. Bu lanet adadan da temelli kurtuluyorum.
    leokaplann bunu beğendi.

leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gözün aydın dostum. Umarım senye bende mezun olurum
    halilom bunu beğendi.

oRHaN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XR-125
    bende geçtiğimiz çarşamba son sınavımı verdim bir kaç gündür üniversitenin bitmesi ile gelen rahatlıkta gezip duruyordum dün gece saaat 4 gibi cbr250 sahibi olan arkadaşım ile bir turlayalım dedik.. yaklaşık 1.30 saatlik bir turlamadan sonra eve dönerken ne yapsak Beyşehir'e mi gitsek dedik.. Konya'ya yaklaşık 110 km falan. Göl falan var güzel olur dedik. saat sabah 5.45 6 gibi yola çıktık.. 7.20 civarı Beyşehir'e vardık, imkanlar el verdiğince gezdik yemek yedik göl kenarında falan.. sonra döndük.. öyle plansız ani bi kararla yola çıktık gezdik geldik kısacası.. malesef resim çekemedim geçen hafta telefonum çalındı.. o yüzden böyle kısa bir özet geçeyim dedim yaklaşık 46 saattir falan uykusuzum sanırım gidip derin bir uyku çekeceğim
    leokaplann, ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

leokaplann darısı başına kardeşim inşallah

Orhan benim de sınavlar 4'ünde bitti aslında, ama 13'üne kadar burdayım malesef. Meziniyet falan filan, bu kadar sıkılacağımı bilsem kalmazdım. Sizin de nerdeyse sahur vakti aklınıza nerden geldi motora binmek Ama plansızca yapılan gezinin keyfi farklı olur haklısın. Geçmiş olsun, umarım telefonun hatrı sayılır birşey değildi
    leokaplann, ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    leokaplann darısı başına kardeşim inşallah

Orhan benim de sınavlar 4'ünde bitti aslında, ama 13'üne kadar burdayım malesef. Meziniyet falan filan, bu kadar sıkılacağımı bilsem kalmazdım. Sizin de nerdeyse sahur vakti aklınıza nerden geldi motora binmek Ama plansızca yapılan gezinin keyfi farklı olur haklısın. Geçmiş olsun, umarım telefonun hatrı sayılır birşey değildi
    benim 5.yılım olunca mezuıniyet işleri yok, geçen sene halloldu hepsitaşınmak için kpss nin geçmesini bekliyorum.. telefona değilde içindeki onca resim video canımı çok sıktı.. neyse olacağı varmış onunda.. çok teşekkür ederim.. gece gece uyku tutmadı sonu oralara kadar geldi valla bu arada dün uykulu uykulu yanlış yazmışım 36 saat falan olacaktı

Dün uzun yolda farkettim arkadaşın cbr benden yaklaşık 8 km fazla gösteriyor göstergede.. yada benimki eksik gösteriyor bilemedim

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Siz gezdiniz ama resimleri ben atayım bari şenlensin buralar. Çevremiz çapımızdan geniş çok şükür

ayrıntıda gizliyim :p

Son 2 haftadır pazar günleri çalıştığım için pek uzun soluklu gezemedik. Cbr 250 si olan arkadaşımın babası da ameliyat olduğu için oda işten izin alarak babasının bakkalda çalıştı sürekli bende onun yanına gittim hep moral motivasyon davasına

"Bu gün de bi sürpriz yapabilirim size de bakalım"

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------

Ve sürpriz

2013 10900 km de RR aldım bu gün. Sol böbreğimi sattım

XR duruyor o velinimet
    Blackeagletr, leokaplann ve ilkerabi bunu beğendiler.

Vay vay vay, hayırlı olsun, tekerin düz bassın "Yine pabucum dama atıldı" diyordur XR
    halilom bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Sağol Allah razı olsun daha iyisi sizin olur inşallah. XR ın sahibi geldi yaz boyunca bizle babam Bu akşam atışıyoruz "baba dedim yarın işin yoksa alayım senin motoru şu sigorta ruhsat işlerini halledeyim. Lan o kadar para verdik git kendi motorunlan benimkini rahat bırak diyor "
    Bağımlılığım var sürmeden duramıyorum
    leokaplann bunu beğendi.

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Hayırlısı olsun, halil ... Maşallah sizin tarla iyi kabak yapmış gene.. Biz eşiniyoz eşiniyoz bişi yok..
    Sağdaki yakışıklı mı o?
    halilom bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Eyvallah abi Evet sağdaki. Yaptık bi delilik ama pişman olmayız inşallah. Bu gün ruhsat sigorta işlerini de hallettim sanayiye bıraktım. Önceki sahibi zincir muhafazasını kırmızıya boyatmış çok çingene işi olduğu için orijinal siyaha boyanacak ve iptal edilen kuyruk takılacak.
    Bi 100 km olmadı süreli ama ilk oturduğumda bu ne lan dediim nasıl sürecez bunu. Oturuş pozisyonundan kaynaklı hemen alıştım sonra ama biraz daha zaman lazım. sürüşü o egzoz sesi çok zevki. Top speed felan umrumda değil o ses varya vites atarken bile verdiğin ince aragaz başka hacı abiler makinede arrow un sonradan sanayide modifiye edilmiş egzozu var arkadaşlar bayıldı sese. 100 km de pilot power var bide önlü arkalı. Tutuşlarını pek denemedim ama iyi duruyor.
    ilkerabi bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor
    halilom bunu beğendi.

Sıralı 4 silindir sesine hasta olmamak mümkün mü Lastikler pilotsa iyidir, benimkilerin abisi
    halilom bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Alıntı oRHaN007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor
    Amin kardeşim cümlemize.
    2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Sıralı 4 silindir sesine hasta olmamak mümkün mü Lastikler pilotsa iyidir, benimkilerin abisi
    bende öne pilot aldım feyizoğlundan dünkargo parası vermişken birde motul 5100 aldım yağ aldım.. haziran sonunda hem vizesi var hemde gazipaşaya döneceğim için(orda iyi usta bulamam belki diye) bakıma sokacağım ön fren balatası ve debriyaj balatası değişimi, karbüratör temizliği ve ayarı yaptıracağım.. Çok bi fiyat çekmezler umarım :/

Ağır bakım zamanı gelmiş sanırım senin motorun Lastik hayırlı olsun.

Ben de gidince ilk iş koruma demirini söküp denemek olcak bakalım, sonrasında bir krom egzoz ve arka balata değişecek, arka freni aldığımdan beri beğenmiyorum.

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Ağır bakım zamanı gelmiş sanırım senin motorun Lastik hayırlı olsun.

Ben de gidince ilk iş koruma demirini söküp denemek olcak bakalım, sonrasında bir krom egzoz ve arka balata değişecek, arka freni aldığımdan beri beğenmiyorum.
    motor 20.000km ye dayandı.. temizlik sırasında sanırım ön diske wd40 bulaşmış.. rüzgardan spreyle falan uçtu sanırım.. o günden beri fren baya kayıplarda debriyaj balatasınında zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.. biraz hissettiriyor çünkü gaz açmalarda.. ön keçelerdende hafif yağ kaçağı var gibi.. o kadar bayıra taşa sürünce burdan gitmeden herşey hallolsun aklım rahat olsun bi süre istiyorum.. egzantirik zincir gerginliğine falanda baktıracağım.. sağ taraf açılmışken bütçe el verirse birde yağ pompasını değiştirmek istiyorum ama ne kadar tutacak bukadar şey bilmiyorum.. ona göre bazılarıni es geçebilirim..

krom egzoz 100 lira civarı sanırım netten dolanırken denk geliyorum bazen.. internetten mi sipariş geçeceksin? mevcut egzozda baştaki kısmı boşaltmanın bi yolu yok mudur? daha az maliyetle hallolmaz mı?

Bence de, orda iyi bir ustan varsa herşeyi hallettirip getir motoru Egzozun o kısmını boşaltmak için egzozcuya gidip orayı kaynakla açtırmak lazım, sonra içi boşaltılıp geri kaynaklanacak, sonra zımpara atılıp tekrar boyanacak. Hem zahmetli hem de yakın maliyeti olacak. Boyasıyla kaynağıyla 70 lirayı bulur en az. Öyle olunca fabrikasyon egzoz almak daha mantıklı geldi. Ayrıca krom bu

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Bence de, orda iyi bir ustan varsa herşeyi hallettirip getir motoru Egzozun o kısmını boşaltmak için egzozcuya gidip orayı kaynakla açtırmak lazım, sonra içi boşaltılıp geri kaynaklanacak, sonra zımpara atılıp tekrar boyanacak. Hem zahmetli hem de yakın maliyeti olacak. Boyasıyla kaynağıyla 70 lirayı bulur en az. Öyle olunca fabrikasyon egzoz almak daha mantıklı geldi. Ayrıca krom bu
    Canlı canlı görürüz inşallah bakalım nasıl olacak

Eve geldim, motoruma da kavuştum çok şükür, tabi ilk işim koruma demirini söküp titreşimi test etmek oldu. Titreşimin normal seviyesine düştüğünü rahatlıkla söyleyebilirim, ama koruma demirsiz sürünce de içim rahat etmeyecek biliyorum Bir çözüm yolu bulacağım artık.
    Yarın da krom egzoz siparişini vereceğim.
    ilkerabi ve halilom bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
47. sayfa BirinciBirinci ... 37454647484957 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)