Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
42. sayfa BirinciBirinci ... 32404142434452 ... SonuncuSonuncu

Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Orhan kardeşim teşekkür ederim, hoşbulduk Üstünden inmiyorum desem yeridir. Yağmur gelecek diyorlar, gelmez umarım. Havalar tam motor havası, ne yakıyor ne üşütüyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oRHaN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XR-125
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhan kardeşim teşekkür ederim, hoşbulduk Üstünden inmiyorum desem yeridir. Yağmur gelecek diyorlar, gelmez umarım. Havalar tam motor havası, ne yakıyor ne üşütüyor.
    özleyince öyle oluyor tabi valla havalar beni yakmaya başladı bile öğlen saatlerinde prohel colombia montum terletiyor.. yazlık file mont şart

Motosikleti
    Mondial 150 KN --- Honda CBR 125 R --- Kuba XR 125
    Tamam kardesim arayayim seni bigun
    leokaplann bunu beğendi.

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Bir kaç gün daha soğuk..
    Dünkü yağmurdan sonra bu sabah sis vardı güneş çıkınca üşümeyiz deyip motoru çıkardık, arka lastiğin havasını tamamlayıp attık kendimizi yola ama DONDUK... Bırr..
    Rusya 3 günlük daha sibirya havası yollamış..

Daha önce veremediğim uzaktan çalıştırma videosunu garaja koymadan vereyim..

halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Alıntı ilkerabi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kaç gün daha soğuk..
    Dünkü yağmurdan sonra bu sabah sis vardı güneş çıkınca üşümeyiz deyip motoru çıkardık, arka lastiğin havasını tamamlayıp attık kendimizi yola ama DONDUK... Bırr..
    Rusya 3 günlük daha sibirya havası yollamış..

Daha önce veremediğim uzaktan çalıştırma videosunu garaja koymadan vereyim..

https://www.youtube.com/watch?v=77Vj...ature=youtu.be

Çok havalı ya @ilkerabi

Motoru yatırma işini denedim olmadı. Motoru ilk çalıştırınca gösterge gösteriyor herekete geçince dibe vuruyor. ( hala fulleyemedim )
    2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA

leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilkerabi süper olmuş. motor çalışınca yanan parklar. zaten farlar ayrı şekil : )) çok güzel yapmışsın ilkerabi ellerine sağlık maşallah nazar değmez inşallah : ))
    ilkerabi bunu beğendi.

Bugünkü kısa gezimden

Emektar F-4 Phantom

Bunu bilmiyorum, tanklara ilgim yok, direk emektar tank diyelim

ilkerabi, leokaplann, oRHaN007 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Kuba XR-125
    bugün, çinden aldığım 89 sentlik tank padi yapıştırdım

ilkerabi, leokaplann ve Blackeagletr bunu beğendiler.

Türkiye'de 5-6 hatta bazı yerlerde 10 liraya satılan Progrip tankped demek ki 2 liraya geliyor, hatta toptan alınca biraz daha düştüğünü farzedersek... Eski motorumda da senin aldığın modelin aynısı vardı, 1 yıldan fazla kullandım, ne yapışkanı bıraktı ne de deforme oldu.
    Bu arada gidon göbeğinin boşluğunu aldırdım serviste, motorun dönüşü ve sürüş hissiyatı değişti. Lakır lakır ele vuruyodu o milimetrelik boşluk. Varsa böyle bir sorunu olan yaptırmasını şiddetle tavsiye ederim.
    oRHaN007 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Türkiye'de 5-6 hatta bazı yerlerde 10 liraya satılan Progrip tankped demek ki 2 liraya geliyor, hatta toptan alınca biraz daha düştüğünü farzedersek... Eski motorumda da senin aldığın modelin aynısı vardı, 1 yıldan fazla kullandım, ne yapışkanı bıraktı ne de deforme oldu.
    Bu arada gidon göbeğinin boşluğunu aldırdım serviste, motorun dönüşü ve sürüş hissiyatı değişti. Lakır lakır ele vuruyodu o milimetrelik boşluk. Varsa böyle bir sorunu olan yaptırmasını şiddetle tavsiye ederim.
    aynen heryerde 10tl civarında.. birde kargo parası biniyor internetten alınırsa.. tam 1 ayda elime ulaştı 2liraya

bu arada benim ön takımdanda ses geliyor bazen ama ben kaliperden geldiğini düşünüyorum.. boşluğu kontrol etmenin bir yolu var mı?

Alıntı oRHaN007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen heryerde 10tl civarında.. birde kargo parası biniyor internetten alınırsa.. tam 1 ayda elime ulaştı 2liraya

bu arada benim ön takımdanda ses geliyor bazen ama ben kaliperden geldiğini düşünüyorum.. boşluğu kontrol etmenin bir yolu var mı?
    Bizim motorlarda kronik oranın gevşemesi, büyük ihtimal seninki de gevşemiştir.
    Valla usta elini göbeğin oraya koydu amortisörü yaylandırdı birşeyler yaptı kontrol etti de, nasıl etti bilmiyorum. Sürüşte bariz hissediliyor ama, belli bir ses de yapıyor. Bence kontrol ettir yine, zor bir işlem değil para bile istemeye utanır usta öyle diyeyim
    halilom ve oRHaN007 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Bizim motorlarda kronik oranın gevşemesi, büyük ihtimal seninki de gevşemiştir.
    Valla usta elini göbeğin oraya koydu amortisörü yaylandırdı birşeyler yaptı kontrol etti de, nasıl etti bilmiyorum. Sürüşte bariz hissediliyor ama, belli bir ses de yapıyor. Bence kontrol ettir yine, zor bir işlem değil para bile istemeye utanır usta öyle diyeyim
    en kısa zamanda göstereyim o halde

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Ben yaklaşık 2 kere sıktırdım bu aralar yine ses yapmaya başladı ufaktan. Zor bişey değil dendiği gibi kronik bizim motorlarda.
    oRHaN007 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba XR-125
    havalar beni yakmaya başladı derken kar yağdı bugün konyaya.. dışarıda tipi var:/ motoru haftasonu yıkamamışım iyiki.. yalnız bu havaların durumu ne olacak böyle yahu

Yarından itibaren ısınıyor bakalım. Nasipse yarın 260-270 km yol yapacağım bende
    oRHaN007 ve halilom bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kuba XR-125
    Yarından itibaren ısınıyor bakalım. Nasipse yarın 260-270 km yol yapacağım bende
    yolculuk ne tarafa? gazipaşa alanya falan mı ? mersin tarafı mı..
    dün tipiden sonra bugün tekrar bahar havası vardı.. bende fırsatı değerlendirdim tabi

halilom bunu beğendi.

leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar 2 güdür aydın motordan uzun ön cam almaya çalışıyordum ve adamlara gıcık oldum. Aydın motoru perşembe günü aradım ilandaki camı almak istediğimi söyledim onlarda tamam dei kargoyla göndeririz size bir mail yollayacağız oradan ödemenizi yaparsınız dendi ve o mail gönderilmedi ve geri dönüşte yapılmadı 2 güünde toplam 5 kez aradım size dönüş yapacaz işlerimiz yoğun gibi şeyler söylediler ve yine geri dönüş olmadı. en son 1 saat önce aradım ürünün satıldığını ellerinde kalmadığını söylediler adamlara uyuz oldum. madem elinizde ürün yok yanlışlıkla ilan verdiniz, 2 gündür neden söylemiyorsunuz.. o camı almayı çok istiyordum..
    başka biryerde bula bilirmiyiz acaba ?

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    3o lira fiyat unutulmuş senin o beğendiğinde..
    100 liradan aşağı cam yok o sitede.
    leokaplann bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    ne biçimde bi cam hocam kaçla gidiyoruz zaten rüzgarı bu kadar dert etmeyin önümüz malum yaz.

Depoyu fulledim buara, kontağı çeviriyorum gösterge ful gösteriyor hareket ediyorum bi frene basıyorum hooop gösterge iptal kırmızıya geliyor. İlla söktürecek mi depoyu yani? Doktor ne dersin?
    leokaplann bunu beğendi.

Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Alıntı halilom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Depoyu fulledim buara, kontağı çeviriyorum gösterge ful gösteriyor hareket ediyorum bi frene basıyorum hooop gösterge iptal kırmızıya geliyor.
    Diğer lambalar, gösterge/sinyal ışıkları filan normal ise sökmek zorunda kalabilirsiniz. Şamandra soketinden şaseye dönen kabloyu kontrol edin. Son bir ihtimal panel içinden lehim çatlağı da olabilir.. (Kafalığı tokatla, öyleyse belli eder )
    halilom ve leokaplann bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
42. sayfa BirinciBirinci ... 32404142434452 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)