bu adamlar bu 150 lik motora 190 yaptırıyosa bide düşünün 600 yada 900 lük yapsalar napardı o alet
bu adamlar bu 150 lik motora 190 yaptırıyosa bide düşünün 600 yada 900 lük yapsalar napardı o alet
beyler bu motoru satan firmanın bi sitesi yok mu ordan en dogru bılgıye ulasırız hem dıger bılgılerede bırde fıyatı hakkında bılgısı olan var mı ya
bu motor maksimum 100 km yapar 101 desin sana bedava bu motor
hemen irtibata geçelimkalyoncumotor adlı üyeden alıntı
(bu arada sakar şakir filminde ali şen in kemal sunalı bar kadını sevda nın evine kitleyip gardrop fuatla başbaşa bıraktıktan sora korkuluk demirlerinin arkasından ellerini ovuşturarak " damaaaam " demesi modundayım )
ben 100km hızı geçip bunu burada ispatlayacam umarım sözünde durursun yoksa çok yüklenirim sana haberin olsun.
anlayamadığım son 4 postu atan arkadaş niye böyle celalli davranıyor, sadece en baştaki mesajı okumayın, bi konunun gidişatına bakın hele. mesela bundan önce attığım mesajı iyi bir okuyun bakalım, ne tezcanlısınız siz yaw.
ben kullanıcısıyım. 2800 ytl ye plaka dahil satın aldım. satıcısı kuba motor.kkhakankk adlı üyeden alıntı
görünüş olarak honda cbr 125 in birebir kopyası, zaten aynı kalıptan çıkıyorlar duyuduğum kadarıyla.
http://www.kubamotorcycle.com/ diye bir siteleri var. Umarım yardımcı olur.kkhakankk adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bu motor yapsa yapsa 130-140 anca yapar, öyle kadranında yazanlara inanıpta komik durumlara düşmeyin...
125 cc lik çin çang malı motor nasıl 160 -190 yapcak ben anlamadım.
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
motor 150 cc lik bu bir.HAYALBUYSA adlı üyeden alıntı
bu kadar tez canlı olmayın bi topiğin hepsini okuyun diyorum bu da iki.
yazıların hepsini okursan(sen sadece ilk mesajı okumuşsun belli) bas bas bağırdık gösterge inandırıcı değil diye, ölçecez kesin sonucu söyleyecez diye.
tigermbz her şey güzel hiçbir şeye lafım yokta 150 cc ve tek silindir bir motorun 115 bin lira yakması çok bence..yakıtta bir değişme varmı,,rodajdan mı kaynaklanıyor acaba..
bende 150 cc bir çinli kullanıyorum ama arada büyük fark varr
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
Motor 150 cc diye o dediğiniz hızlara çıkacak değil , bu bir.....tigermbz adlı üyeden alıntı
Göstergenin inandırıcı olmadığını bidiğimiz için inanmayın dedim , bu iki
Ölçümünü merakla bekliyorum, bu üç....
Kolay gelsin , bu dööörtttt..
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
şuan 100 kuruşa düştü yakıt tüketimi ama rolantiyi biraz açtım kısarsam daha da düşebilir yani. tabi daha rodajdan çıkmadım 400 km deyim fırsat olmuyor pek motor sürmek hem daha acemilik var.kotumuren adlı üyeden alıntı
HAYALBUYSA göstergenin inandırıcı olmadığını zaten biliyoruz ve ölçecez dedik sen hala akıl veriyorsun işte buna kızıyorum ben. bizde biliyoruz 150 cclik bir motorun o hızlara çıkamayacağını, bunun için ölçecez diyoruz.
bu arada şu kalyoncu motordan ses yok. hani 100 ü geç bitanede benden diyen arkadaş bakalım sözünün erimiymiş
ya sitedeki fiyatlar acaip ucuz hiç inanasım gelmedi ama xt200 ve
xt150 medelleri hele !!! birde istanbul da bayii var mı acaba bilen arkadaşlarlar yardım bekliyorum
teşekkürler
motoru alacaklar biraz daha beklesin arkadaşlar. şu ibre meselesini bir açıklığa kavuşturalım.kamsea adlı üyeden alıntı
ayrıca bir diğer sorun olarak vibrasyon var motorda, rodaj bakımında iyice bi sıktıracam vidalarını bakalım kaybolacakmı.
sizlere tavsiyem 1 hafta daha sabredin sonra ben size alınabilir olup olmadığını söylerim.
racing alıcaksanız saglam makıneler bakın adı ustunde racıng hızlı motor canınızı emanet edıyorsunuz
Titreşim motorun çalışma sisteminden kaynaklanır,vidalar gevşekte olsa sıkı da olsa motor hep aynı çalıştığından titreşim sürekli olacaktır!!!
Bir de titreşim rodajdan sonra kaybolur diyebir şey yoktur!!!Bu nu da ekleyeyim....
bu arada bu motorun hızı konusunda tekrar bir açıklama yapayım, diğer arkadaşlar gibi 100 yapmaz demiyorum ama 130 da yapmaz...!!!
Yapacağı normal sürat 120 civarıdır!!! Fazla da bir şey beklemeyin...
sonunda ufak çaplı bir hız testi yapabildim. 100m lik bir bölgeden ibre 140 ları gösterir vaziyette 3.3 saniyede geçtim bu da motorun o anki gerçek hızının 110 kmh olduğunu gösteriyor. motor şuan max 165 kmh ibre gösterdiğine göre yaklaşık 130-135 kmh max hıza çıkabiliyor hesapladığım kadarıyla. tabi 190 ibre gördüğünü söyleyen de var doğruysa bu da yaklaşık 150 kmh hıza çıkabilir manasına geliyor.
bence adam içmiş 190a cıktım sanıyoo
geçenlerde bu motoru incelemiştik.az buçuk işçilik hataları vardı.ilk göze çarpan hata deponun oradaki uzun demir parça.2 parçadan yapmışlar ve ortada kaynak izi var.tek parça olsa daha iyi olurdu.ön teker az ufak geldi gibi bize.fiyatı 2.750-2900 ytl.
bu motor ramzeyin 150cc si ile aynı ramzeyin sitesinden inceleyin arkadaşlar 180 yapan var ramzeyimki ile
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Off boşa yazmışız herşeyibu motor ramzeyin 150cc si ile aynı ramzeyin sitesinden inceleyin arkadaşlar 180 yapan var ramzeyimki ile
tigermbz adlı üyeden alıntı
dostum sabredelim dicem ama ötv filan var kafamızı kurcaliyor
normalde resmi gazeteye cıktıktan 45 gun sonra alınır ama adamlar almaya calisior simdiden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)