Mondial 250 Jet Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu ne zaman cıktı mondıalın sitesınde bıle yok
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
8500 TL miş. Yuh artık mondial
-
Arkadaşlar Forum Bölümünde Motorsiklet resimlerine girerseniz orada 2012 model mondial motorsiklet resimleri diye bir konu atım orda gerçek resimleri var.Ayrıca Mondial Bayii siyim.Fiyatları arkadaş vermiş Yeni ürün oldugu için grafik leri ni yayınlamamışlar yakında gelir resimleri.
http://datingsidorsingel.com/
-
JET-MAX Mondial sitesinde yayında görebilirsiniz.
Orhan KÖNİ
-
Enjeksiyonlu olabilir mi ?
-
15 Haziran 2012, 22:35
JET MAX kullanan yok mu. Arkadaşlar bu motor hakkında bildiklerinizi yazınız.
Orhan KÖNİ
-
15 Haziran 2012, 23:09
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fiyatı bence çok pahalı,mondialın scooter kategorisinde ürünleri bence vasatın altında. (Eski 100-150 cc grubu)
Fakat commuter tarzındaki başarıları eğer yeni scooterlerda da varsa o zaman durum değişir..
Şöyle test sürüşü vs olsaydı da fikir yürütebilseydik..
Ama KYMCO - PEOPLE S 200,Scarebo 200,Kymco Dink 200,Sym Joyride 200i'nin bile sıfır fiyatı daha düşükken,ben bu scooterın pek satılacağını zannetmiyorum,bu fiyat politikasıyla..
-
15 Haziran 2012, 23:13
Motorun arkası dana gibi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
15 Haziran 2012, 23:19
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Motorun arkası dana gibi
Önüde öküz kafası... Ama yakısıklı bişeye benziyor
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
15 Haziran 2012, 23:32
Sym GTS 250 cakmasi. Kopya oldugu fazla belli olmasin diye on ve arka farlarini degistirmisler, arkasi yerli minibus farlarina benziyo govdenin ihtisamina karsin basit durmus, onu de kamyon gibi bi garip.
-
15 Haziran 2012, 23:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maksimum hız 105 Km deniyor.
Benim Zc modelinde max 85 Km yazıyordu,90-95 son hızıydı. O da fazla gösteriyordu
Bu da öyleyse eğer 250 cc maxi scooter için berbat bir hız.
2006 model Yamaha X Max ile zorlayınca 145-150 km görüyorsun.
Bununla sabit 90-95 Km ile gidilmeli o zaman..
Ne anladım 250 cc'den
-
16 Haziran 2012, 23:56
Hiç alan kullanan yok mu? Kullananı görmedim. Görünüş olarak güzel, bayilerdede göremiyorum.
Orhan KÖNİ
-
16 Temmuz 2012, 23:46
verilerine bakdım hiç fena değil 14.6 kw gücü varmış takribi 20 beygire denk gelir sym gts evo nun 23 beygir olduğunu düşünürsek gerçekden o kadarda kötü değil verileri ama tabi sürdükçe artısı eksisi ortaya çıkar kronik sorunları ortaya çıkar genelde çinliler replikasyon yapdıkları için ince detay mühendislikleri pek iyi olmuyor.. o yüzden kronik sorunları uzun vadede çıkıyor motorlarında.
birde tabi fiyatı çok fazla yüksek tutulmuş.. neticede çinmalıda olsa yerli üretim diye biliyorum fiyatı niye bu kadar uçarı yapmışlar pek anlayamadım.
bu arada jetmax in zoomlanmış resimlerine bakdığımda sanırım motorda ayak kaloriferi ve müzik sistemide var. ayrıcada bir arkadaş symgts demişde bencede ön birebir pegeout satelisden alınma arkadanda bir motora benziyorda çıkartamadım ama önü satelise çok benziyor hatta gazete ilk resmini gördüm mondial yazısını görmeden pegeout indirim kampanya falanmı yapmış dedim motorlarında
-
20 Temmuz 2012, 17:38
Bugün yolda bir JETMAX gördüm, dış görünüşüne göre ilk izlenimlerim bence 8 bin lira verilecek motor değil 6-6.5 bin lira olsa düşünülebilir.
-
BOŞUNA YORULMAYIN,ARKADAŞIMA ALDIK BİTANE,BİZZAT KULLANDIM,HARİKA BİR MOTOR.YOLDA MZÜK DİNLE,MP3 VE RADTOSU VAAR,KALORİFERLİ BİDE.AYDINLATMA OTOMOBİLLERDEKİ GİBİ ÇOK FENA.160 GÖRÜYOR,OTURUŞ RAHATLIĞI SYM DENDE KMYCODANDA,HONDADANDA,RAHAT.
-
Xciting 250 ile bunu yanyana koyunca oyuncak gibi duruyo jetmax.
-
-
Motorun kafa karenajı arkaya göre çok dik olmuş.Farları da ucube gibi.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
ATDINLATMASI,OTOMOBİL FARINDAN FARKI YOK.ÜSTELİK,DİĞER SCOTERLERE GÖRE AYAK MESAFESİ DAHA FAZLA,VE RÜZGARI DAHA İYİ KESİYOR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)