Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ocak 2016, 19:50
Selamın Aleyküm abilerim. Benim bir sorum olacak. Ben motora katlanır plakalık alacağım fakat ben plakalığı kestirdiğim için şu an öyle bir şey yok :D Size soracağım acaba katlanır plakalık takmak için yeni çamurluk kuyruğu almam gerekir mi yoksa şu an var olan çamurluk kuyruğunu söküp de takabilir miyim ? Saygılar.
Reklamlar
-
01 Şubat 2016, 11:24
BerkayGünönü adlı üyeden alıntı
Selamın Aleyküm abilerim. Benim bir sorum olacak. Ben motora katlanır plakalık alacağım fakat ben plakalığı kestirdiğim için şu an öyle bir şey yok :D Size soracağım acaba katlanır plakalık takmak için yeni çamurluk kuyruğu almam gerekir mi yoksa şu an var olan çamurluk kuyruğunu söküp de takabilir miyim ? Saygılar.
Aslında senin plakanın yeri harika niye kafana taktın )
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
cenkito adlı üyeden alıntı
Ooo kırmızıyı açmışsın 2 zamanlı 450CC bişey çıkar mı ortaya
-
01 Şubat 2016, 11:32
ilkadam adlı üyeden alıntı
Ooo kırmızıyı açmışsın 2 zamanlı 450CC bişey çıkar mı ortaya
yok zamanları karıstırmayalım 4 daima iyidir.
ancak cok dehsetül vahset birseyler cıkartmaya calısacagım
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
01 Şubat 2016, 11:41
Modifiye işleri başlasın, motoruma iyi bak Cem usta
-
01 Şubat 2016, 16:25
s.a bende aranızı katıldım motoru 0aldım 4hafta oldu 123km de araziye cıktım motor güzel ve keyifli herkeze allah kaza bela vermesin bide koltuk normalde acılıyormu! ve motor şişirmek nedir?
-
01 Şubat 2016, 17:24
yusufcan60 adlı üyeden alıntı
s.a bende aranızı katıldım motoru 0aldım 4hafta oldu 123km de araziye cıktım motor güzel ve keyifli herkeze allah kaza bela vermesin bide koltuk normalde acılıyormu! ve motor şişirmek nedir?
koltuk vidalı cıkartmak teferruatlı iş
motorun şişmesi demek asırı ısınmadan, zorlamadan kaynaklı performans düşmesidir
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
01 Şubat 2016, 20:13
-
01 Şubat 2016, 20:37
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
01 Şubat 2016, 21:18
Yine dertli dertli geldim foruma :/ arkadaşlar bugün gittim gidon aldım bu acerbis cross gidonlardan bide elcik aldım yeni daha takmadım ama birara denemistim elcikleri takınca diğer takım taklavata yer kalmamıştı orjinal elciklerle yarın takmayı denicem eğer uzun gelirse o sağ taraftaki gaz kısmının icindeki beyaz kısmı biraz kessem bisey olurmu?
-
02 Şubat 2016, 04:05
-
02 Şubat 2016, 05:13
klien adlı üyeden alıntı
mont çok güzel boy daha da güzel ben anca parmak uclarımı dokundurabiliyorum. Ankarada nerdesiniz ben altınpark tarafındayım bugün yerler ıslak demeden bindim ama çamurluk değişimi şartmış anladım
-
02 Şubat 2016, 08:57
dalangıç adlı üyeden alıntı
Yine dertli dertli geldim foruma :/ arkadaşlar bugün gittim gidon aldım bu acerbis cross gidonlardan bide elcik aldım yeni daha takmadım ama birara denemistim elcikleri takınca diğer takım taklavata yer kalmamıştı orjinal elciklerle yarın takmayı denicem eğer uzun gelirse o sağ taraftaki gaz kısmının icindeki beyaz kısmı biraz kessem bisey olurmu?
Benim yaşadığım sorunları yaşıyosun, bende taktım elcikleri kestim, gaz kolunun beyaz iç plastiğini kestim, manetleri kestim. Resimler atmıştım bak istersen.
-
02 Şubat 2016, 13:59
Eagle_01 adlı üyeden alıntı
mont çok güzel boy daha da güzel ben anca parmak uclarımı dokundurabiliyorum. Ankarada nerdesiniz ben altınpark tarafındayım bugün yerler ıslak demeden bindim ama çamurluk değişimi şartmış anladım
eyw abicim,boy benim 1.85cm.ucu ucuna yetiyo. bundan yaklaşık 8-9 sene evvel bi takla atmışlığım var da. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali ben de uzun bir aradan sonra yeniden başladım. tabi busefer güvenliği üst planda tutmaya çalıştım. montu internetten temin ettim, gayet memnunum. kaskı da nolan marka aldım n86 model. ankarada da küçükesat tarafındayım. iş güç, soğuk havalar da derken pek binemiyoruz hakkat. ancak geçen ıslak zeminde ben de bindim cidden çamurluğu değiştirmekte fayda var. inş bigün fırsat olur da hep beraber süreriz motorları maviliklere
-
02 Şubat 2016, 18:42
ilkadam adlı üyeden alıntı
Benim yaşadığım sorunları yaşıyosun, bende taktım elcikleri kestim, gaz kolunun beyaz iç plastiğini kestim, manetleri kestim. Resimler atmıştım bak istersen.
Aynen buldum fotolari yol haritasını olusturdum daldım direk ve yaptım dediğin gibi kestim az bisey arkasından tam oturdu , manetleri kesmedim ama herşey ucu ucuna denk geldi biraz kullandım sonra rahat sıkıntı yok aynaları biraz daha uzunu ile degistirmem gerekecek galiba , sıra silindiri ve dişlileri takmakta
-
02 Şubat 2016, 18:55
1.75 boyla bu motor nasıl olur?
-
03 Şubat 2016, 10:25
kerimt adlı üyeden alıntı
1.75 boyla bu motor nasıl olur?
tolgacan 1.69 boyla uzun sure kullandı.
olay sizin kabiliyetine baglı
-
03 Şubat 2016, 20:09
ya abilerim benm mondial xtream max aşırı ısınma yapıyor ve şimdide kontağı kapattım motor kapan madı hala calıştı canım sıkıldı ne yapmam kere ve debraj daki vida somunu kendiliğinden cıkmış
-
04 Şubat 2016, 09:56
ya abilerim benm mondial xtream max aşırı ısınma yapıyor ve şimdide kontağı kapattım motor kapan madı hala calıştı canım sıkıldı ne yapmam kere ve debraj daki vida somunu kendiliğinden cıkmış
motoru sıfır mı aldın ikinci el mi?
motorda takılı alarm var mı?
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
04 Şubat 2016, 11:37
sıfır aldım hallettim abi boşta bi soket ucu düşmüş yağ eksiltmiş bide nedense takılı alarmda yok
-
04 Şubat 2016, 12:49
sıfır aldım hallettim abi boşta bi soket ucu düşmüş yağ eksiltmiş bide nedense takılı alarmda yok
yag eksiltmemiştir , ilk yagı normalden az oluyor genelde
ben alır almaz tamamlamıstım
hallettiysen sorun yok
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)