Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Ekim 2015, 18:04
tr_select adlı üyeden alıntı
Beyler bu maxý alýp SM yapýp binen oldumu ?
Önden hasarlý max buldum 1000TL daha motor 5 aylýk. On ayak ve jant yamuk...
Sýrf can sýkýntýsýndan alýp uðraþasým geldi
Valla bu forumda ve facebook x-tere max kullanicilari sayfasinda sm yapan baya oldu
Bende de projeler hazir fakat maddiyattan erteliyorum.yoksa bir takim jant ta ben yedekliycem
Hasarli motor olayina gelirsek de eger saseside egik ise,sifir sase fiyati 450-500 liraya dayanir
Ben piyasada kafadan saglam kaza yapip sase yamultan birkac max duydum-gordum.
Eger SM de niyetli isen SMdiden kolay gelsin
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
-
10 Ekim 2015, 10:26
cenkito adlı üyeden alıntı
Valla bu forumda ve facebook x-tere max kullanicilari sayfasinda sm yapan baya oldu
Bende de projeler hazir fakat maddiyattan erteliyorum.yoksa bir takim jant ta ben yedekliycem
Hasarli motor olayina gelirsek de eger saseside egik ise,sifir sase fiyati 450-500 liraya dayanir
Ben piyasada kafadan saglam kaza yapip sase yamultan birkac max duydum-gordum.
Eger SM de niyetli isen SMdiden kolay gelsin
Çok bahtsız çıktım ben.
Dr350 buldum. SATILDI
600RR buldum. SATILDI
Aprilia RS125 buldum tertemiz. SATILDI
Wolf 250 buldum. SATILDI
cıbır 250 bile buldum. O bile SATILDI
Motorsuzluk yedi bitirdi hyosung gt250r buldum. Önden kazalı çıktı ittirmeye çalıştılar... Kavga ettik.
Maddiyat çok aşırı sorun değil ama bir malın hakkı vardır ve bu piyasada çoğu zaman hakkını verip bir ürün satın alamıyorsunuz.
Herkes bir şeyleri ittirme derdinde. Şimdilik yavaş yavaş vazgeçmeye başladım gibi
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
13 Ekim 2015, 12:24
-
13 Ekim 2015, 21:53
Bende iki gün önce Bodrum'dan çıkıp İstanbul'a geldim karabatak ile sezonun son uzun yolu bitti kış dönemi hayvan yatar ben devam aslında bu kadar geziye çok güzel fotoğraf albümü yapardım ama hiç içimden gelmiyor gezerken nedense. Parça değişimi hala yapmadım sayılır lazım olur diye zincir almıştım çantada gezdirmekten bıkıp taktırdım. Bizim hız göstergesinde bi nanelik mi arkadaşlar ben baya 120 km hıza dayandım bu son uzun ama bilemedim gerçek 120 mi :/
-
16 Ekim 2015, 00:52
Merhaba abiler buralarda yeniyim ve mondial x treme max motorunu yeni aldım. Size bi kaç sorum olacak motorun torku cbf 150 den daha az arazi motoru olduğu için biraz daha fazla olması gerekmezmi? Motoru ilk aldığımda 4.5 litre benzin koydum ve beni 94 km götürdü ilk 20 km jikle orta konumda gezdim bilmediğim,için bu kadar az gitmesi normalmidir şuan 150km deyim şimdiden teşekkürler.
-
16 Ekim 2015, 01:16
selam millet uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum. şimdi öncelikle bir sorunum var o da ben daha motorsiklete sahip değilim. ama almayı çok istiyorum. bursada bana motorsiklet alma konusunda yardımcı olacak, sonra da kullanma konusunda yardımcı olacak yetkili bir abi var mıdır? çekirgeniz olurum
-
16 Ekim 2015, 12:21
Akın Borz adlı üyeden alıntı
Merhaba abiler buralarda yeniyim ve mondial x treme max motorunu yeni aldım. Size bi kaç sorum olacak motorun torku cbf 150 den daha az arazi motoru olduğu için biraz daha fazla olması gerekmezmi? Motoru ilk aldığımda 4.5 litre benzin koydum ve beni 94 km götürdü ilk 20 km jikle orta konumda gezdim bilmediğim,için bu kadar az gitmesi normalmidir şuan 150km deyim şimdiden teşekkürler.
Hoşgeldin,
Yeni motor ilk zamanlar çok yakıt harcıyor daha sonra gerçek tüketime geçiyor. Kendi tüketimimi paylaşıyım ortalaması 3,70LT/100Km
Bu arada bende CBF'ten geçtim bu motora, Tork konusunda Max daha güçlü ve son hızda CBF'ten düşük.
Hayırlı olsun motorun.
-
16 Ekim 2015, 19:26
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.
-
19 Ekim 2015, 15:05
Herkese selamlar bende bugün motorumu aldım akşama teslim alacağım.Şu an teknik serviste bakımları yapılıyor.Çok heyecanlıyım ilk vitesli motorum olacak
-
21 Ekim 2015, 18:48
-
21 Ekim 2015, 19:38
Eline diline saglik
cok guzel bir paylasim olmus.
tekerine istemedigin tas degmesin
Bu arada fethiye merkezde bugun gordugum
07 plakali max sahibi buralarda mi?
arabada idim gec farkettim.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
21 Ekim 2015, 21:27
Kardeşler bugün sanayide ki mondial servisine gittim boyum 1.69 oldugundan motora binince ayaklarım yere değmiyor du ön maşa ve arka maşadan kisalttiriz dediler ve daha onceden kisalttiklari bir motor vardı aynisindan ona bindim ve cok rahattı iki ayağımda yere değiyor ücret 100 tl tutacak boyu kısa olanlar artık üzülmeyin ☺
-
21 Ekim 2015, 23:16
onurdemir adlı üyeden alıntı
Kardeşler bugün sanayide ki mondial servisine gittim boyum 1.69 oldugundan motora binince ayaklarım yere değmiyor du ön maşa ve arka maşadan kisalttiriz dediler ve daha onceden kisalttiklari bir motor vardı aynisindan ona bindim ve cok rahattı iki ayağımda yere değiyor ücret 100 tl tutacak boyu kısa olanlar artık üzülmeyin ☺
Özelden de yazdım ama burdan da yazayım, merak edenler okusun.
Bu bahsettiğiniz alçaltma işlemi motoru ne kadar alçaltıyor? Örneğin sizin ayaklarınız tam değiyor mu?
-
22 Ekim 2015, 00:40
cenkito adlı üyeden alıntı
Eline diline saglik
cok guzel bir paylasim olmus.
tekerine istemedigin tas degmesin
Bu arada fethiye merkezde bugun gordugum
07 plakali max sahibi buralarda mi?
arabada idim gec farkettim.
Tesekkur ederim, ama en çok seninde adana rotanı paylaştıgnda sevinmiştim dedim kendi kendime buluşuruz konyada devam ederiz vs rotalarımz birlikte yolculugumuza vesile olacaktıda elde olmayan sebeplerden iptal ettin sen yolculugu, ama yne süreriz bir gün birlikte umarım
Bu arada bu egzoz hep gözüme takılıyo çirkin geliyo gözüme boya atıyo vs senin yaptgn sekilde cikarıp boyayacktmda sen bir yerde yine tekerdn gelen camurla eski haline gelebliyo yazınca baska alternatif dusunmeye basladim aklıma bu harleyci arkadaşların egzoza sardıkları şey geldi, bilgin var mı onun hakkında aslı astarı nedir niye takar bu adamlar onu, internette çesitli seyler okudumda. amyant sargı deniliyomuş. Hatta siparişimi verdim elime ulaşır yakn zamanda
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof ta nesi?
-
22 Ekim 2015, 09:32
uday.31 adlı üyeden alıntı
Tesekkur ederim, ama en çok seninde adana rotanı paylaştıgnda sevinmiştim dedim kendi kendime buluşuruz konyada devam ederiz vs rotalarımz birlikte yolculugumuza vesile olacaktıda elde olmayan sebeplerden iptal ettin sen yolculugu, ama yne süreriz bir gün birlikte umarım
Bu arada bu egzoz hep gözüme takılıyo çirkin geliyo gözüme boya atıyo vs senin yaptgn sekilde cikarıp boyayacktmda sen bir yerde yine tekerdn gelen camurla eski haline gelebliyo yazınca baska alternatif dusunmeye basladim aklıma bu harleyci arkadaşların egzoza sardıkları şey geldi, bilgin var mı onun hakkında aslı astarı nedir niye takar bu adamlar onu, internette çesitli seyler okudumda. amyant sargı deniliyomuş. Hatta siparişimi verdim elime ulaşır yakn zamanda
yolculuk işim olmadı ne yazıkkı bende isterdim.
egzoz olayınada fazla takılma. o sargı motorun daha fazla ısınmasına sebeb olur.
ben 3,5 yılda sadece 2 defa boyadım ki sonuncuyu yeni yaptım.
boya gec bence...
-
22 Ekim 2015, 19:47
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Bu bahsettiğiniz alçaltma işlemi motoru ne kadar alçaltıyor? Örneğin sizin ayaklarınız tam değiyor mu?
İlk aldığımda ayaklarımin birisi değiyordu oda parmak uçları bu arada motor 42 kmde daha serviste yapılan kısaltma işlemi de önden 4 cm civarı arkadanda 4 cm civarında oldu böylece ayaklarimin 2 side yere değiyor parmak uçlarımla yada sadece 1isi tam olarak değiyor arka amortisör de yumuşadı biraz önceden ben üstünde zıplayınca yaylanmiyordu şimdi yaylaniyor bu arada usta 60 tl aldı ama ayaklık uzun kaldı musait olunca onu da kısaltmam gerekecek.Acemi olmama rağmen motor kısalınca kullanımı çok kolay oldu artık ruhsat ve plaka ve sigortayida bugün aldım emniyete 180 tl sigortaya 310 tl plakayada 15 tl ödedim yağmur yağdığı için çok gezemedim deneme şansım çok olmadı ama şu anlık mutluyum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
ülgenhan adlı üyeden alıntı
İlk aldığımda ayaklarımin birisi değiyordu oda parmak uçları bu arada motor 42 kmde daha serviste yapılan kısaltma işlemi de önden 4 cm civarı arkadanda 4 cm civarında oldu böylece ayaklarimin 2 side yere değiyor parmak uçlarımla yada sadece 1isi tam olarak değiyor arka amortisör de yumuşadı biraz önceden ben üstünde zıplayınca yaylanmiyordu şimdi yaylaniyor bu arada usta 60 tl aldı ama ayaklık uzun kaldı musait olunca onu da kısaltmam gerekecek.Acemi olmama rağmen motor kısalınca kullanımı çok kolay oldu artık ruhsat ve plaka ve sigortayida bugün aldım emniyete 180 tl sigortaya 310 tl plakayada 15 tl ödedim yağmur yağdığı için çok gezemedim deneme şansım çok olmadı ama şu anlık mutluyum
-
23 Ekim 2015, 00:06
-
23 Ekim 2015, 15:47
-
23 Ekim 2015, 17:59
ilkadam adlı üyeden alıntı
Fakirler iki kişiye bi GS tutamamışlar mı
Neyse yakışıklı çıkmış
en azından kaskları var
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
23 Ekim 2015, 18:29
Beyler bu makinayı projede kullanmaya niyetlendim lakin sorularım var. Öncelikle belirteyim motor %80 şehir içinde kullanılacak. Şehir dışında da hafif arazi görmesi ihtimali var. Cevaplayabilecek dostlar olursa sevinirim.
-bir yerde amortisörlerden kesmek sureti ile motorun alçaltılabildiğini okudum. Aslı var mıdır? Yaptırmak güvenli midir?
-sonuçta makina cross, dişli değişimi ile biraz daha hız kazanabilir mi? Facebook grubunda en fazla 5 10 km artar dediler. Bu artış güvenli seyir hızını artırmış olur mu?
Deposudur karenajıdır değişecek, ortaya çıkan yeni motor muayeneden geçer mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)