Aynısının laciverti Zongshen
Aynısının laciverti Zongshen
Merhabalar tvs apache kullanıyorum satıp xtreme max alsam hata edermiyim ? Artçı ile sürüş nasıl ? Uzun yola gelir mi ( günlük 400-500 km) yakıt tüketimi 3 lt civarı sanırım ?
evet max cılar :
(adem, benden öncelikle sana gelsin )
yeni bir bakımla karsınızdayım
bugunku paylasımım egzos boyama
egzozun ilk hali 3,5 sene sonunda bu halde idi
ne demişler alet işler el övünür,
hem matkaba takılan bu aparatla sonrasındada elle zımpara işlerimi tamamlayıp boyamaya geciyorum
her zamanki gibi gene casati yanmaz soba boyası kullanıyorum
ilk kat boya sonrası
egzozsuz kalan gariban max
bu sabah geceden bekleyen boya balkonda tam kurumuş
ve montaj sonrası son görüntü
tahmin edilecegi gibi ilk mars sonrası biraz yanık kokusu geldi ancak eski halinden kat ve kat iyi oldu.
kalın saglıcakla.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
bende de ayni sorun var egzozda boyadım birkac defa. Sokmeden yaptim tabi kurumasi icinde baya bekledim ama isidan dolayi tekrar atti
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Eline saglik ilk gunkunden daha guzel olmus [COLOR="Silver"]
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Merhaba Arkadaşlar ,
Grubunuza Bursa'dan katılıyorum.1 - 1.5 aydır Xtreme max kullanıcısıyım,
Uzun bir süredir forumu takip ediyorum, paylaşımlarınızı 300 sayfadan fazla okudum ve yararını çok gördüm.
**Bursa da Xtreme kullanıcıları pek göremiyorum, arkadaşlar nerelerdesiniz?
Bitti benimde amma sürüncemeli geçti be
Sabah işe gitmeden taktım. atıcam resimlerini fırsat bulamadım bi türlü.
Çok da güzel olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Eksozun ilk hali budur. (tabi bundan sonra başına gelenleri cenkito bilir ) yaptık abicim işte.
Zımoaralı fotorafı kaybettiğim için direk boyalı halini paylaşıyorum.
600 derece dayanıklı bu boyayı kullandım. İnce ve özenle 2 kat yaptım.
Koruma demirini de gümüş gri boyadım.
Buda sabah çektiğim resim taktım eksozu bastım marşa duman attı, yeni boya çok kokuyor hemmen topuk tabi.. :D
Abilerim ben de max almayı düşünüyorum ama supermoto şeklinde kullanıcam. Göstergesini başka bir motordan alsak sorun olur mu ve hangi lastik ve jantı seçmeliyim
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bu motoru uzun zamandır takip ediyordum ama diğer motorları sattıktan sonra almak nasip oldu.ama motor bana göre baya bir ağır geldi arazidede yüksek olması galiba ben tecrübesiz olduğum için şimdilik problem gibi görünüyor.ama aşabileceğimi zannediyorum.diğer heryönüyle motor on numara.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
cem ustam bu karburatörün benim 200 karburatörle farkı nedir, diyaframlı dediklerimi aceba, başka özellikleri varmıdır ?
http://www.bizimmotor.com/cg-200-250...arburator-1855
Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir benim bi sorum olacak bilenler bi el atarsa ona göre bişeyler yaptırayım şimdi benim karabatak malum baya gezdi etti ama nazar değdi geçenlerde dip gaz yiyen hayvan şimdi 90 km hızdan sonra öksürüyor, öhö öhö deyip bi gaz kesme sirkeleme Vs ne ola ki arkadaşlar bujiden sandım değiştim ama nafile :/
Beyler bu maxı alıp SM yapıp binen oldumu ?
Önden hasarlı max buldum 1000TL daha motor 5 aylık. On ayak ve jant yamuk...
Sırf can sıkıntısından alıp uğraşasım geldi
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)