Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Eylül 2015, 13:38
okhançevik adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar ,
Grubunuza Antalyadan katılıyorum.Xtreme max kullanıcısıyım,
Bayramda kaş olimpos kalkan fethiye turu yapmayı düşünüyorum.
Benim gibi düşünen bir kaç arkadaş bulabilirsem çok sevinirim.
Saygılar ,Sevgiler,
okhancevik@gmail.com
senin gibi düşünen bulabilir misin bilemem ama bayramda fethiye de olursam birlikte cay içeriz
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
-
18 Eylül 2015, 14:21
Mardin İl Temsilcisi
cenkito adlı üyeden alıntı
senin gibi düşünen bulabilir misin bilemem ama bayramda fethiye de olursam birlikte cay içeriz
sen eşlik et :D ne işin var
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
19 Eylül 2015, 23:25
salihhyerli adlı üyeden alıntı
iyi aksamlar hocam ..
bende bir mondial xtreme kullanıcısıyım sol amortisor den yag kaçırıyor motorum fakat amortisor keçesini nereden temin edecegimden şüpheliyim servis sadece bir yag kaçagı için amortisorun komple degişmesi gerektigini söylüyor bende bisikletimin bile keçesini bulabilirken motorumun fabrikası bunu üretmiyormus.. şikayetimi diile getirdim fakat yapacak gibi değiller, amortisorede 350 tl vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
320.sayfada amortisör konusu var
-
20 Eylül 2015, 04:16
-
21 Eylül 2015, 14:21
Merhaba, yakın zamanda bende bu motordan almayı planlıyorum.. Kısa boylu arkadaşlar kullanımı hakkında neler söyleyebilir.. Ben genelde şehir içinde sürmeyi planlıyorum. Memnunmusunuz genel olarak
-
21 Eylül 2015, 17:19
Cenkito ile motorcu muhabbeti
-
22 Eylül 2015, 21:09
Herkese selam
Aranıza Ankaradan katılıyorum .
Dün Max 'ımı almış bulundum .
Bayram tatili dolayısıyla evrak işlemleri haftaya kaldı .
Trafiğe çıkacağım zamanı iple çekiyorum
Bu civarda tavsiyelerini alabileceğim dostlar olursa minnettar olurum .
İyi vakitler dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Bir de başlıkta paylaşılan resimlerin çogunu tıkladıgımda '' Hızlı ve Kolay Resim '' adında bir sayfa açılıyor
Resimleri göstermiyor
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
22 Eylül 2015, 21:56
Cem bak yine polis amca seni kesiyor. İnşallah şerbetleri içtikten sonra yola çıkmamışsınızdır.
çıksanızda inşallah tadımlık içmişinizdir.
-
22 Eylül 2015, 22:31
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Cem bak yine polis amca seni kesiyor. İnşallah şerbetleri içtikten sonra yola çıkmamışsınızdır.
çıksanızda inşallah tadımlık içmişinizdir.
Adem tadimlik ama bende arac olmadindan ve soforde olmadigimdan doyumluk oldu sanki.
dusundugun icin Sagol tolgam
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
22 Eylül 2015, 22:39
Merhaba arkadaşlar uzun Zamandır yazamadım foruma karabatak ile hala yollardayız 15000 km yi geçtik hal taş gibi parça falan değişmedi paspis aynen devam
-
23 Eylül 2015, 18:13
dalangıç adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar uzun Zamandır yazamadım foruma karabatak ile hala yollardayız 15000 km yi geçtik hal taş gibi parça falan değişmedi paspis aynen devam
tez zamanda benimde uzun km ler yapmam lazım boynuz nasıl olurda kulagı gecer demi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
okhançevik adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar ,
Grubunuza Antalyadan katılıyorum.Xtreme max kullanıcısıyım,
Bayramda kaş olimpos kalkan fethiye turu yapmayı düşünüyorum.
Benim gibi düşünen bir kaç arkadaş bulabilirsem çok sevinirim.
Saygılar ,Sevgiler,
okhancevik@gmail.com
buralar yagıslı,
var mı sizin planlarda bir değişme ?
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
27 Eylül 2015, 14:09
evde dinlenceden bir kare
deniz, max ve kırmızı
muhteşem 3 lü
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
28 Eylül 2015, 09:00
cenkito adlı üyeden alıntı
Kırmızı max'a yakışıyo
-
28 Eylül 2015, 12:12
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
28 Eylül 2015, 13:45
Dün arka lastiğim patladı. Lastikte görünürde bir delik izi yok. Sanırsam şambrel yırtıldı. Bugün Sava MC 24 lastik siparişi verdim fakat lastikçiye sorduğumda 17 € fiyat çıkardı sadece şambrel için. Geçen sene yine lastik patladığında 18 liraya yeni şambrel aldım fakat bu sene bulamıyorum. Yo mudur şöyle 20 liraya filan bildiğiniz bir şambrel satan site. Lastik ebatlarına uygun bulamadım çünkü. (120 90 18)
-
28 Eylül 2015, 14:33
BerkayGünönü adlı üyeden alıntı
Dün arka lastiğim patladı. Lastikte görünürde bir delik izi yok. Sanırsam şambrel yırtıldı. Bugün Sava MC 24 lastik siparişi verdim fakat lastikçiye sorduğumda 17 € fiyat çıkardı sadece şambrel için. Geçen sene yine lastik patladığında 18 liraya yeni şambrel aldım fakat bu sene bulamıyorum. Yo mudur şöyle 20 liraya filan bildiğiniz bir şambrel satan site. Lastik ebatlarına uygun bulamadım çünkü. (120 90 18)
camgözde 3.50-18 iç lastik 15-20 tl civarı gibi birseydi,
ama sizin dediğiniz ölçüden biraz incedir,
kullanılabilir ancak daha cabuk deforme olur,
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
28 Eylül 2015, 16:08
-
29 Eylül 2015, 21:03
merhaba arkadaslar max imi sattim. bana 20 000 km yarenlik yapti.cok memnun kaldim kendisinden. her ne kdr kapasitesinin cok ustunde kullanip bozmadigim yeri kalmasada yine de 1.5 sene 17000 km tik demeden kullandim.
artik crf250l kullaniyorum. bu forum kdr aktif baska forum pek yok. o yuzden ortak sorulari yine burdan sormak istiyorum ustadlara.
aldigim crf de arka disli oldukca buyuk galiba 52 lik ben onu 40 lik orjinalle dgstirmek istiyom ama zincir sistemi max ten frkli takcikar klipsi yok. cakmali zincirli. set dgstirmeden sadece arka disliyi degistirsem sknti yasarmiyim
-
30 Eylül 2015, 22:10
Arkadaşlar motoru aldım ama 2 haftadır fabrikadan uygunluk belgesinin verilmesini bekliyorum .
Nedir bu bilen var mı ?
Bu belge olmadan trafiğe çıkabiliyor muyuz ?
-
01 Ekim 2015, 06:41
Filip adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoru aldım ama 2 haftadır fabrikadan uygunluk belgesinin verilmesini bekliyorum .
Nedir bu bilen var mı ?
Bu belge olmadan trafiğe çıkabiliyor muyuz ?
Hayirli olsun,
benim bildigim O belge olmadan plaka ruhsat cikartamazsin
Plakasizda trafige cikarsan motoru baglatabilirsiniz.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)