Eger deponu fulleyince benzin tasiyorsa
Kapak gevsekse, benzin cikan yerden suda girer
buharlasmada fazla olur...
kapaga cok su tutma ( cozum yollari bu baskta mevcut)
Birde buji basligina dikkat et
etmesende olur ama gec yada zor calisabilir
Canini. Bosa sikma
Ben hic sallamiyorum
Petrolde kopk ve tazzikli suyla yikatiyorum
bazen gec calistigi oluyor tabi.
aciliyetim var arkadaşlar forumdan gelen arkadaşlara 2.500 e bırakacağım motorumu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2255585/detay/
Cenkito'nun sözünün üstüne söz olmaz ama
Bende fikirlerimi paylaşayım dedim.
Motor ilk yağ değişiminde vitesler pammuk olur ve sonrasında kemikleşir hatta çat çat diye atar bu sorun değil normaldir. Max'a özgü bir durum da değildir.
Bu arada 50 bin lira bakım parası çokkmuş!
Ben bin bakımlarını ücretsiz yaptırıyorum servisle anlaşmam bu şekilde.
2 senelik bakım için sözleştik
Yeni alacaklara da tavsiyem ücretsiz bakım isteyin, benim bayinin sahibi ile aramız iyi kabul etti.
Reklam da yapayım Pendik Albayrak Mondial.
Selamlar.
selam beyler benim motor yağı (cam) göstergeden yağ sızdırıyor ... sizdede oldumu bu olayy bunu nasıl çözeriz sağlam silikonlarla izole etsek nasıl olur ...
belki benden cok yaşarsın ama ben hepinizden başka yaşarım
yarın 2. el 3 bin e 2015 model 2bin km de alıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Mrb bugün bir xtreme max ile anlaşmıştım 3 bin e ama baktım internetteki ilan linkiyle km si hala aynı sanırım bunlar km sayacını sökmüş öyle biniyordu motor kim bilir kaçda yani yarın vazgeçebilirim, ama vazgeçmeyede bilirim çünki alternatif yok bulamadım bir 250 lik ne yapsam sizce?
insta: veli_montana_
Motorumun 1 aylık yakıt tüketimi tablosu.
İlk benzinimi hesaba katmazsak ortalama 100km'de 3,63 LT tüketim olmuş.
İsteyen olursa exceli mail atabilirim.
Selamlar
Aldim bakalim cok yardim ettiniz gercekten bir an once bu kucuk motorlardan kurtulucam
Küçük motorlardan ve bizden de kurtulursunuz umarım
Hocam ben motor kısmından pek anlamam motorda da benim için en önemli aksam motor ve şasi.
Bu motoru sıfır aldım kafam rahat başına ne gelirse benden gelsin.
Geçen serviste yaşadığım diyalog;
-Ben; Motoru kaça aldınız?
-Adam; 3,500 e aldım 3000'e satıyım. (senden motor isteyen mi oldu..)
-Ben; güldüm.. Gerek yok, sordum sadece
Bu muhabbetten sonra adamın usta ile muhabbeti;
-Adam; Motor gitmiyo usta
-Usta; Nasıl gitmiyor.
-Adam; 70'i geçmiyor.
-Usta; Rodajı düzgün yapın,motoru zorlamayın diye özellikle söyledim size.
Motor 2000 kmde daha yeni duruyor ama benim gözümde 5 para etmez..
Sizin konuya gelirsek kendiniz KM'nin orjinal olduğundan şüphelenmişsiniz, rodajı nasıl yapıldı bilmiyorsunuz, bakımları nasıl yapıldı belli değil, tanıdık düzgün birisinden almıyorsanız güvenmeniz pek içten değildir.
Kimse size diyemez al/alma o motoru çünkü hakkında kimse bilgi sahibi değil.
Hayırlı olsun diyelim.
bencede guvendik birinden alınmalı
her zaman çinliler iyileşti idare ederi gecti diyorum
ama kendini bilmez kullanıcılardan motor da alınmaz.
bu diyalogun basından beri fiyatına göre iyi bir motordur, adam akıllı kullanırrsanız sizi uzmez diyorum
ama sıfırını kastediyorum
anası aglatılmıs motor çinlide olsa japonda olsa son sahibini üzer
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
3-4 güne Max ımla adana fethiye yolculuguna cıkıcam güzergahtaki arkadaslara duyurulur (cenkito)
bende aldık arkadaşlar bu motoru bakalım nasıl olacak
daha önce vitesli bir motor kullanmamış biri olarak çok mu yüksekten atladım bilemiyorum ama bakalım hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
bu arada boyum 1.88cm kilom 110 bende başlarda honda cbf150 alacaktım paramda vardı birden beklenilmeyen birşey oldu ve kendimi x-max alırken buldum.
motor bana sade olarak gelecek motora ek güvenlik olarak ne yaptırayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
babamdada yamaha dragstar 650cc var dönüşümlü olarak kullanırım artık İNŞALLAH
zaten motoru alış amacım x-maxı öğrenip dragstara binebilmek
Saygılar
herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar benim motorda sanki bi güç problemi var gibi. Gaz yemiyor sanki motor. Yani motor küçük zaten bu kadar gider diyeceksiniz ama scotterlar bile böyle değil kalkışı falan yavaş kalıyor motorun. Şimdiden teşekkür ederim
Motorunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Başlangıç için ideal güçte bir motor.
Cbf150'den geçiş yaptığım için söyliyeyim, bence çok doğru seçim yapmışsınız.
Ayrıca Cross keyfi bambaşka şehirde cross ne alaka diyenler olacaktır asma kulağını bence inanılmaz keyifli.
Ekstra olarak motor koruma demiri yok kendiniz bir ustasına yaptırabilirsiniz. onun dışında elcik koruma takılabilir.
Selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Geçen yaşadığım Zincir atma olayını saymazsak, motorum 1500 km oldu saat gibi çok şükür.
teşekkür ederim
sizdemi cbr 150 düşündünüz bende başlarda onu alacaktım ama bulunduğum ilçeye motoru getiremediğim için olmadı ne yazıkki
bende doğal olarak motor kullanmayı çok iyi bilmediğim için gidipde almaya gözüm kesmedi
motoru çoğu zaman şehir içinde kullanıcamm
koruma demirini motorcuda mı yaptırayım yoksa hazır mı getireyim sizin önerdiğiniz bir marka var mı
Önceki motorum CBF150 idi. Bende CBR250 tarzı motor düşünüyordum ancak sonradan cross'a heveslendim aldım bundan sonra da Cross ve Enduro kullanırım SS ve naked motorlar çok ufak geliyor gözüme
Hazır satan biyer vardı forumda araştırın.
Bu arada aklına takılan şeyleri önce sayfamızda ve bloğumuzda araştırın, farklı bir konuda sıkıntı olursa yardımcı olunur.
ybr koruma demirini max a uyarlayanlar oldu
bilginize,
Arkadaşlar merhaba nasılsınız keyifler yerindedir umarım. Birkaç ufak sorum var dün mağazaları gezdim elcik koruma için ama bana söyledikleri bizim max'lere hiçbiri olmuyormuş ancak gidonu değişirsem takılabiliyormuş bu doğru mu? Gidon süngeride almak istiyordum almadım ne yapsam. Birde ayna aldım değişicem ama elimde hiç alet yok hem aynaları değişirken kullanmak için hemde diğer parçaları açıp bakmak vidaları sıkmak için bir takım çantası yapayım diyorum içinde neler olmalı?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)