Bu motora yeni çıkan 250 lik crossun karenajları takılabiliyor mu acaba ? Çok yakışıklı bence yeni çıkan cross
Bu motora yeni çıkan 250 lik crossun karenajları takılabiliyor mu acaba ? Çok yakışıklı bence yeni çıkan cross
Arkadaşlar merhaba gecen hafta xtreme max aldım.
motoru ilk kullandığımda gayet güzel fakat durunca gaz takılı kalıyordu ve elcik cok sert,bi kac gün sonra tekrar motor çalışmadı marş almadı çalısıncada stop ediyor.
bu tip sorun yaşayanlar var mı sorun neyden kaynaklı olabilir?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Selam millet,
bir haftalık tatilden sonra motoruma kavuşmanın heyecanıyla akşam gezisine çıktık.. ancak 2 km sonra zincir attı. tekrar yerine oturttum tekrar attı. Gece gece kamyon ayarladım servise bıraktım.
Bahsettiğim ses ön dişliden geliyormuş koruma kapağını söktüm orta kısımdan kapağı sıyırmıştı.
Nasıl dişli atar aklım almıyor acaba arka teker yamuk ondan mı???
Tekerinize taş değmesin
herkese merhaba arkadaşlar. 2 gün önce İstanbul Yeniköyde biraz turlayayım dedim. Yerleri yıkamışlar birazcık frene basmamla motor kaymaya başladı sonuna kadar tuttum ancak en son aşamada önümdeki aracın tamponuna değip motor yan yattı ve sol debriyaj levyesi kırıldı. Allah a şükür bende birşey yok yavaştım zaten :D Şimdi sol ayna ve debriyaj levyesi siparişi vereceğim ancak bildiğiniz gibi kendi aynaları birazcık tehlikeli bu x-treme max ın. Hangi aynayı almalıyım bi öneriniz var mı ? teşekkür ederim şimdiden.
arkadaşım elinde ne kadar parça varsa alabilirim. 05072344109
Haftasonu gezisinden bi kare
[IMG][url=https://hizliresim.com/EqJDqq][img]ht[/IMG]
bi fotoyu atamadım silinmiyorda nasıl site yapıyorsunuz arkadaş
direk link atim bari
https://hizliresim.com/EqJDqq
s.a beyler aranıza bursa orhangaziden katılıyorum size soracağım bişey var extreme max motorumu sürekli olarak jiclede çalıştırıyorum bunun bana zararı ne şekilde olur,acmadan çalışınca hemen stopediyor karbürötör değişmesimi lazım ....
Fotoyu upload ettikten sonra, forums yazan linki kopyala yapıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
Hayırlı olsun
Motor jiklesiz gayet normal çalışması lazım,
marştan sonra bi 10 saniye kadar 2-3 bin devir aralığında gaz verin daha sonra bırakın rolantide çalışır.
Birde jikleyi orta veya üst konumda unutmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Motoru hemen garantiden yaptırdım, üstüne bin bakımı yağı da değiştirdim.
Dişli kontra pulu resmen dümdüz olmuş halde.
Mili inceledim hiçbir sorunu yok.
Yolda kalmakta eğlencelidir
Resmin arka yüzünde Lada Niva'ya motoru yükleme çabası olumsuz sonuçlandı oturduk üstünde sigara içtik, bikaç saat sonra kamyon ayarladık servise bıraktık, sonra takılmaya devam.
Selamlar
Hocam linkini atabilirsen çok sevinirim. Bugün Atatürk Ota Saniye'de bir ayna istedim 50tl dedi anlamadım bende :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Hocam linkini atabilirsen çok sevinirim. Bugün Atatürk Ota Saniye'de bir ayna istedim 50tl dedi anlamadım bende :D
boy sorunu olan okuma sevmez arkadaslar, 330 kusur sayfa olmus vs diyenler
daha 5. sayfadan itibaren bu konu yazıldı konusuldu
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2632182
daha ilk 3-5-10 sayfayı bile okuyamadan kac yıldır arastırıyorum bu bilgi yok diyenlere gelsin
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
334 sayfa okumak istemeyen arkadaşlar, konuyu ararken mesela motosiklet.net xtreme max yazdıktan arama yapılacak yakın kelimeyi yazıp aratırsa merak ettiği konuyu bulabiliyor, hep aynı şeyleri yazmak zorunda kalıyoruz,motor soğukken çalışmıyor, ses geliyor sorun olurmu, ne lastik önerirsiniz gibi ve buna benzer konular bolca yazıldı, yeni üye arkadaşlardan ricamız ön araştırma yapması inşallah yazılmayan bir konu olursa zaten yardımcı olunur saygılar, biz çok forumda aktif ve çok yardım sever forumdaşları böyle şöyler yüzünden kaybediyoruz
beyler max'a motor koruma demiri olarak aranızda bişey uydurabilen varmı ....
Arkadaşlar iyi günler cevabını tam bulamadığım bir sorum var maximin ilk bakımını sıkıntılarda dolayı 400kmde yaptırdım şuan 600kmye yaklaştım ve son 50kmdir vites geçişlerim çok sertleşti acaba koyulan yağ ile mi alakalıdır servise gitmeyede çekiniyorum geçen bakımdan 50lira aldılar kendim yağını değiştirsem sıkıntım düzelir mi acaba izmir için bu sıcaklarda hangi yağı alsam mineral mi tavsiye edersiniz yoksa farketmez mi kaç numara yağ almalıyım?
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Teşekkür ederim 15-50 20-50 sizce farkeder mi siz ne kullanıyorsunuz? Ve 1.1litre yazıyor kitapçıkta siz nasıl yapıyorsunuz 1litre koysam sorun olur mu
ben 1,1 litredende fazla koyuyorum
motor duz durumda iken yan yag camının ortasına gelene kadar yag ilave ediyorum ki
1 litrede yag pek gözükmüyor
rodajda yuksek devir zorlama, yag numarasıda erken değişim yapacagın için önemli değil
ilerde castrol power1 racing 10-40 (sentetik) koyarsın
ben castrol power1 racing 10-50 (sentetik) koydum en son
(motorum modifiye,standart değil) motorum 3,5 yasında ,15.000 km yi gecti
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)