muyenede sadece sasi no ya bakti eleman motor numarasina bile bakmadi bende
En cok lambalar ve musirleri kontrol etti
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Mengu hafta sonu geliyor
benim resimleri unutmazsan gercekten cok sevinirim
simdiden cok tesekkur ederim sana...
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Tamam dostum, günlerden pazartesi gelmeden fotoğraflar elinde olucak Motorla ilgili malzemeler daha ortalıkta, onları toplarken senin işi de halledicem. Dişlileri mile dizicem sırasına göre, sonra servis kitapçığından hangi dişli kaçıncı vitesmiş bakarak ona göre fotoğraflayacağım.
Merhabalar aranıza yeni katıldım ve X-treme Max aldım ilk motor olarak bu motorun arka amortisör ayarını yapan arkadaşlar varmı? bu konu hakkında bana yardımcı olacak birisi var mıdır?
Arka amortisor ayari yok malesef. Yukseltemiyorsun sanayi isi olmadan.
yumuşatma seçeneğim varmı?
Merhaba, umarım bu kez cevap veren olur soruma tedirginim...
Boyum 1.71 Max'e aşık oldum bunlardan almak istiyorum ama boy korkum var ve motoru düşürmekten korkuyorum.
Yakında ehliyetim de geliyor ama Mobylette dışında tecrübe sahibi değilim.
Geçen arkadaşın Kuba CG 100 Sport'u ile ilk vitesli motor deneyimimi yaşadım.
Başarılı bi başlangıç oldu arkadaşın demesine göre ama, hepsi bundan ibaret...
Sizce bu çaresiz motosiklet hastası ne yapsın?
ORJINAL ARKA AMORTİSÖR 34 CM
http://motokacar.com/site/index.php?...OSS&results=62
HERHALDE BİREBİR UYACAK 31 CM
http://motokacar.com/site/index.php?...RKA&results=32
KESİN BİLGİ İÇİN SATICIYLA İRTİBATA GECİN
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
arkadaslar dün arka lastiğime civi girmesi vesilesiyle iyice kabak olan lastiğimi değişeyim dedim ama ne alacağıma karar veremedim.bütcem max 250 tl.araziye falan çıktığım yok.%70 asfalt sürüyorum.ama motorun sekli gereği olabildiğince dişli cross lastiği arıyorum.suan üzerindeki lastik mitas extreme sport 754.tsk
Motoru ilk çalıştırırken viteste çalışmıyor sadece boşta çalışıyor bu bir sorun mu? yoksa hepsi böyle mi?
hoş geldin benim boyum 1.88 dur kalk yaptığım zaman ayağımı tam basabiliyorum. 1.71 kısa bir boy değil motor kullanmaya alışkın isen birkaç idmandan sonra alışırsın max'e. Benimde ilk başladığım motor max'ti. Bende ilk kullandığım gün dönerken yan yatırıp sol aynayı kırmıştım gerçi:D Çok keyifli motor zamanla alışırsın diye düşünüyorum. Bir korkun olmasın ancak ehliyetin olmadan trafiğe çıkma.Merhaba, umarım bu kez cevap veren olur soruma tedirginim...
Boyum 1.71 Max'e aşık oldum bunlardan almak istiyorum ama boy korkum var ve motoru düşürmekten korkuyorum.
Yakında ehliyetim de geliyor ama Mobylette dışında tecrübe sahibi değilim.
Geçen arkadaşın Kuba CG 100 Sport'u ile ilk vitesli motor deneyimimi yaşadım.
Başarılı bi başlangıç oldu arkadaşın demesine göre ama, hepsi bundan ibaret...
Sizce bu çaresiz motosiklet hastası ne yapsın?
Bende surekli senin gibi okumadan arastirmadan tekrar tekrar ayni sorulari soranlara tesekkur ediyorum.
Ayni muhabbet, kac defa hemde sayfalarca yapildi
el insaf, insan ayni seyleri yazmaktan sikiliyor belli zaman sonra.
ki ben bildigim herseyi zamaninda kac defa yazmis birisiyim
ben dahi biktiysam
siz,
bari, sadece yazilanlari saglam kafayla okuyun.sadece okuyun.
En sona, halen kendizde hak buluyorsaniz sonra sitem edin.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
333 sayfa yazı olmuş centiko insan heyecanlı oluyor böyle yeni motora başlayacağı durumlarda. İnsan biran önce istediği yazıyı bulup okumak istiyor. En azından yazıldığı linki arkadaşa atabilirsin arkadaşın sitemine sitem ile karşılık vermek yerine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Birde benim bir sorum olacak. Bugün yol müsaitti 5. viteste gazı sonuna kadar verdiğim zaman motor sanki benzin bitecekmiş gibi teklemeye başladı gazı birazcık bıraktığım zaman kendine geldi ancak sonuna kadar gaz verildiği zaman 5. viteste tekliyor sanki. Bu bir sorun mu veya karşılaşan var mı?
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
benimde boyum 1.75 ayak uçlarında duruyorum. benim şahsi fikrimdir ilk motoru olarak kullanacaklar için biraz yüksek gibi(ayagı yere tam degmeyenler)çünkü bazı yerlerde yol açısından falan ayagın tam anlamıyla yere degmeyebiliyo o yuzden yan yatırma riski var ama tecrübe olan birinde az da olsa bunun önüne geçebileceği düşüncesindeyim. ama sürmedende öğrenilmiyo sonuçta kimse doğuştan öğrenmiyo bunu
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof ta nesi?
Sayın abicim, bırakın buradaki 330 sayfayı, seneler öncesinden terkedilmiş forumlarda bile defalarca okudum araştırdım. Benzerliği var diye Kuba Black cat ile ilgili yazılanları da okudum. Aklına ne geliyorsa... Benim sorunumu yaşayan pek kimseye rastlamadım. Genelde adamların boyları 180+ benimse 171 korkumun sebebi bu. Motoru alıp da iki gün içinde kenarını köşesini kırdığımda evlat acısı olur benim için. Bu alışma süresini hepiniz benden kat kat iyi biliyorsunuz. Yoksa motor illa düşecek ona bişey demiyorum.Gücüm ancak bu motoru almaya (Ekipman hariç) yetecek... Öyle bodozlama soru soranlardan değilim. Hele hele parmak arası terlik ve atletle motosiklet de sürenlerden olmayacağım evelallah aklı başında biriyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Çok teşekkür ederim hocam. Haftalardır beklediğim cevap geldi sonunda. Senin bile ayakların zor yetiyorsa benimki yetmeyecek... Ya motorda alçaltma olacak o da ne kadar oluyor araştırırım. Ya da bu motosikleti unutucam. Var ol hocam.
2 agustos ta saat 4 civarinda yazdigin mesaja bak, ve ondan bir kac mesaj oncesine
sonrada hemen sonrasina
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3689715
ve orada sana ve oteki sorulara cevaben yazdigim mesaj var
Birkac mesaj Pesinden ayni soru olunca bende haliyle kizdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Evet arkadaslar gordgum yogun ilgi ve bunun yanindaki sitemden dolayi
kisisel olarak
x treme max sevdalilari blogu,
x treme max kullanicilari facebook sayfasi,
ve.
Bu sayfadan ayrilma karari almis bulunmaktayim
herkese kazasiz belasiz arizasiz
surusler dilerim
Saglicakla kalin
( bu arada max im halen durmakta ve satmayida dusunmuyorum)
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)