Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2015, 18:37
Reklamlar
-
22 Haziran 2015, 22:31
http://i.hizliresim.com/8g79Y1.jpg
10001 km arıza bir kere, uzun yol çok kere, değişen parça 0 (sıfır) maşallah deyin nazar değmesin
-
22 Haziran 2015, 23:07
Motorum kısa süreliğine satılık, aklımdaki motoru alamazsam ilandan kaldırılacak sahibinden ilan no:217800935 forumdaşlara indirim yapılır.
-
22 Haziran 2015, 23:50
dalangıç adlı üyeden alıntı
Hey masallah abi ben daha kararsızken sen 1000lere geldin nazar değmesin
-
23 Haziran 2015, 00:35
okan kömür adlı üyeden alıntı
Hey masallah abi ben daha kararsızken sen 1000lere geldin nazar değmesin
bende 15.000 e yaklastım
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
23 Haziran 2015, 01:06
cenkito adlı üyeden alıntı
bende 15.000 e yaklastım
maşallah abi sanada bu forumun en bilgili kişilerindensin çinlilerin o kadar kötü olmadığını gösteriyosunuz millete
-
23 Haziran 2015, 13:09
-
23 Haziran 2015, 22:57
Bugun anlasmaya gittim adamlar 4.600 hersey dahil dediler sizce baska mondial bayilerine de fiyat danısmalımıyım bu aralar elime para geçerse taksitsiz almayı düşünüyorum o yuzden her indirim indirimdir sizde baska yerlere sormalımıyım
-
23 Haziran 2015, 23:36
arkadaşlar nedir benim bu max dan cektiğim anlamadım gitti.3 ay önce sol amortisör yağ kaçırıyordu neyse keçeleri değiştik sorun düzeldi.2 hafta sonra kecesini değiştiğimiz amortisör yağ pompasını bozdu ve kullanılmaz hale geldi.herneyse servisten komple sol amortisör sıparis edip taktık.takalı 2 ay oldu.bugün bir baktım yeni aldığımız sol amortisör yine yağ kaçırıyor.kısacası hiç araziye çıkmadan düz yolda 2 aylık sıfır amortisörün kecesi patladı.araziye çıkmıyorum asfalt yolda sürüyorum ve tek yaptığım kaldırımlardan geçmek ve vazgeçemediğim alıskanlık duracağım zaman dip fren yapmak.bu yaptıklarımla da amortisörü bu kadar kısa sürede bozabileceğimi sanmıyorum.
keçenin patlama sebepleri ne olabilir?motosikleti bırkaç arkadasıma veriyorum.gidip ön tarafı biryere çarpsa tek taraflı kaçırır mı?gerçi el bırakınca ok gibi gidiyor.
başınızı ağrıttım ama doldum artık.max sayesinde resmen usta oldum.motoru hariç a dan z ye hertarafından sorun çıkardı.en son geçtiğimiz haftalarda arka jant göbeği kırıldı komple jant aldım 240 tl ye.
-
24 Haziran 2015, 09:35
Keçe patlanman biraz şans biraz da kullanımdan,keçe değiştirirsen shellden atf yağ al,sağlam kolun da yağını boşalt, her ikisine de 200ml yağ koy inşallah bir daha bozulmayacaktır, amortisör yağları dişli yağıdır, hondanın eski bir sercive manualinde (fork oil or atf oil) yazmış. Sorun yaşatmaz. Kollardaki orjinal yağ fazla geliyor gibi geldi bana.
-
24 Haziran 2015, 10:50
Mardin İl Temsilcisi
bende 3600 yaptım nolmiş :D
-
24 Haziran 2015, 18:38
Oncelikle herkese iyi gunler dilerim yaklasik 1 ay olmadi bende bir max sahibi oldum 2. El olarak 1800 km de aldim ,2000 km de castrol 10 40 yagi ile degisimini yaptim servise goturmedim su andan motorumda vites gecislerinde bazen sert seslercikartiyor, motorun devrini ayarladiktan sonra gaz verip gazdan elimi cektigimde sanki gaz takili kalmis gibi motor yaklasik 2 3 saniye sonra normal haline geliyor motoru normal devirinden dusurunce bu problem geciyor ama gaz vermeyince stop ediyor bu konu hakkinda bilgisi olan yardim edebilcek biri varsa memlun olurum ( gaz telini yagladim )
-
25 Haziran 2015, 02:14
arkadaslar bugün amortisörleri inceledim.yeni takılan ve patlayan amortisörün parlak kısmında esneme mesafesi kadar dikey çizikler var.yeni kece taksam yine bozulacak.acaba çizikler tornada silinebilir mi?birde max a baska bir amortisör uydurulur mu?2 aylık sıfır amortisör nasıl bu hale geldi anlamıyorum.amortisörü yerine takarken mi bir hata yaptım bilmiyorum
-
25 Haziran 2015, 03:18
Cambaz, çizikler çok etli değilse 320. Sayfada konu var.
Ahmetcan gaz telin çok kıvrımlı şekilde montajlı ise yağlasan da gazı bırakınca eski yerine hemen gelmiyordur, karbüratör içinde yay var halatı geri bıraktıran odur, gazı çekirince şak diye eski yerine gelene kadar halatın yerini değiştirmen lazım, sert vites geçişinin sebebi iyi ayrılmayan balatadan oluyor, debriyaj manetinin orda ayar yerini saat yönünde sıkarak manetin boşluğunu azalt
-
25 Haziran 2015, 03:55
herkese merhabalar.9 senedir biçok farklı motosiklet kullandım(cross hariç). en son motorum olan drift imi 2 yıl kullanıp sattım. gidişinden fln aşırı memnundum ama başkent ankarada yaşamama rağmen şu çukurlar beni deli ediyor çünkü her yerlerdeler.. bende croos a bi şehir lastiği takıp yüksek yüksek devam etmeye niyetlendm.daha çocuk yaştayken babamın yamaha dt 125 iyle kaldırımlardan inip cıkarak beni gezdirdiği günleri hatırladıkça cross alasım geliyor.kalite olsun diye onlara baktım ama eski bile olsa pahalı geldi, yada farı falan yoktu.
sormak istediklerim:
-ben bu motoru uzun yol ve ankarada şehir içi kullanacağım bana sıkıntı çıkarır mı? 250 300 km lik uzun yol yapanlarınız var mı?
- uzun yolda biraz olsun hız istiyor insan.modifiyeli driftimle 120 120 gidiyordum bunda kaçla gidebileceğim?
-motoru 200 cc fln yaptırsak ne kadara mal olur? hız ve yakıt ne kdr farkeder?
cevaplarsanız çok sevinirim. teşekkürler..
-
25 Haziran 2015, 12:40
Tesekkurler
-
25 Haziran 2015, 13:36
by*cambaz adlı üyeden alıntı
arkadaslar bugün amortisörleri inceledim.yeni takılan ve patlayan amortisörün parlak kısmında esneme mesafesi kadar dikey çizikler var.yeni kece taksam yine bozulacak.acaba çizikler tornada silinebilir mi?birde max a baska bir amortisör uydurulur mu?2 aylık sıfır amortisör nasıl bu hale geldi anlamıyorum.amortisörü yerine takarken mi bir hata yaptım bilmiyorum
Merhaba,
çizikler için polisaj yaptırmak en sağlıklısı cila ile birlikte yapılıyor cam gibi ciziksiz çıkar.
kromaj polisaj yapan yerlere sorun derim.
-
25 Haziran 2015, 16:36
Amortisörün parlak kısmını temizlerken dairesel hareketle aşındırmanız lazım direk çiziği yok edim diye düz aşındırılırsa ordan yağ kaçırabilir, dairesel, yani tüm yüzeyi birlikte aşındırmanız lazım
-
25 Haziran 2015, 19:40
Selam,
Bugün pendik albayrak motora uğradım xtreme max'a bakiyim dedim baya hoşuma gitti cbf'i takas etmeyi düşünüyorum belki yarın alırım. Fiyat 4300 dedi biraz kazik yok değil.
Herneyse sizlerden motoru alırken nelere dikkat etmeliyim veya varsa önerileriniz buyrun.
İyi aksamlar
-
25 Haziran 2015, 20:04
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)