Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Haziran 2015, 21:49
sagol by*cambaz resimler için
arka dişli orjınal olmadıgından yapmıs olabilir
orjınal dişli bildiğiniz uzere duz değil
dısa dogru kavisli
Reklamlar
-
16 Haziran 2015, 16:31
-
16 Haziran 2015, 16:35
Clearidas adlı üyeden alıntı
Düz siyah çok sade duruyor. Stickerlarla süsledin mi ve jant şeridi taktın mı tamamdır
-
16 Haziran 2015, 16:42
jant şeridi düşünüyorum evet. ama sticker konusunda biraz daha düşüneyim
-
16 Haziran 2015, 20:21
Tokat da yasıyorum x treme max almak istiyorum 2. el satan varmı acaba bana yakınlarda. 3000tl butcem var nakit vercem.
-
16 Haziran 2015, 21:40
filmlerdeki kötü adam motorlarına benzemiş.
Clearidas adlı üyeden alıntı
-
16 Haziran 2015, 22:27
Göbek, zincir gerginliğinden kırılmış gibi duruyor.
-
16 Haziran 2015, 22:57
sdirer adlı üyeden alıntı
filmlerdeki kötü adam motorlarına benzemiş.
sade seviyorum ondan öyle durmuşdur :D :D
porsche911tt adlı üyeden alıntı
Göbek, zincir gerginliğinden kırılmış gibi duruyor.
anlamadım neresi kırılmış tam olarak.
-
16 Haziran 2015, 23:11
yeni arka jantım fabrikadan geldi.arka disli şuan 56t fakat değiştirmek istiyorum.70-80 km hıza çıkınca motor devirden asırı cırlıyor.kaç numara disli tavsiye edersiniz?birde net üzerinden ön arka cross lastik alacağım.en güvenilir nereden alışveris yapabilirim
-
17 Haziran 2015, 13:32
-
17 Haziran 2015, 18:54
by*cambaz adlı üyeden alıntı
yeni arka jantım fabrikadan geldi.arka disli şuan 56t fakat değiştirmek istiyorum.70-80 km hıza çıkınca motor devirden asırı cırlıyor.kaç numara disli tavsiye edersiniz?birde net üzerinden ön arka cross lastik alacağım.en güvenilir nereden alışveris yapabilirim
dişliyi orjınali takabilirsin 50 diş dir
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
18 Haziran 2015, 17:48
2013 model ikinci el bir xtreme max alarak ben de aranıza katıldım. Bir aya kadar bir arkadaş da aynından alacak ve enduro gezileri yapacağız. Daha önce sorulmuş fakat yanıt alınamamış bir problemim var. Bu motorun orta amortisörü üzerinde yükseklik ayarı yapabileceğim bir yer var mı? Ayarlanabiliyor mu bunun yüksekliği?
-
18 Haziran 2015, 20:04
Arka amortisör ayarı maalesef yok
-
18 Haziran 2015, 23:27
tamayaytam adlı üyeden alıntı
2013 model ikinci el bir xtreme max alarak ben de aranıza katıldım. Bir aya kadar bir arkadaş da aynından alacak ve enduro gezileri yapacağız. Daha önce sorulmuş fakat yanıt alınamamış bir problemim var. Bu motorun orta amortisörü üzerinde yükseklik ayarı yapabileceğim bir yer var mı? Ayarlanabiliyor mu bunun yüksekliği?
daha öncede cevaplandı,gene cvp lanmıs
bende cvp vereyim,
arka amortisör ayarsız ve yuksekliği sabit
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
19 Haziran 2015, 21:23
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Ey maşallah, allah kaza bela vermesin abi.
Bu da benim ki.
Yaş 23 aylık,boy 92 Cm.
https://www.youtube.com/watch?v=PZ0Dj2W_91U
https://www.youtube.com/watch?v=itj5DhvDDNo
Nasıl abi, ışık varmı?
Bu arada pulsar 200 ns forumunda gözükmüyorsun abi.Özledik yani
-
20 Haziran 2015, 01:50
BerkayGünönü adlı üyeden alıntı
Bugün yeni aldığım egzozun montajını yaptırdım. Tok ve güzel bir sesi var. Markası ne diye soranlara bir cevabım yok zira egzozun bir markası da yok
http://youtu.be/51rUuzq809M
çok iyi patlıyor hepsi böyle değil sanırım
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof ta nesi?
-
20 Haziran 2015, 09:11
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
22 Haziran 2015, 01:46
Arkadaşlar Merhaba,
Adım Ali. İkinci motorum olarak, Mondial Extreme Max'ı almış bulunuyorum. Açıkçası bir 150likten beklediğimden daha tatmin edici. Şimdi benim sizden bir ricam var. Motorun ikinci sahibiyim, daha 4 bin kmde olmasına rağmen, sahibi lastiğin cam tarafından yarılması sonucu, arka lastiği oldukça yüksek dişli bir lastikle değiştirmiş. Fakat kendisinin de pek yapamadığı kadar, benim de araziye girebilitem yok. Çok severim ama tam arazi lastiğini(açıkçası Çöl Lastiği yada tam "cross" "off-road" diyebilirim) şuanda uygun görmüyorum.
Elinde fazla yıpranmamış, mesela SM çevirisinden yada cross lastik taktığı için kalan, orjinal lastik var mıdır ? Varsa bana mesaj atar mısınız ?
Bana lastik lazım... :D
Bu arada belirtmeden edemeyeceğim, o kadar motor kullandım, extreme max bölümü kadar neşeli bir sayfaya denk gelmedim :D
Sevgilerimle..
-
22 Haziran 2015, 02:56
stalnoy kon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba,
Adım Ali. İkinci motorum olarak, Mondial Extreme Max'ı almış bulunuyorum. Açıkçası bir 150likten beklediğimden daha tatmin edici. Şimdi benim sizden bir ricam var. Motorun ikinci sahibiyim, daha 4 bin kmde olmasına rağmen, sahibi lastiğin cam tarafından yarılması sonucu, arka lastiği oldukça yüksek dişli bir lastikle değiştirmiş. Fakat kendisinin de pek yapamadığı kadar, benim de araziye girebilitem yok. Çok severim ama tam arazi lastiğini(açıkçası Çöl Lastiği yada tam "cross" "off-road" diyebilirim) şuanda uygun görmüyorum.
Elinde fazla yıpranmamış, mesela SM çevirisinden yada cross lastik taktığı için kalan, orjinal lastik var mıdır ? Varsa bana mesaj atar mısınız ?
Bana lastik lazım... :D
Bu arada belirtmeden edemeyeceğim, o kadar motor kullandım, extreme max bölümü kadar neşeli bir sayfaya denk gelmedim :D
Sevgilerimle..
burası bir başka alemdir. ben de çok niyetlendim ama şimdilik alamadım. gerçi her an gidip bir tane kapabilirim. tüm sayfaları okudum. burası kadar maharetli başka bir forum olduğunu sanmıyorum.
-
22 Haziran 2015, 10:58
Mardin İl Temsilcisi
Ben x treme max'ımı satıyorum arkadaşlar bilginiz ola. cc yetmiyor artık bana yükseltmek istiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)