Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mart 2015, 21:53
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun. Video harika olur. Sevgi ve saygıyla.
-Aramızda kalsın, motorun renkler de çok seksi olmuş
-
havalar bi düzelsin hemen video atarım abi
motorun rengini değiştireli baya oldu, önce siyah beyaz karbon folyo kaplama yapmıştım zamanla yıprandı bende komple Siyah Beyaz boyadım
Reklamlar
-
29 Mart 2015, 00:13
@alpknkc kardesim yarın keçe numaralarını yazarım.ben 2-3 hafta önce değiştirdim.buarada ön teker bilyalarının numarasını bilen varmı?
-
29 Mart 2015, 00:53
Yan çantaların markası nedir? Egzozdan ötürü erime, yanma vs olmuyor galiba?
-
29 Mart 2015, 00:53
by*cambaz adlı üyeden alıntı
@alpknkc kardesim yarın keçe numaralarını yazarım.ben 2-3 hafta önce değiştirdim.buarada ön teker bilyalarının numarasını bilen varmı?
tamam dostum bekliyorum
-
29 Mart 2015, 01:11
Mardin İl Temsilcisi
Serdar gösterge çok hoş olmuş eline sağlık
-
29 Mart 2015, 02:19
dalangıç adlı üyeden alıntı
Yan çantaların markası nedir? Egzozdan ötürü erime, yanma vs olmuyor galiba?
markası sanırım tex diye bişey... yanma yapmıyor, eskiden heybe kordum o yanardı ama bu çanta yanmıyor, arkadan bağlamalı ve ben extra önden bir bağlantı yaptım komple sabitledim, hızlıca söküp takılıyor
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Serdar gösterge çok hoş olmuş eline sağlık
sağol compan kardeş
-
29 Mart 2015, 03:26
serdar8787 adlı üyeden alıntı
sağol atilla abi... burda nevşehirde 140 tl istediler bende sahibinden.com dan sipariş verdim 105 tl ama başka sitelerde 95 tl haberin olsun
vida delikleri uymadı bende ölcerek ikitane yeni delik açtım ve oraya tam oturdu, kilometre teli içinde ayrı bi delik açmak gerekiyor... hepsini 20 dk hallettim.... montajı benim elektrikci arkadaşla yaptık, 30 dakikamızı aldı... vites müşürü zaten ön dişlinin hemen yanında altında var biraz kirlenmiş ve kabloları kopmuş onu temizledik kablolarını bağladık böylece vites göstergeside çalışır oldu, tek çalışmayan benzin göstergesi oda zaten mümkün değil çünkü şamandıra yok
zamanla video da atarım
hayırlı olsun vites açısından iyi olmuş bide benzin göstergesi olsa ah çok zorluyor beni
ha birde nevşehirdesin sanırım yazın kapadokya ya tur planım var inşaallah
-
29 Mart 2015, 11:14
alpknkc adlı üyeden alıntı
tamam dostum bekliyorum
arkadasin yazdigi kece numaralari
bu forumun 5-10 sayfa oncesinde mevcuttur
biraz arastirirsaniz sizde bulursunuz
-
29 Mart 2015, 15:27
13yolcu adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun vites açısından iyi olmuş bide benzin göstergesi olsa ah çok zorluyor beni
ha birde nevşehirdesin sanırım yazın kapadokya ya tur planım var inşaallah
sağol yolcu... normalde vites göstergesine gerek yok, hızdan devirden anlıyorsun ama yinede güzel oldu
şamadıra olsa iyi olur tabi ama oda şart değil, yarım depo ile zaten baya yol gidiyorsun ve heryerde petrol var ama olsa idi güzel olurdu tabi
buralara gelirsen beklerim haber ver görüşürüz çay ısmarlarım, her konuda yardımcı olurum
-
29 Mart 2015, 17:34
Kilometre doğru gösteriyormu 18 janta göre ayarlıysa daha az gösterebilir. Ölçebildin mi.
-
29 Mart 2015, 17:39
porsche911tt adlı üyeden alıntı
Kilometre doğru gösteriyormu 18 janta göre ayarlıysa daha az gösterebilir. Ölçebildin mi.
yok daha ölcemedim ama birgün navigasyonu üstüne bağlayıp deniyecem gps tam ölcüm yapar ozaman belli olur
-
29 Mart 2015, 18:56
SLM ARKADASLAR. Motorumdan memnunum fakat tek sıkıntim son hizinin cok dusuk olmasi. 160..170km yapsin demiyorum istedigim 120..130km hizi titremdeden rahatsiz etmeden yapabilmesi. Cunku yazin izmir kusadasi yapiyorum otobanda kamyonlari sollamakta cokzorluk yasiyorum. Varmidir bu isi izmir ve yakininda yaptirabilecegim biryer. Be ne yapilmasi lazim. Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
-
29 Mart 2015, 18:59
acs35 adlı üyeden alıntı
SLM ARKADASLAR. Motorumdan memnunum fakat tek sıkıntim son hizinin cok dusuk olmasi. 160..170km yapsin demiyorum istedigim 120..130km hizi titremdeden rahatsiz etmeden yapabilmesi. Cunku yazin izmir kusadasi yapiyorum otobanda kamyonlari sollamakta cokzorluk yasiyorum. Varmidir bu isi izmir ve yakininda yaptirabilecegim biryer. Be ne yapilmasi lazim. Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
Cenkito (Cem)'den sevgilerle
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot...-modifiye.html
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
29 Mart 2015, 19:28
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Sagolasin yolladigin linke baktim. Ama teknik islerden cok anlamam. Izmirde bu isleri yaptirabilecegim bir adres ariyorum varsa bekliyorum izmirli arkadaslardan. Tesekkurler
-
29 Mart 2015, 22:13
motor kısmını kendisi halledenler için gördüğüm küçük bi ayrıntı
[IMG][/IMG]
-
30 Mart 2015, 03:35
Blog da baktım ama pek anlamam teknik işlerden sadece biseyden emin olmak istiyorum motorun orjinal 62 mm olan pistonunu çıkarıp direk 65.5 mm piston takabilirmiyim? bu değişimle orjinal karburatoru kullanmaya devam edebilirmiyim? Teşekkürler arkadaşlar...
-
30 Mart 2015, 11:43
X-treme Max soruları ve yardım isteği
Cümleten Selamun Aleykum,
Kayseri'de yaşıyorum ve bu hafta içi nasipse E-xtrem Max alacağım. Yalnız kafama takılan birkaç soru var, ilgili & bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1 ) Ağırlıklı olarak dağ tepe vb. yerlerde kullanacağım ama sehiriçi ve şehirler arası da toplam 200 km kadar sürüş olacak, sizce rüzgar sıkıntı olur mu ? Eğer olur ise, önüne nerden nasıl rüzgarlık alıp taktırabilirim ?
2 ) Aynaları değiştireceğim, tavsiye ettiğiniz marka model var mı ? Ayrıca buji ve lastik için de öneriniz var mı ?
3 ) Hazır arka çanta aparatı var mıdır alıp kullanacağımız ve tabi çanta öneriniz nedir ?
4 ) Kuzenim de istiyor aynısından ama boyu kısa kalıyor, burdan bir arkadaşın elektronik günlüğünde motor boyu kısaltma ile ilgili bir bilgi okumuştum, tavsiye edermisiniz ? Olumsuz olursa kısaltma, falcon serisi var onu tavsiye edermisiniz ?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
30 Mart 2015, 12:55
dalangıç adlı üyeden alıntı
Blog da baktım ama pek anlamam teknik işlerden sadece biseyden emin olmak istiyorum motorun orjinal 62 mm olan pistonunu çıkarıp direk 65.5 mm piston takabilirmiyim? bu değişimle orjinal karburatoru kullanmaya devam edebilirmiyim? Teşekkürler arkadaşlar...
takarsın,
silindir piston değişimi ile hacim direk 166 cc olur, karburatörde sıkıntı yapmaz,
orjınal karb. 166cc devam edersin
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
30 Mart 2015, 13:14
cenkito adlı üyeden alıntı
takarsın,
silindir piston değişimi ile hacim direk 166 cc olur, karburatörde sıkıntı yapmaz,
orjınal karb. 166cc devam edersin
Hmm ozaman bu kadarcık modifiye olayına gireyim be Cem bisey olmaz satmaktan da vazgeçtim yine arayan oldu ama kıyamadım :/ haftaya kaş yoluna vurayım diyorum şu işleri halledersem buarada rodaj gibi bisey yapmama gerek yok dimi bu ufak bi mudehale galiba?
-
30 Mart 2015, 13:18
silindir-piston-sekman değişecegi için az da olsa dikkat etmende yarar var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)