öncelikle merhabalar .forumda yeniyim . ismim mehmet 23 yaşındayım ve öğrenciyim. pazartesi günü babamla x-treme max aldık bayiiden.motorsiklet geçmişimiz 100lük scooterımız . ehliyeti aldıktan sonra büyük bişey alalım diye düşündük ve forumda sizlerin yorumlarınıza bakarak o daha küçük vitesli motosiklet istemesine rağmen baskılarımla xtreme max sahibi olduk . bi kaç sorum olacak müsadenizle
motora binme fırsatım olmadı sadece alırken usta bi kaç şey yapıyordu o ara boyunu merak ettiğim için bindim ayağım rahat gibi daha sesini de duymadım babam kullanıyor şuan ama cuma günü görüşlerimi bildireceğim uzun süreli kullanacağım için o tarihten itibaren. sorular babamdan forumun bu işi bilen abilerine geliyor
1) motor çok yüksek ve trafikte kullanımını zor yaparsın diyip beni daha binmeden ürküttü . aslında kendi başka motor istiyordu ama benim ısrarlarımı kıramadı
boyu 1.85 benimde 1.80 ve 90 kiloyum.
2) sabah çalıştırırken zorlanmış biraz jigle olayını anlayamadım bi türlü diyor.3 kademe neyin ne olduğunu anlayamadım diyor
3) ruhsat vs gibi malzemeleri koyacak yer bulamamış koltuğun altı kullanılıyo muymuş veya başka yer var mıymış ?
4)mağazadan aldıktan sonra 10 km falan iskeleye gitmesi gerekti gidon ve. vites çok sert dedi zamanla geçer mi onu merk ediyorum.
5) internette görsellerde bu modele çok güzel yan çantalar ve topcaseler gördüm ikinci el satan abiler arkadşlar varsa ulaşabilirler
sorular bu kadar .zamanla tecrübelerimi size anlatıcam .daha binmeden babamın dırdırından soğuuma noktasına geldim
yorumlarınız benim için çok önemli bunu da belirteyim son olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
eklemeyi unutmuşum. şehir içi ve uzun yolda kullanmayı düşünüyorumm.