Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Nisan 2014, 20:29
karapinar adlı üyeden alıntı
Atilla abi merhabalar. Motor ve üzerindeki yazı çok güzel olmuş renk konusunda da senin içine sindiyse önemli olan odur. Birkaç gündür bakamıyordum foruma keşke daha öncecevap verebilseydim bir kaç arkadaşa yardımcı olabilirdim belki.
Motorun stickerini sökmeyi falan düşnenler var. Vernik stickerın üstünde onu akılda tutmanın faydası olur. Bugün keşfettigim birşey var. plasti dip diye bir sprey boya bu. Uyguluyorsunuz boyadan sıkıldığınız zaman sticker gibi sökebiliyorsunuz. Ben o işe girmeyi düşünüyorum.
Kaç kere elcik koruması ile ilgili sorularımla burayı işgal ettim. Sonunda bugün acerbis marka bir tane aldım. Gaz elciğini keserek delerek falan bir sekilde uydurdum fena durmadı. Gaz gelip evin yanında bulunan tarlaya girdim. Iri iri taşlar falan vardı tahmin ediyorum o sırada kontak anahtarını tutan iki vidadan soldaki kırılmış. Eve gelip motoru kitlerken direksiyon kilidinin çalışmadığını görünce farkettim. Yarın birgün götürecem ama bu kadar hızlı kırılması ufak da olsa bir hayal kırıklığı yarattı.
Sağlık olsun kardeşim. Ben motorun stickerini sökmeyi düşünmüyorum, direkt tırnağı takıp söktüm zaten Darlanıp karar verdim mi tamam. Olsun böyle çoğgüzel oldu. Zaten uzun zamandır isim ve kangrubunu nereye yazayım nereye yazayım diye düşünüp duruyordum. Halletmiş oldum böylece. Hem de motor çok kişisel ve "benim" oldu artık Sorar soruştururum, sanayide belki bi cila attırırım üzerine. Gerçi bu hali de güzel oldu, şikayetim yok Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Evet Attila kardeşinizin son durumu;
http://i.hizliresim.com/27yQlL.jpg
BU hayvanoğluhayvan da 40 yaşından sonra olan son numaram. Henüz 13 yaşında ama ayakkabıları 45 numara benim motorun üzerinde de ayakları yere değiyor ayının
http://i.hizliresim.com/glnLMb.jpg
Bir kaç sene evvel şöyle bi şekli vardı arkadaşımızın;
http://i.hizliresim.com/7mY8rr.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Bir de; Bildiğim kadarı ile bu isim soyad ve kangrubunu motorun üstüne yazmak artık zorunlu. Bir kaç trafik polisi beni bu konuda uyardı.
Heee! Bir de benim kask 30 TL bu elemanın kaskına 150 TL bayıldım. Geberiyorum bu herif için
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
-
15 Nisan 2014, 20:32
Hay allah yine aynı mesajı gönderdim silmeyi bulamadım düzenleyim bari dedim
-
15 Nisan 2014, 20:46
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Sağlık olsun kardeşim. Ben motorun stickerini sökmeyi düşünmüyorum, direkt tırnağı takıp söktüm zaten
Darlanıp karar verdim mi tamam. Olsun böyle çoğgüzel oldu. Zaten uzun zamandır isim ve kangrubunu nereye yazayım nereye yazayım diye düşünüp duruyordum. Halletmiş oldum böylece. Hem de motor çok kişisel ve "benim" oldu artık
Sorar soruştururum, sanayide belki bi cila attırırım üzerine. Gerçi bu hali de güzel oldu, şikayetim yok
Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
Heee! Bir de benim kask 30 TL bu elemanın kaskına 150 TL bayıldım. Geberiyorum bu herif için
abi dediğin gibi olmuyor işte. onlara can feda (bende henüz yok ama seni anlayabiliyorum).
ama abi sen de en azından LS 2 kask al. saglam kafa saglam kalmalı
unutma
karapinar adlı üyeden alıntı
Hay allah yine aynı mesajı gönderdim silmeyi bulamadım düzenleyim bari dedim
yazdıktan sonra silme olayı olmuyor.
senden sonra kimse yazmadıysa değiştirme olabiliyor ama komple silme olmuyor.
attila abi unuttum sanma sakın.
ruzgarlıgın ayrıntılı resimlerini halen bekliyorum senden.
yapmayı düşündüğümden değil ama merak ettiğimden
(kusuruma kalma)
-
15 Nisan 2014, 21:08
cenkito adlı üyeden alıntı
abi dediğin gibi olmuyor işte. onlara can feda (bende henüz yok ama seni anlayabiliyorum).
ama abi sen de en azından LS 2 kask al. saglam kafa saglam kalmalı
unutma
yazdıktan sonra silme olayı olmuyor.
senden sonra kimse yazmadıysa değiştirme olabiliyor ama komple silme olmuyor.
attila abi unuttum sanma sakın.
ruzgarlıgın ayrıntılı resimlerini halen bekliyorum senden.
yapmayı düşündüğümden değil ama merak ettiğimden
(kusuruma kalma)
Estafurullah. Ben de unuttuğumdan değil. Bu ara işlerim çok. İlk fırsatta atıcam. Hem de zevle Sayende fotoğtaf sanatçısı olucam yakında karrrrrdeşimmm
-
15 Nisan 2014, 21:24
abi daha önce teknolojının bu yanıyla pek ilgilenmediğin için
istirhamda bulunurken tereddüt ediyorum.
genede cok sagol abim benim
-
15 Nisan 2014, 21:30
cenkito adlı üyeden alıntı
abi daha önce teknolojının bu yanıyla pek ilgilenmediğin için
istirhamda bulunurken tereddüt ediyorum.
genede cok sagol abim benim
Raat ol. Bende kafa dizel olduğu için her dizel motorlu araçta olduğu gibi kavramada sorun var. Kavramayı geçip kalkışı yaptım mı önümde durulmaz Yakında hepsinin kurdu olurum
-
15 Nisan 2014, 21:32
estagfurullah abi . ben dizel mevkini bilmiyorum o seviyeye daha ulasamadım
abi ama dizeller saglam ve uzun ömürlüdür (enjeksiyon sorunu olmazsa ) torku da saglamdır.
dizele can kurban
-
15 Nisan 2014, 22:15
-
15 Nisan 2014, 23:01
Cem abi arka jantta ki şeritleri bugün söktüm sanırım bir yerlerde yazmıştın sökmeyi düşünüyordun belki yardımı dokunur. Önce belli yerlerden maket bıçağı ile fazla abanmadan(jantı çizmeyecek şekilde) kesikler aç ve uçlarını hafif kaldır daha sonra sıcak su ile şeritleri yumuşat sonra uçlarını kaldırdığın yerden yavaş yavaş çek birden çekersen elinde kalır ben böylece sökmeyi başardım çok ufak dağınık şekilde kaldı onları da yenisini takarken sökeceğim zaten belli bile olmuyor direk üstüne de takabilirim
-
16 Nisan 2014, 02:07
[QUOTE=AttilaXtreme;3318707]Bana göre on numara olmuş. Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Eline koluna sağlık [COLOR="Silver"]
Sağol abi tesekkurler
-
16 Nisan 2014, 10:08
ozgranl adlı üyeden alıntı
Cem abi arka jantta ki şeritleri bugün söktüm sanırım bir yerlerde yazmıştın sökmeyi düşünüyordun belki yardımı dokunur. Önce belli yerlerden maket bıçağı ile fazla abanmadan(jantı çizmeyecek şekilde) kesikler aç ve uçlarını hafif kaldır daha sonra sıcak su ile şeritleri yumuşat sonra uçlarını kaldırdığın yerden yavaş yavaş çek birden çekersen elinde kalır ben böylece sökmeyi başardım çok ufak dağınık şekilde kaldı onları da yenisini takarken sökeceğim zaten belli bile olmuyor direk üstüne de takabilirim
evet arka jantım yarım yarım kaldı ama ugrasamıyorum su sıralar. ilk fırsatta dediğin gibi yaparım bende.
sagol.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
16 Nisan 2014, 14:13
demirutku adlı üyeden alıntı
üsküdar mı orası ? bende dün üsküdar'daydım motor tam kız kulesinin tam karşısındaydı.. ama ben gittiğimde güneş batıyordu..
görseydim motorlarınızı atlar önünüze durdururdum sizi
AB rh+ MoToRSiKLeT = öZGüRLüK
-
16 Nisan 2014, 17:20
bugunde biraz değişiklik olsun diye baska 2 teker resmimi atayım dedim
-
16 Nisan 2014, 22:52
omerhaluk adlı üyeden alıntı
üsküdar mı orası ? bende dün üsküdar'daydım motor tam kız kulesinin tam karşısındaydı.. ama ben gittiğimde güneş batıyordu..
görseydim motorlarınızı atlar önünüze durdururdum sizi
kardeşim atlamana gerek yok,irtibata geçelim beraber de dolanırız üsküdar değil bu arada, fındıklı parkı,beşiktaş tarafı
-
17 Nisan 2014, 16:35
-
18 Nisan 2014, 12:45
Devir saati ve vites göstergesini nasıl takabiliriz ?
-
18 Nisan 2014, 13:03
-
19 Nisan 2014, 14:24
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
hayLaz kardeşim; Devir saati mevzusu önceki sayfaların birinde var ama biraz araman lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Bloğumuz da hayırlı olsun
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/2014/04/merhaba.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
Cem sana mesaj gönderiyorum ama sonra gönderilen mesajlar kutusu 0 gösteriyor. Özel mesajımı almadıysan beni bi haberdar et lütfen.
-
19 Nisan 2014, 16:05
mesaj ın geldi abi, max bloğumuzdada hayırlı olsun
-
19 Nisan 2014, 16:17
Hadi bakalım; Siftası benden bereketi Allahtan
"YENİ ALAN VEYA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA TAVSİYELER"
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.com/2014/04/yeni-alan-veya-almayi-dusunen_19.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)