olur kardes neden olmasin, bizde alana kadar canimiz cikti az beklemedik yani
olur kardes neden olmasin, bizde alana kadar canimiz cikti az beklemedik yani
Just Ride..
Merhabalar.. Hafta sonu hem biraz yol yapmak hemde ailemi görmek maksadıyla Max ile Şile'den Yalova' gittim. Giderken Pendik Feribotunu kullandım, fakat Pendik Feribotu oldukça kazık 38 Lira alıyorlar ama önceden(1 hafta) internet üzerinden alırsanız 18-20 Lira arası bilet bulabilmeniz mümkün. Dönüşte ise Topçular Feribotu ile geldim orada ise fiyat sabit 13 Lira alıyorlar. Birde HGS aldım(45 Lira içerisinde 30 Lira yüklü) kartlı olanlardan yanında sabitlemek için kartlık veriyorlar fakat onuda takacak yer bulamadım zaten otoban yolunu şaşırmam nedeniyle de kullanma fırsatına da erişemedim. Toplam 35 Lira lira benzin masrafım oldu motorda da biraz benzin vardı ve totalde 220 Km yol yapmış oldum,dönüş yolu yağmurlu geçmesine rağmen keyifli bir sürüş ile hafta sonunu tamamladım
XV
merhaba arkadaşlar epeydir bunu arıyorum forumu araştırdım ama kesin ve net bilgiye ulaşamadım bi kaç fotograf gördüm durmstar arkadaşın motordaki jant ve lastik nerden temin etmiş bir türlü bulamıyorum bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Tüm maxcı ve motosiklet.net üyelerine selamlar uzuuuun zamandır gönlümü feth eden maxıma kavusuyorum ama sizlere birşeyler sormam lazım çünkü yarın ona göre motorumu alacağım. Öncelikle acemiyim 1.82 boyunda 80 kıloyum ilk motorum olacak mondialin yeni getirdiği Z-one mı max mı? :D Bayideki adam Z-one ile kafamı karıstırdı acıkcası sekıl ıtıbarıyle falanda hosuma gıtmedı degıl lakin benim gönlüm maxdan araziden yana toprakda gıdeyım az ormana gıreyım camura gıreyım ustumu basımı pısleteyım azıcık zıplayayım falan ıstıyorum ) maxda topuklarım yere degmıyor, Vites göstergesi yok bunlar mesela bana cok sıkıntı yaratırmı? Ne yapayım kafam karıştı baya. Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar. okuduğunuz için teşekkürler
vites göstergesi o kadar sorun olmaz.
madem araziyi ormanı camuru seviyorsun tabiki de max derim
Z-one tamamen farklı bir sınıf
Selamlar Herkeze,
Bende dün mondial xtreme max 4.250 TL anahtar teslim satın aldım. Motoran 250 xv yerine bu motoru tercih ettim. Fiyat performans ve kullanıcı yorumları çok etkili oldu. Ön tarafdan 5 cm kadar küçülttüm ve ayaklarım yere sonunda değebildi Boyum 1.75
Motor toplandı mağazada duruyor fakat perşembe günü teslim almadan önce tekrar bir check-up yapıp kontrol edecekler. Teslim alırken özellikle kontrol et dediğiniz ve dikkat etmem gereken hususları tecrübelerinize dayanarak söyleyebilir misiniz?
Ayrıca %75 ağırlıklı asfaltta kullanacağım tavsiye ettiğiniz lastik ve ölçülerini iletirseniz memnun olurum.
Herkeze keyifli kazasız sürüşler dilerim.
Zincir gerginligi zincirin yagli olmasi amatisorlerin duzgun calismasi egzoz baglanti yerlerinde bosluk kalmamasi iyi sikilmasi on ve arka lastigin zikzak cizmemesi km ve hiz gostergesi sinyaller elektrik aksamini mutlaka kontrol et uzun kisa far simdilik aklima gelenler bunlar hayirlisi olsun kazasiz belasiz iyi surusler
eveet şükürler olsun allahıma sonunda maxıma kavuştum arkadaşlar, arazide indirtip yaklaşık bi 10 dklık dur kalk vites 1-2-3 ögrendım hemen ve bir buck saat civarı dolandım trafiksiz alanlarda kazasız belasız tabi bu sırada tarlalara otların arasına daldım ufaktan :D vallahi motorun ruhunda var cekiyor arazi eve donuste asfaltta gıdesım gelmedi cok zevksiz :D :D Allah herkesin gölüne göre bir motor versin çok güzel bir duyguymuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
bluevean arkadaş hayırlı olsun seninde max ege arkadaş izmirin hangi tarafındasın?
birde arkadaşlar foto için hangi siteyi kullanıyorsunuz
hayırlı olsun
aman motora iyice alısmadan,hakim olmadan kendinin ve motorunun limitlerini zorlama
http://imageshack.us/
hizliresim.com
vs siteleri kullanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun, bol foto video bekleriz
Hayırlı,uğurlu olsun kazasız-belasız binmeniz dileğiyle
arkadaşlar pek istemesemde kurmuş olduğum grupta tek cross benim motorum arazi değil sürekli asfalt gezilerimiz oluyor xtreme max'ımı satma kararı aldım linkini veriyorum ilgilenen varsa diye linki atıyorum ilk bakımına girdi servis bakımlı rodajda sıkıntı yapmadım arkada çantasıda var ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-2013-model-cok-temiz-extrali-157685554/detay/
teşekkürler, yo suan akıllı akıllı genellikle toprak yollarda sürüyorum rodajı sebebiylede fazla zorlamak istemiyorum yalnız birşey soracağım biraz ısınıyor gibime geldi yada ben alışkın olmadığımdanddır küçük vitesde(1-2) gittiğim içinmidir acaba? Devride çok yükseltmiyorum sesine göre 20 km hız olunca hemen 2 ye alıyorum ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:48 ----------
teşekkürler inşallah en kısa zamanda ufaktan foto videolara başlarım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
teşekkürler
ben teker döner dönmez 2 ye alıyorum 20 de 3 e atmıs oluyorum
ısınması normal, sen genede uzun sure yuksek devir yada aynı devirde sürme
rodaj bitene kadar
Arkadaşlar arka lastiği uygun fiyata alabilecegim bir yer varmi? Hangi markayı onerirsiniz?
cross lastik ise istediğin,
ben bunu kullanıyorum, gayetde memnunum.
ilk zamanlar, lastik yeni iken motorun arkası biraz asfaltta gezme yapıyordu ama sonraları hem ben alıstım hem de lastik oturdu
90 lira civarı
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...44-IC-LASTIKLI
normal lastik ise piyasaya bakman lazım
Arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim. 2 günlük kroscuyum. Tercihim tabiki kros. Bu lastik 4.10 a 18 orijinalden farklı. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Ankara'da bu ölçüde lastik bulamadım. Mecburen internetten sipariş edeceğim.
Arka cantta bir adet tel eksik bunu nereden temin edebilirim? Servislerde varmıdır ?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)