Eyvallah sağollasın Mondial 150 vultere nasıl olur? Bacaklarıma kramp girer mi Bu kramp olayı da surdan takıldı kafama a2 ehliyeti ekletirken vitesli kullandım. Bacaklarıma kramp girdi. O halde de pek zevk vermiyor motosiklet
Eyvallah sağollasın Mondial 150 vultere nasıl olur? Bacaklarıma kramp girer mi Bu kramp olayı da surdan takıldı kafama a2 ehliyeti ekletirken vitesli kullandım. Bacaklarıma kramp girdi. O halde de pek zevk vermiyor motosiklet
valla vultere ye gidip mondial bayıne bakacaksın.
ama max da hiç sorun yasamazsın
haftada minimum 100km yapıyorum şehir içi okul-iş-ev arası + bi de dolanıyoruz arada arkadaşlarla, kramp falan nası oluyo bilmiyorum ama olsaydı bilirdim heralde yaşamadım hiç öyle bi şey bi kere yolda giderken tekledi sağa çektim durdum, o da jigleyi açık unutmuşum onun dışında hiç bi sıkıntı yaşamadım 27** km oldu hemen hemen
Bugün motosikleti aldım. Mondial 150 Mr vulture. Eve gelmek için yaklaşık 70km kullandım. 85/90'dan sonra aynalarda netlik kayboluyor onun haricinde hoşuma gitti motor. İlk başta korktuğum başıma geldi bacaklarıma kramplar girdi. Sonra yavaş yavaş hissetmemeye başladım.
hayırlı olsun.
ona da zamanla vucudun alısır.
alısık olmadıgın pozisyonda oturdugun için öle olmustur.
ama keske sıfır motoru alır almaz 85-90 km zorlamasaydın.
allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim. Yok 0 almadım. İkinci el aldım. Rodajı iyi yapılmış. Servise falanda götürdüm. Aldığım adamda dürüst bir satıcıydı. Amin Allah kimseye kaza bela vermesin.
hayırlı olsun arkadasım..
1 84 boyla üzerinde oturmuş bir foto koyarmısın? benım boyda 1.90 bi bakiyim nasıl olmuşsun
tesekkürler Carbondioxid
insallah en kısa zamanda. saglık ve sonrasında ekonomimde düzelirse eger
modifiye işini de iki kademe ileri alma niyetim var. yattıgım yerden şimdilik
sadece arastırma yapıyorum bakayım sonuc ne cıkacak.
Arkadaşlar slm ve saygılar.bende uzun zamandır takıpcınız yeni extrem max ciyim.formun cogunu okudum ama istediğim cvabı göremedim.motorum 2013 2500 km 80 kmh gelince titreşim müthiş oluyor bi çagre si varmı bu işin
Saygılar...
teşekkürler cenkito
Bugün bostancı gittim. Dönerken debriyaj telim koptu. Akşam akşamda tamirci bulamam diye ispark'a bıraktım. Kendim takabilir miyim ? Tamircilerde maliyeti ne kadar olur? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Teşekkürler. Bostancıya giderken arkadaşım arabadan çekti. Buyrun;
[IMG][/IMG]
Bugün usta bulamazsam servisten alıp kendim giderim inş elimde kalmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
:D Bakıma gittiğimde tamamen söktürecem Şimdi söksem arka çanta yerine orjinal takılacak aparat yok elimde
oha aynı pantolon ve ceket bende var benmiyim lan dedim bi an
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)