Ben Str'nin elciklerini buradan alıp değiştirmiştim. Yumuşak ve rahattı tavsiye ederim.
http://www.mxdepo.com/aksesuar/gorun...?product_id=95
Ben Str'nin elciklerini buradan alıp değiştirmiştim. Yumuşak ve rahattı tavsiye ederim.
http://www.mxdepo.com/aksesuar/gorun...?product_id=95
bu arada tekrardan yazayım, istanbul avrupa yakasındanım. arada iş-okul çıkışı dolanırız,çay kahve içeriz diyen olursa keyifle takılabiliriz
Subat tatilinde fiyatlar nasil olur yazin dahadami pahali olur ona gore bakicam
valla genel olarak beşiktaş taksim ya da nişantaşında(değişiyo) çalışıyorum 7 gibi işten çıkıyorum hafta içi falan olabilir konuşalım. başka gelmek isteyen yokmudur hiç yav 3-4 motor toplanaydık
benim bi body var crf 250 ile bugun full gazladik 6 dan gece 1 e kadar ortakoy taksimdeydik
hee siyelim ki yapiyorum ne olucak sen duur hele bi blok gelsin 300 luk sizin sayfayi baltalicam hahahah
Motorda titresim varmi uzun yolda yorarmi vida dokermi cok saolun..
bugune kadar genelde egzos koruma plakasının vidasını düşüren oldu.
onun haricinde vida düşmesi yok sayılır. titresim az da olsa var,
tek silindir tüm motorlarda titresim olur.
uzun yol olarak 80-90 la rahat seyahat edersin bu hızlarla yolculuktan sıkılmazsan
istediğin uzun yola cıkabilirsin
Selam gençler bugün dersane çıkışı biraz turladık 50km kadar, titreşimden öldüm resmen :D ama çok deöi kaçıyor alet. Üstünde 200kg varken rüzgarlı havada 130 dedi tık demedi :D gittikçe rahatlıyor motor
motoruna alışınca zaten ne devir saati ne vites göstergesi ararsın 1 haftaya.sadece muhtemelen herkesin aradığı gibi 5. vitesteyken 6. vitesi ararsın bi bakmışsın 6 yok
Kırarsam vites kolunu hic sasmayin
Selamlar..
Okuldu,sınavdı vs derken forumu aktif olarak kullanamasamda pasif olarak takip ettim ve su tatilde motora bir kaç ekleme çıkarma yapmak istiyorum. Çanta demiri,cross gidon,gidon süngeri alacağım(Toplam maliyeti ne olur bilmiyorum özellikle Çanta Demirinin) Ayrıca lastikleri değistirmek istiyorum forumda yazılan hemen herseyi okudum Unilli,Smallow ve Mitas kullananlar olmus. Ben daha çok asfaltta kullandığım için iyi bir lastik almak istiyorum(Mitasın asfatta pek iyi olmadığı yazılmıs,Smallow zamanla kendını toplamıs sanırım) motorun üstündekiler ile geçenlerde ıslak zeminde yan yatıyorum az kalsın bana önerebileceğiniz lastik var mıdır ? Yoksa üstündekiler ile devam etmelimiyim ?
ıslak ve kaygan zeminde her lastik kayar.bence üstündeki lastiklerin asfalt performansı gayet yeterli
bosa masraf yapma.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)