ölçüsünü bilemem. bizim buradaki parcacılar sök getir buluruz diyolar.
gecmiş olsun patlattın galiba.
cok ön teker üstü sert iniş yaptım ama bendekiler allah dan halen saglam
ölçüsünü bilemem. bizim buradaki parcacılar sök getir buluruz diyolar.
gecmiş olsun patlattın galiba.
cok ön teker üstü sert iniş yaptım ama bendekiler allah dan halen saglam
maxın service manuali var mı acaba. belki yurtdışı sürümünün vardır .araştırmak lazım ,işe yarar bişeyler çıkabilir.modenasta debriyaj tasının ön ve arkasında iki benzer rondela vardı manualden bulmuştum doğruyu gerçekten manualler ummadık zaman çok işe yarıyor
valla ben sadece youtube dan izlediğim videolarla dagıtıp topladım
karısacak hiçbir parca rondelası yok garibanın
klasik cg alt takım
günaydın max alemi...
az hareketlenin yahu
merhaba arkadaşlar,
dolabımda bir kaç parça fazlam var satıyorum, düşünen olursa irtibata geçebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...41448007/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...41445522/detay
Yok ben patlatmadım, bizim arkadaşa aldığımız Tolga Can'ın motorunun sağ ön keçe patladı arkadaş araziye bile doğru belli çıkmadı halbuki ama demek patlayacağı varmış.
Basit iş de bizim burdakiler biraz cins sen keçeyi al biz değiştiririz diyolar keçeyi aldıktan sonra bende değiştiririm. Sökerim ölçüyü alırım gider Rulmancıdan bi keçe alır takarım,
ama arkadaşın işine gelmiyo o da işte sök takla uğraşamam diyo keyfi bilir
Selam millet, uzun bir aradan sonra soyle bir bakayım dedim. sayfa hiç değişmemiş. hala yavaş gidiyor :D
Nereye baksam bir max görüyorum. valla içim gidiyor. Cepte para da kalmadı. sanırım bakmaya devam edeceğiz.
Hepinize kazasız belasız, eglenceli sürüsler dilerim. kalın sağlıcakla
gelll tolgacan gelll
geri aramıza gel
aldığımdan beri bi fırsat bulup paylaşamadım fotoğraf, bi kaç tane atiyim dedim. bu arada ilk sahibi yamaha sıtikırı yapıştırmış ben de sökmiyim dedim
dipnot şeysi: havalar iyice bozmadan istanbul'daki maxçılarla bi toplantı falan yapsak aslında fena olmazdı
Ogunleri sabirsizlikla bekliyorum cem, utku tekrardan kazasiz belasiz kullanmn dileklerimle. :-)
tesekkürler tolgacan
Şu fotoğrafları gördükçe içim gidiyor, bende bir girseydim artık yaşıma diyorum şu merete binebilmek için
arkadaslar merhaba benim bi sorunum daha var amotisorum ne kadar cevirsemde hala cok gevsek yolda yaylana yaylana gidiyorum heleki cukurdan sonra motor ustunden atiyor beni o derece tabi buna baglı olarak zincirimde gevsek once rulmanlarim dagildi onlari degistirdim zinciri gerdim ama amotisorum yuzunden yine gevsiyor ve yine dagilmak uzere amotisorun patlayip patlamadigini nerden bilebilirim? arka amotisor fiyati ne? zincir degistirirken arka ve on dislide degistiricem orjinali iyimidir yoksa oynama yapsam performansa bi katkisi olurmu? olculeri bilen varsa yazabilirmi gidip alicam bide marka ve fiyat ? cok sey istedim ama
selam herkeze bişey sorcam bu motorun ibresini değiştiren varmı digital ibre alsam değiştirebilirmiyim ??
arka amotosoru söküp kontrol etmen lazım, muhtemelen patlattın sadece yay görevini yapıyor. zincir sürekli uzuyorsa değiştir yakında kopabilir. orjınal zincir mondialde 25 lira civarı
arka amortisörde 100 lira
http://mondialyp.com/parts/main_page...GRS1-12005-862
hiç ugrasma derim, benzin göstergesi için benzin deponuda değişmen gerek, samandralı olanla.
depodaki musluk 2 ayarlı, normal ve yedek depo olara, normalde yakıt bitince muslugu yedek kısmına cevirirsin 1 litre daha benzinle yaklasık sehirde normal kullanımda 25-30 km daha gidersin
kullandıkca alısırsın aldıgın yakıtla ne kadar km yaptıgını ögrenirsin km dende yada depo kapagını acıp içine bakarakda tahminde bulunabilirsin
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Bugün motoru almaya gittim ve aldım sonunda 3.400 tl 2013 xtreme max plaka sigorda zart zurt derken 4.150 tl ye geldi 210 tl ye ls2 kask aldım 250 tl yede güzel bi mont aldım dizlik ile ellik bedavaya verdi o yüzden idare etmelik bişeyler motor çarşamba veya perşembe günü teslim alacam genç bir crosscu olarak bende aranızdayım artık cevabın için teşekkür ederim cenkito abi bugün aynı şeyi motru aldığım yerde söyledi bi zamandan sonra refleks olur o bittiğini anlarsın dedi işallah dedim bende şimdi tek şey ehliyet aralık 19 gibi sınav var hayırlıyısla onuda aldın mı tam olacak o zamana kadar biraz vitesli motoru çöziyim düşe kalka bu arada boyum 1.73 cm harbi motor biraz büyük ilkde korktum ben bunla yerde giderim diye :D ama tam oturunca iki ayağımla parmak uçunda durabiliyorum gibi geldi pek düşeceğimi sanmıyorum anca uçarım gibi :D hayırlısı bakalım aşağıda da resmi yüklemeyi başardıysam aldığım mont ve kask işallah başarmışımdır :D
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
hadi hayırlı olsun
merhabalar herkese bugün dağ da test etme imkanı bulduk mükemmel bide 1000 bakım ücreti hakkınd bilgisi olan var mı ?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
sadece yag parası almıstı servis 20-25 lira bişey 1000 bakımı sonrasında gecirmeye baslıyorlar
Homca 210 modifiye yazıyorda biraz bilgi verir msiinz?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)