Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Eylül 2013, 13:01
Bugün ya da yarın servise gideceğim artık orada bir çözüm yolu uydururuz diye umuyorum. Alarmın yanında disk kilidi de mevcut şuan apartmanda mantolama yapıldığı için binanın iç tarafına alamıyorum motoru o nedenle biraz caydırıcı olur diye düşündüm. Bir de bu alet umarım bir süre sonra kendiliğinden duruyordur Şile'nin kedisi ve köpeği bol çünkü
Reklamlar
-
12 Eylül 2013, 14:14
cenkito adlı üyeden alıntı
bazen oluyor,motor sogurken çıtçıt ses geliyor egzosdan filan o zaman calıyor galiba,
tam olarak olayı yakalama sansım olmadı. ama neredeyse iki yıldır kullanıyorum apartmanın içine koyuyorum,
apartmandan şikayet gelmedi daha
Teşekkürler centiko
-
12 Eylül 2013, 14:59
-
12 Eylül 2013, 15:23
Led Stop baya hoş duruyor,elinize sağlık
-
12 Eylül 2013, 17:19
eline saglık güzel olmus
ama ben sol arka grenajın altındaki şişeyi merak ettim
o ne olaki ???
birde arkadaslar egzos borusunun ön kısmındaki katalizorü ben iptal etmiştim ses de ve cekişte pek fark olmuyor
sizde bosuna ugrasmayın
ama egzos sesi artsın kalınlassın diyorsanız arkadaki cıkıs borusunu dibinden kesip cıkartabilirsiniz, ben önce onuda yapmıstım
bilginize
-
12 Eylül 2013, 17:25
lastik patlayınca tamir edici sprey o ) düşmüyor ordan
-
12 Eylül 2013, 17:28
-
12 Eylül 2013, 17:43
ben egzozun ordan matkapla 3 delık attım ıcınden gozukmuyor ses toklastı ama abartı bısey yok 150 yerıne 250 gıbı homurdanıyor bıraz
-
12 Eylül 2013, 17:45
oda yeterli tabi, fazla olunca kafa sisiriyor
bileydim gecen hafta kız kalesi mersin susanoglu taraflarında idim mersinden gecerken sana ugrardım
-
12 Eylül 2013, 18:05
birde arkadaslar egzos borusunun ön kısmındaki katalizorü ben iptal etmiştim ses de ve cekişte pek fark olmuyor
Beni cesaretlendirdi
-
12 Eylül 2013, 18:08
Syanur adlı üyeden alıntı
Beni cesaretlendirdi
cesaretlenme kardesim bi halta yaramadı demek istedim kısacası
ugrastıgım yanıma kaldı
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
12 Eylül 2013, 18:19
Arkadaşlar motorun ustunde dişli lastik vardı bugun onu değiştirdik orjinalleri taktık.sonra zincirin on dişliyle bağlı olduğu yerden gırc gırc gırcdie ses cıkmaya başladımotorla gderken boştayken .belki viteste bile ses yapıo .ama cok rahatsız edici .on dişli 18 di. kapağı yontmuş zincir biraz dişli buyuk geldi için, ondandırdedik 17 taktık .gne aynı ses var .daha onceden nadiren cıkıyordu şimdi surekli var .nie bu ses cözemedik.yardımınız lazım
-
12 Eylül 2013, 18:19
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Ulen Hakan beni güldürdün ya Allah ta hep seni güldürsün.
Max ile atm den para çekmeye mi çalışıyorsun. Gireceksin kapıdan içeri gazetelere manşet olacaksın.
Gidişin üzücü idi. Dönüşün muhteşem olmuş.
Eyvallah Tolga CAN saol Fotoğrafçı arkadaşla para çekmeye gitmiştik çukurova üniversitesine, duramadım hazır makinayıda bulmuşken dedim bir kaç artistik foto çekilelim dedim
ama eskisi havalarda göremeyeceksiniz beni çünkü mavsal yamuluveriyor hemen bende dik rampalarda kendimi göstereceğim (:
Bu arada motorunuda satmışsın bi türlü arayamadım senide hayırlı olsun kardeşim.
-
12 Eylül 2013, 18:27
oda yeterli tabi, fazla olunca kafa sisiriyor
bileydim gecen hafta kız kalesi mersin susanoglu taraflarında idim mersinden gecerken sana ugrardım
kısmet başka zaman yollarımız keşisirse haberlesırız aslında adana mersın guzel bı organızasyonlar olsa bırbırıne yakın 2 sehır ama pek yapılmıyor
Yeni yine yeniden
-
12 Eylül 2013, 18:28
corpsecorpse adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorun ustunde dişli lastik vardı bugun onu değiştirdik orjinalleri taktık.sonra zincirin on dişliyle bağlı olduğu yerden gırc gırc gırcdie ses cıkmaya başladımotorla gderken boştayken .belki viteste bile ses yapıo .ama cok rahatsız edici .on dişli 18 di. kapağı yontmuş zincir biraz dişli buyuk geldi için, ondandırdedik 17 taktık .gne aynı ses var .daha onceden nadiren cıkıyordu şimdi surekli var .nie bu ses cözemedik.yardımınız lazım
zinciri yagla bollugunu ayarla 18 dişli öne büyük geliyor ondan kapaga zincir sürtüyor.
birde ön kapagı sökü öle dene, yaglayıp ayarladıktan sonra, zincir cok bolsa alt sase demirine carpıyor, orayada kalın hortum kesip cırtla baglarsan o kadar ses yapmaz
tabi ondansa.
ocalh adlı üyeden alıntı
Eyvallah Tolga CAN saol Fotoğrafçı arkadaşla para çekmeye gitmiştik çukurova üniversitesine, duramadım hazır makinayıda bulmuşken dedim bir kaç artistik foto çekilelim dedim
ama eskisi havalarda göremeyeceksiniz beni çünkü mavsal yamuluveriyor hemen bende dik rampalarda kendimi göstereceğim (:
Bu arada motorunuda satmışsın bi türlü arayamadım senide hayırlı olsun kardeşim.
hafta sonuna göster enerjını de bir kac video resim yapalım atalım foruma
ben hafta sonu için tekrar 17 dişliyi takacam, arazide 18 debriyajı zorlar
okan4037 adlı üyeden alıntı
kısmet başka zaman yollarımız keşisirse haberlesırız aslında adana mersın guzel bı organızasyonlar olsa bırbırıne yakın 2 sehır ama pek yapılmıyor
dediğin gibi cok yakınız bir ara bulusuruz etkinlik yaparız.
hakan arkadasım bir ara tarsus a ibrahim arkadasın yanına gitmişti.
belki bizde ortada biyerlerde bulusurz
corpsecorpse adlı üyeden alıntı
bence siz zincir ayarını cok fazla bıraktınız alttaki saseye carpıyor,
ilk orayı kontrol et
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
12 Eylül 2013, 18:32
hepsini yaptım gine ses cıkıyor.başka nereden gelebilir çözemedim .boşa bi çekiorum gderken başlıo gırç gırç gırç die
-
12 Eylül 2013, 18:37
arka tekeri tam ortalı taktıysan, gerdirmeler esitse, ön dişli vidaların saglamsa yapmaması lazım.
motoru yan ayakta iken arka tekeri kaldırıp bosata cevirince zincir yana gelir arka dişliden az ses yapar.ama düzde yapmamalı.
birde yan ayakta iken arkayı kaldırıp tekeri cevir belki öle bulabilirsin sesin kaynagını
-
12 Eylül 2013, 18:39
şaseye surtse surekli ses cıkar .bende ritimli olarak gırç gırç gırç edio .çözemedim yag basıorum geçmio gerioruz zinciri geçmio .kapak açık gittim gne var.ayaktada denedim viteste ses yok boşa alıorum ön dişlinin içinden gelior sanki
-
12 Eylül 2013, 18:43
saseye sürtme motor esneyince olur her daim olmaz birde gazı acıp bırakınca da olur,
motorun lastiği kaldırıp denedinmi durdugun yerde?
motoru ayaklıgın üstüne az yana yatır teker kalsın, ön freni sık vitese tak lastik dönsün
-
12 Eylül 2013, 18:46
kapağıfalan söküp takozda ve ayakta birdaha bakıcam inş bulurum sesin kaynağını
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)