@tr_select; 600cc'den sonra acikcasi 150cc yetmeyebilir, sanirim en az bi 250cc lik enduro (mondial veya motoran olabilir) seni keser.
@tr_select; 600cc'den sonra acikcasi 150cc yetmeyebilir, sanirim en az bi 250cc lik enduro (mondial veya motoran olabilir) seni keser.
Yükseklerde gözüm yok artık. Malum istanbul trafiği derken 600cc ile harap oluyoruz trafikte. Ben genelde haftanın 4.5 günü motor tepesindeyim. Sabah trafiği-Akşam trafiği derken-Fan açtı-Hararet yaptı... Harap oluyoruz yollarda. (Yakıtı saymıyorum bile)
Yeni kasa gt250r düşünüyordum, sucuturuda satamadık halen... Yarın bir arkadaş gelicek, bakalım artık duruma göre ya max ile takasa girerim ya da gt250r alırım ocak şubat gibi. Piyasa biraz düşsünde
250CC şehir içi en ideali...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
evet fan konusunda kesinlikle haklisin, fakat benim amacim icin en az 3 motora ihtiyacim var aslinda simdilik tek motor hertürlü isimi görüyor..
dedigim gibi motoran 250'ye de bir bak veya mondial x-treme enduro veya supermoto
alinti kaynagi
herhangi bir sorun ile karsilastigimi hatirlamiyorum stok lastiklerle.. arazide de, asfaltta da yol tutusu oldukca iyi..
arkadaşlar senetle istanbulda x-treme alabileceğim bir yer varmı ?
Nakit para ile alıcak olursam Gt250R kesinlikle ilk tercihim olucaktır. Takas teklifi geldiği için x-treme max düşündüm ve sizlere danıştım. Bazı arkadaşlar mesaj atıp abi bulaşma deselerde bazı arkadaşlar tavsiye ettiler. Yakın zamanda satılmaz ise x-treme ile takasa giriceğim. Nakit para bağlamam kolay kolay enduro veya croos için. x-treme alırsamda Supermoto'a çevirmeyi düşünüyorum. Bakalım hayırlısı, ne olucak
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Arkadaşım merhaba
ben Vulture'yi 4000 km kadar kullandım motor çok seri ve hızlı sağlamda aynı zamanda sadece titreşimden yana sıkıntın olabilir tabi buda uag lerdeki gibide değil haa
alınabilecek bir motor ve 162 cc motor var 115 km hızı çok rahat görüyordum 130 km hızı da gördüm ibrede(ibrenin yalancısıyım).
(:
max'da supermoto isi iki 17'lik janta ve uygun lastige bakar.. bu sayfada o isi arastiran olmustu.. dedigim gibi 150cc yetmeyebilir, asyanin 250cc supermoto modeli var, tip olarak o da cok hos, birde modialin 250cc lik xtreme supermoto modeli bak.
hayirlisi bakalim ne olacak
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
Teşekkürler ilginiz için en kısa sürede bakıcam dediğiniz modellere. Max- sorunsuz bir çin modeli diye kafama yatmıştı. Taktir edersinizki bütün çinliler öyle değil, dökülüyorlar genelde
Akşam iki kişi daha bakıcak... Duruma göre artık
Merhabar ismim Mustafa Ankara'da ikamet etmekteyim forum yazılarınızı soluksuz okudum değerli vaktinizi almadan bir sorum olacak hobi olarak mondial 150 X-treme motor almak istiyorum hafta sonları yakın olan köylere vs.bölgelere gitmek için. Forumunuz yazılarına baktım fakat hiç artçı ile çekilmiş fotoğraf bulamadım. (yolda giderken vs. durumlarda)Acaba bu tarzda bir motor alsam eşim ile birlikte ufak çaplı geziler yapabilirmiyim. İlginize şimdiden teşekkür eder cevaplarınızı beklerim.
buna ne dersin, artci yok ama bi ton yük ve binlerce kilometre
Mondial İle Kıtaları Aşan Büyük Macera Başladı!
Mondial Avrupa Yollarında!
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
Test sürüşü zannımca ama adamın imanı gevrer o yolda
Gelince toprağı öper.
yanlıs bilmiyorsam sürücü gürsel bey,
test filan da değil, kendisinin yapmıs oldugu geziyi face de ve nette paylasınca Mondial de hemen sahip cıktı
gelsinde bize sponsor olsunlar da bizim görüşlerimizle adam akıllı modeller cıkartsınlar piyasaya
Sanırım interneti iyi takip ediyorlar ufak tefek değişiklikler yapmış yeni X-Treme Max'lerde,
Örneğin zincir lastiğinin cıvatasına Geniş çaplı bir Pul koymuşlar
Tolga yeni gördümde hasta oldum fotoğrafa :D şehirli arkadaşlar yürüyor arkandan gül gül öldüm :D
Beyler bu korumayı motora nasıl bağlayabileceğimi bilen varsa yardım edebilir mi
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-enduro-elcik-koruma-metal-barli-karbon-120298876/detay/
arkadaşlar yamaha crypton nasıl bir motor bilen var mı görüntüsü bana çok güzel geliyor fakat küçük motor
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)