Eyvallah Hocam Hoşbulduk, Ben Hendekteyim. İnternetten dediğim gibi oldu işte kapıda ödeme ile sipariş verdimbaşka seçenekleri yoktu da zaten sipariş kayboldu
bugün bayiyi aramayı düşünüyodum ama madem ki burada bulma ihtimalim var şansımı deneyim.
Olmuyo usta öyle işte hani bunların bi seri noları var ya 151RS-SA11.02X06.030 gibi aynısının sonu 020 olanını buldum olmadı.
Motorcuda 1 çekmece flaşör denedi olmuyor, yokluk kötü bişey
Ha bir de giriş uçlarını bilmiyorum sıkıntı aslında ordan doğuyo film gibi oldu herşey
Çakmaklığın montajını yaparken önde boş soket vardı Allah razı olsun benim çakmaklığıma yer ayırmışlar dedim ve çakmaklığı oraya bağladım meğer sinyal flaşörüm düşmüş
sinyali yakınca sigorta atmaya başlayınca farketim onu. Sonra düştüm bir flaşör arayışı içersine derken Motorcuya gittim flaşör bulamadım sigortayı değiştirttim
iki gün ayak pedalı ile çalıştırdım sıfır motoru eve gittikten sonra, çünkü o gün çakmaklıkta telefonumu şarj ederken kontağı yarım saatliğine açık unutmuşum.
Akü bitti düşüncesi ile gezinirken arkadaş geldi benim motora elektrik gelmiyo dedi ona baktık sigortası atmış, zeki arkadaşım benim korna kablosunu şaseye değdirmiş.
Dedim ben bugün daha yedek sigorta aldım gel takalım taktık sonuç vahim hala elektrikler kesik. Sonra kafama dank etti Allah'tan ölçüm aletim vardı sigortayı ölçtüm
fakat icraat yok biraz sövdüm inceden motorcuya benim sigortayı da söktüm direk bağladım gittim Sakarya Merkezden sigorta aldım taktım çalıştı.
Yani sonuç itibari ile bizim buralarda parça bulmak zor