Biriniz ağır oldu. Biriniz yakışmadı abi demişsiniz. Dedim herhalde birine küfür ettim ki bunlar beni yerin dibine sokuyor.
Anlamını bildiğim halde tekrar tekrar internette baktım. Ağır Argo anlamı var herhalde dedim.
Cem usta, gerimiz boş konuşuyoruz anlamında dedim.
Bunu da ne hikmetse 2 kişi ciddiye almış, 15 kullanıcı ses etmiyor. Bu sayfada birine hakaret edecek olsam adımın üstünde çizgi olurdu. Kesin ban yerdim. Onun yerine her yaptığım işi burda paylaştım ki diğer arkadaşlarda zorlanmadan yapabilsin diye, kare kare anlatmışımdır. Yoksa bitmiş halinin fotosunu koyardım. Ben yaptım oldu. Tarih hayal edenleri değil. Gerçekleştirenleri yazar derdim.
Bi kibir, bi kendini beğenmişlik yapardım belli değil. Neyse ben kavgacı değil. Barışçıl bi insanın doğamda sevişmek var.
karşı cinsimle ama
, internet dünyasında mimikler (yüz ifadeleri) ve ikonlar olmayınca, güzel Türkçemiz ile okuduğumuzda başka yerlere çekebiliyoruz.
arada bir yazılarınızda ikon kullanın ve espiri olduğunu belli edin ki, cinayet sebebi olmasın. dandirik çin malı motor için genç yaşta yatmayalım.
Yollara düşüp, gezelim tozalım çadırlarda yatalım. Hepiniz kalın sağlıcakla.