tolga ben 4000 km deyim aramıza hoş geldin yeni arkadaş
tolga ben 4000 km deyim aramıza hoş geldin yeni arkadaş
[COLOR="#4B0082"][COLOR="#800080"][/COLOR]MOTORSİKLET = HAYATI RENKLİ YAŞAMAKTIR :)[/COLOR]
bizim orjınalde ön 16 arka 50 diş
Tolga Can : 6500 km
Serdarom : 1300 km
Centiko : 4500 km galiba emin değilim
Drumstar : 1453 km
Halil : 4000 km
Hakan : gösterge paneli kırıldı o da cıkarmıstı en son kaç km de kaldı bilmiyorum
ibrahim :
gezgin :
gel 1 mart geeeelllllll
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Cem arka dişliyi büyütecek misin ? Başka planların var mı ? Zeki Mürende bizi görecek mi
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Anaaaam naptın sen cam usta yaaa :D bitirmişsin mötörü nasıl performans ve deneyebildinmi
cem olmasın o dediğin
bitti bitmesine de benide bitirdi 2 kez alt motoru saseye indir bindir belimi agrıttım ama değdi
ama balonsörsüz kullanmak cok zor olurdu bu haliyle üstünde 150 lilik balansör olmasına ragmen cok titrek oldu. tekrar acıp bir daha toparlayacam
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Centiko : 4500 km galiba emin değilim
Hakan : gösterge paneli kırıldı o da cıkarmıstı en son kaç km de kaldı bilmiyorum
ibrahim :100 km(en tazesi benim healde)
gezgin :
Ben çok zahmet veriyorum ama elinde bizim ön dişlinin resmi olan var mı Parçacıda bulurum belki
pardon hocam telden yazıyorum gözümden kaçmış ama sanırım canavar olmuştur o bakalım eski motoru sattım artık hayırlısı bahara doğru bi extreme max patlatabilirim fuardan sonra yeni model vs gelirse diye bekliyorum sadece cross olarak
Ya bu max ile teker yapan var mi. Kaç mt gidebiliyorsunuz ? Nasıl kaldırıyorsunuz. Yarım debriyaj mi yoksa gazi açıp mi bırakıyorsunuz debriyaj'i. Bu işi sökmem lazım :d
valla bir kac kez arazide şahlandım ama önünü kasıtlı kaldırmayı hiç denemedim.
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
@drumstar parcacıya cg ön dişli dersen verir hepsi aynıdır
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Ogle arasinda parcaciya gidip sorayim bakalim var miymis. Tek teker yapmak zor degil de, kaldirip uzun sure gidebilmek biraz sikinti
Bende hiç tek teker denemedim. Zaten düşerim diye tırsarım. Bisiklet ile zamanında mahalle mahalle gezerdik ama motor ile sanmıyorum yapmam.
Bu arada motorumu enduro ile takaslamayı düşünüyorum. Bizim diğer elemanlar nerde, Karadeniz turuna mı çıktılar. nerdeler yav.
Centiko : 4500 km
ibrahim : 100 km(en tazesi benim healde)
Recep : 1220 km
Ali Rıza :
Fatih :
gezgin :
tcs :
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Lastiğim az önce geldi arkadaşlar. Kalitesi beklediğimden bir tık daha aşağıda gibi geldi ama kullandıkça göreceğiz Bugün yarın jant çemberi de gelir, takar görürüz kalitesini.
@drumstar hadi hayırlı olsun. yap bakalım istediğin supermotoyu da bizim çakma cross nasıl supermoto oluyo görelim söyle hareketlenin max cılar nerdesiniz
@Tolga enduro ile takaslamaktan bahsetmişsin ama tam marka vermemişsin de bakalım adı sanı nedir diğer makınanın
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
@mengu16 geçmiş olsun
bizim motorlarda orjınal yuanxing marka lastikler var ve enduro cross bir motor için asfaltta oldukca güvenli yol tutusları var. arkaya swallow cross taktım ama tam deneme fırsatım olmadı
şunuda biliyorum ki eskiden daha kötü olacaktır
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Bizim lastikler benim tahminimden daha iyi tutuyo gerçekten. Arkaya da pirelli mi alsam yoksa yine unilli mi alsam karar veremedim :/
bence öne daha kaliteli lastik taksan daha iyi olurdu nede olsa arka kayınca toplamak öne göre daha kolaydır
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Öyle yapmak daha mantıklıydı ama almış bulundum artık. Arkaya da 130luk unilli bulup takarım yakında.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)