İSTEK ONAYA ALINMIŞTIR
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
bu arada cem arkadaşımızı tebrik ediyorum mondial için bütün emeklerini ortaya koydugu için
[COLOR="#4B0082"][COLOR="#800080"][/COLOR]MOTORSİKLET = HAYATI RENKLİ YAŞAMAKTIR :)[/COLOR]
arkadaslar almıs oldugum 200 lük krankın bilya rulmanları ve üstündeki dişli orjınale uymadıgı için projem pazartesine kaldı :(
pazartesi orjınallerle yenileri değiştirtip yola devam edecem
rulmanın dış çapı fazla geldi bizimkisi daha ince, umarım merkezleri aynıdır, cıkıs dişliside farklı, onada orjınal taktıracam
kalın saglıcakla
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
@cem möhendis adam başka oluyor yav , çok güzel çalışmalar yapıyorsun tebrikler
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
tesekkürler mehmet cok sagol, seninde karakalem calısmalarını gördüm bittim dogrusu
bende resim yapmak istedim ama yetenek olmayınca olmuyor iste, kağıt israfından öteye gecemedim
bu resimler hakan'ın makinada idi, onlarıda paylasayım
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
vaay başlamışsın :D tam olarak kaçlık şimdi piston vs falan
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
üst kapak ne olucak orjinalmi kalıyor yoksa oda 200 lükmü birde toplam maliyet ortamala kaça gelicek
maliyetleri yazmıstım, üst kapak orjınal kalacak şimdilik,125 TL civarında fiyatı var üst kapağın ama ben o paraya lokma takımı aldım ona para kalmadı
yaklasık bana maliyetiüst kapagıda sayarsan 350 TL civarına gelecek
senin motorun resimlerini atsana merak ettim komple ve motor olarak
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
@cenkito, motoru yan yatırdım mi yağ yerine geliyor ama yağ göstergesi olan cam hala daha buğu'lu çıkıyor. Ve motoru yan yatırdım mi sonra duzelttim mi yağ tekrar eski yerine gidiyor. Yani cam'in yarısına kadar gelmiyor yağ. Daha 20 gün önce değiştim yağı? Neden bu kadar eksitsin ki yağ?
motor çalıssın ısınsın. sonra kapat kontağı. 5 dk bekle motoru dik konuma getir ve cama öyle bak o zaman camın yarıya kadar göstermesi lazım
eger bunları yaptığın halde düzelme olmuyorsa camın plastiği bozulmus olabilir zararı yok ama sen sen ol cubuga göre değil cama göre yagı koy ben yağ cubugunu kestim orjınal cubuk bulursam sökük parcada takar ne demek istediğimi tam olarak gösteririm
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Tamam cem. Ben kontağı kapatmadan baktım. Gece tekrar aynen dediklerini yapacağım. Bu arada bana sağ motor kapağı lazım arkadaşlar. Kazalı motor yada ne bileyim biryerlerden düşerse haber verin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Hani şu mondial yazan krank kapağı'ni diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
kontagı kapatıp 5-10 dk beklemezsen yağ pompası calıstığından ve fazla yağ geri kartele süzülmediğinden tam göstermeyebilir.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
motorunu kuvetlendirenlere gelsin https://www.youtube.com/watch?v=wPYa8FYbNZA
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
um ( united motors ) colombia da 200 luk satiyorlar
video
buda sm guzel gorunuyor.
buda mondial sanirim , driftin Gymkhana yapiyor.
Çok güzel bişey ortaya çıkacak sanırım Hayırlısıyla sonuçlarını da bekliyoruz
Sanırım supermoto işine girişicem ben de Ama bikaç sorum var, birincisi; arka janta 120 ya da 130 tabanlı lastik sığar mı? İkincisi; 3.00" genişliğindeki janta 100 tabanlı lastik takabilir miyiz? takabilirsek bikaç güne aşağıdaki jant çemberini sipariş vericem. cevaplarınızı bekliyorum, iyi akşamlar.
cant şeridin cok güzel olmuş orjinal şerit mi bu bant mı elektrik ?
[COLOR="#4B0082"][COLOR="#800080"][/COLOR]MOTORSİKLET = HAYATI RENKLİ YAŞAMAKTIR :)[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)