Dostum supermoto demişsin ama bu motor bildiğin commuter olmuş
Dostum supermoto demişsin ama bu motor bildiğin commuter olmuş
Selam beyler , ben de kaza yaptım 1 hafta önce. motorun ön kısmı gitti komple kaza şirince yolunda oldu geçme yasağı olan yerde sollamaa yapıp benim şeridime girdi serfszl . Ve kafa kaya çarpıştık benim yüzüm de çatlaklar var burunda çökme vardii duzelltildi .
Kardeş harika olmuş motor yaaw beniz lastik dişlerinin yarısı eridi yaza kadar idare etsinde belki bende sm ya çevirebilirim max ımı
güle güle kullan kardeş çoooook beğendim valla
ha bu arada benim amatisörler çok sert arkadaşlar bununla ilgili sıkıntısı olup çözen varmı aranızda? birde ön amartisörler dibine kadar giriyor ve küt diye ses yapıyor ani çukurla girdiğim zaman yani 20 cm lik çukurlar en az..
(:
Çok geçmiş olsun tcs. Allah beterinden korusun.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
@drumstar tebrik ederim. Devamı gelir inşallah @tcs çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
arkadaşlar yalova da ikamet eden var mı aramızda acil cevap beklıyorum
[COLOR="#4B0082"][COLOR="#800080"][/COLOR]MOTORSİKLET = HAYATI RENKLİ YAŞAMAKTIR :)[/COLOR]
olar gardaş onuda yazarız
[COLOR="#4B0082"][COLOR="#800080"][/COLOR]MOTORSİKLET = HAYATI RENKLİ YAŞAMAKTIR :)[/COLOR]
daha büyük olmaz bu ideal :D
Burak amartisörlerim ufak tefek çukurlara girdiğimde çok fazla hissettiriyor normalde esnemesi güzel ama hareket halinde ani çukura girdiğim zaman amartisör yok gibi oluyor
Honda nx 4 falcon kullanmışlığım var onun amortisörü mükemmel derecede iyidi ben mükemmel istemiyorum sadece biraz daha yumuşak olmasını istiyorum çukurlarda en azından ((:
(:
Bunu hepimiz istiyoruz. Yapılacak tek kalıcı çözüm adam gibi bir amasitör alıp takmak olacak. ;)
Bu pazar bende yaylaya çıktım. Ama ne çıktık. Buyrun olay yerinden kareler ;)
Karlı yayla yollarına çıkmadan önce motor bakımlarını yapıyoruz.
Tabii ben herşeyi kontrol ettim ama zinciri kontrol etmedim. Gevşemiş, sıkı olsaydı. karda daha çok eğlenecektim.
Çekişten çok ama çok düştü. Zincir sürekli atladı. Bende bazı yerlerde tavşan gibi atladım
Yol arkadaşımla sapanca göl kenarında bir poz verelim dedik.
Başladık kar yollarını çıkmaya
Burda arkadaş beni de aşağıya kadar götürsene artçı olayım der ve yüzünü dikiz aynasında görürüm
Karların içinde pozları vermeye başlayalım artık
Kar üstündeki tek jeep rakibim buydu. diğerlerini sinyal verip solladım. :D
Şelalenin yanında durmak bile insanın kanını donduruyor. içine bir de düştüğünüzü düşünün.
Şu buz gibi sudan geçeyimde , motor bloğunu çatlatayım
Uçurum kenarında mola, yok böyle adrenalin veren bir mola, tahtalar kırılsa bizi bir daha kim bulacak :(
Ve dağların eteklerinde son poz
Göl ve adapazarına tepeden son bakışımız, manzara tek kelime ile müthiş
Videolar ;
Tavşan Crosscu
http://www.youtube.com/watch?v=Vw61If7fXhw&feature=youtu.be
CBF 150 (Bu yollar sana uygun değil ama babayı takip et ;
http://www.youtube.com/watch?v=paAxdok4MXM&feature=youtu.be
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
tcs, çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar resimler süper
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)