vay iyimiş ben 150 lilik taktığımda 100-110 arası yapıyordum cokda sıkıntı olmuyor ama gerçi ben piston vs de yükseltmeyi düşünüyorum ondan sıkıntı olmaz snırım zaten 100 km de bana yetiyor acıkcası
vay iyimiş ben 150 lilik taktığımda 100-110 arası yapıyordum cokda sıkıntı olmuyor ama gerçi ben piston vs de yükseltmeyi düşünüyorum ondan sıkıntı olmaz snırım zaten 100 km de bana yetiyor acıkcası
Yarın hava güzel olmazsa abimle değiştiricez ön lastiği. Ön dişliyi de 17 takmayı düşünüyorum. Hatta egzostaki katalizörü bile kesip alabiliriz
Profesyonel bi kare.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------
400 km lik yoldan yeni geldim desen yutarlarmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Berk, arka masayi genisletince arkasa disli orjinal-ekseninden disa dogru kayar sanirim, on disli ile ayni izaya getirmek icin on tarafada mudahele yapman gerekicekmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Tolga Can : 6500 km
Serdarom : 1300 km
Centiko : 4500 km
Drumstar : 1453 km
Halil : 4000 km
Hakan : gösterge paneli kırıldı o da cıkarmıstı en son kaç km de kaldı bilmiyorum
ibrahim : 100 km(en tazesi benim healde)
Recep : 1220 km
Ali Rıza :3500 km
Fatih : 5500
gezgin :
tcs :
Braingulp : 0 KM ( benim max 150 halen demir tozu halinde, Cin'in Liaoning bolgesindeki madende bu kamyona yuklenirken... )
km leri yazmayan 2 kişi kaldı.[/
Burak o senin motor değil. senin motorun demir tozları henüz kamyona bile yüklenmedi. Senin motorun şasesini mordor dağında döveceğiz. kıymetli bir motor olacak
Fotoğrafları ön ve arka tekeri değiştirdikten sonra paylaş, bakalım nasıl olacak. inşallah berkin motoru gibi güzel olur.
Motorda oynama yaparım dersen arka tekeri geniş al, yok böyle kalsın dersen de 130 al derim.
Bende tekerleri satışa mı çıkarsam ne yapsam tekrardan.
kafa bi gidip bi geliyor bende.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
@ tolga, haklısın.bu motor biraz çektirdi bana. Bu motora biraz haram para karıştı o yüzden çıkıyor biryerlerden. @burak, servisi aradım konuştum. Motor 1300'e geldi hiç bakıma getirmedim sorun olur mu dedim sorun olmaz dedi. Ilk bakıma sokacağız güya.bu arada sonra'dan aldığım akü'yu çıkartıp orjinal bozuk akü'yu takacağım. Orjinal'in Yenisi gelince'de diğeri yedek'te durur.boşuna 65 lira verdim akü'ye :( Yağı'da servis haricinde değişmistim 300 km önce. ama söylemeyeceğim bunu servis'e. En iyisi söylemeyeyim de tekrar değişsin yağı. Bu yağ ile de biraz kullanırım Bir sonrakine de kaliteli bi yağ koyarım artık.
Arkaya 130luk almaya karar verdim ama maşayı kurcalamam pek
@drumstar, sen şimdi iç lastik dış lastik jant çemberi ve jant teli aldın toplamda öyle mi? Hepsinin maliyetini tam olarak yazar misin?
Sayin ve cohhhggg giymetli Tolga can arkadasimin uyarisina dikkate alarak mordor dagini tanimini internetten arastirdim, dogruymus, orda dunyanin en maharatli Eregionlu Demirci Elfleri, Sauron'un denetiminde Güç Yüzüklerini dövmeyi 1500 lerde bitirdikten sonra 1 adet mondial max 150 sasesi de dovmusler, benim icin. Sonra Sauron Mordor'a geri dönmus ama, saseyi yaninda getirmeyi unutmus. iste bu sase benim motorun sasesi olur diye dusunuyorum. Tolga can , eger Gondor a yolun duserse benim icin bi ilgileniver lutfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
( araya girmek gibi olmasin ama ) sanirim Drumstar motordaki hali-hazirda bulunan 18" telleri kullanacak, 3 seyi yeni aldi diye biliyorum,
ic lastik ,
dis lastik,
18 lik jant cemberi.
hacı abi benide ekle -1000 km :p bu arada genişletme demişim pardon maşayı uzatıcam aksam eve gidince ne demek istediğimi photoshopla çlzer koyarım
Evet, çember, dış lastik ve iç lastik aldım. Bunlar 117tl tuttu. Telleri kısaltmamız mümkün olmazsa tel masrafı da çıkacak. 5-10 tl de onlar tutar sanırım. Çok fazla bir masraf değil toplamda. Bunların üstüne bir de arka lastik eklenicek tabi. 150tl de o var :(
Tolga Can : 6500 km
Serdarom : 1300 km
Centiko : 4500 km
Drumstar : 1453 km
Halil : 4000 km
Hakan : gösterge paneli kırıldı o da cıkarmıstı en son kaç km de kaldı bilmiyorum
ibrahim : 100 km(en tazesi benim healde)
Recep : 1220 km
Ali Rıza :3500 km
Fatih : 5500
gezgin :
tcs :
berk_cglr : ( eksi )1000 km
Braingulp : 0 KM ( mordor un eteklerinde )
km leri yazmayan 2 kişi kaldı.
120-90-18 unilli var bikaç tane, ama unillinin 130 tabanı olanını bulamadım. 130 tabanlı pirelliler var onlar biraz daha pahalı. Aradığım lastiği bulamadım hala :/
Duro 130 / 70 - 18 lastik buldum işine yarar mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68423564/detay
Bir tane daha;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44872553/detay
Bir de şöyle 2. el bir lastik var ama gidip durumuna üretim tarihine bakmak lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99624421/detay
Bunu ben de görmüştüm ama 70 kalınlık az gibi geldi bana. Sanırım aynı firmada daha kalın lastik olacaktı.
aman karizma motor lafı duydum koşarak kaçarım ben hacı boşver onu :D
Öne 90 aldım ya aynı olsun dediydim ama bilmiyorum ki. Ben de tam buldum, karizmadan alırım diyodum. noldu ki
bizim okulda biri vardi, ismi 15.5 tu galiba, gelir projenin ortasinda laf sokardi araya, sanki commuter ile supermoto arasinda ki farki bilmiyormus gibi, napcan iste moderator dayisi vardi bisey diyemiyoduk.hafta da bi kez bizim sinifa gelip biz a derken yok z olcak diye araya laf sokup kacardi. ne oldu o na simdi bilmiyorum, belki saruman in cirakligini yapiyordur simdilerde, uzun zaman dir gorunmuyor.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)