ibrahimuney adlı üyeden alıntı
1. Bu tüm motorlar için geçerlidir. Mondial için değil.
2. Bu tüm motorlar için geçerlidir. Mondial için değil.
3. Benim değmiyor. seninde değmiyorsa elleme, bi tek serdara öyle denk gelmiş
4. Manevra için gidon altındaki 2 çıkıntı ama ben gerek duymadım. Bence gayet iyi
5. O sana kalmış bir şey, biz devamlı çamurda suda oynayıp bol su ile yıkadaığımızdan öyle yaptık. gerçi bende bazı vidalar hala paslı :D
6. 10 lt yani 50 TL son zamla yeterli - 300 km banko
7. Aslında mühendislik hatası, cross satıyorsan farın ayarını düzgün yapacaksın. Süpermotoyu bahane etmek yersiz. gerçi ben farı değiştirdim sorun yok
8. Burdaki yıldız vidayı alyan vida yaparsan bu sorundan hemen kurtulursun. yıldız vida zamanla ve titreşimle hemen kendini salıyor. yada benimki yavşak çıktı. pardon yalama :P
deterjan kaçarsada olay basit, yıkamadan sonra motor çalışmıyorsa boğuluyorsa karbüratörün altındaki vidayı gevşetip deterjanı tahliye edeceksin
9.motoru tazyikli yıkayabilirsin. Acak çamurluk altına ve kafaya yakın tutma, yada al eline sprey boya atan yerlere bas gitsin. zaten olduğu gibi boya dökülmüyor. belli başlı yerden az.
10. Ön çamurluğu str250 çamurluğu ile değiştirirsen bu sorunda çözülüyor.
şimdi de bunların altına kendi görüşlerimi eklemek istiyorum.
Bu fiyata alınabilecek en iyi cross motordur. enduro lastiklerinden dolayı da şehirlerarası gezi yapmak mümkündür. imkanım olsa mondi ile türkiye turu bile yaparım.