Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    braingulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Su an yok, en son gsx600f (katana)idi
    yeniden rodaj yapmak gerekiyor demi, kolay gelsin.

Cem usta, senin attigin boya orijinalinden biraz daha cilali bi siyah sanirim daha canli gosteriyor kendini, belki yeni oldugu icin?

Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insallah ama rodaj da olacak motor zorlamam yani
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Cem öyle direk çalıştırıp sonra videoya alma, hakan falanda gelsin. Kırmızı kurdele takın. Vatana millete hayırlı olsun diyip, kurdeleyi kesin.
    Sonra marşa basın. Çalışmasını duyalım yeter. Rodaj sonrası artislik hareketler için puanlama yaparız

Valla zor dayanıyorum. haftasonuna son 2 gün

Buda crosscu bi arkadaşım fatih ayaz
    cenkito ve Serdarom bunu beğendiler.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı braingulp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeniden rodaj yapmak gerekiyor demi, kolay gelsin.

Cem usta, senin attigin boya orijinalinden biraz daha cilali bi siyah sanirim daha canli gosteriyor kendini, belki yeni oldugu icin?
    boya yeni ondan öle duruyor eskiyince o kadar sırıtmıyor

tolga can güzel bi acılıs yapmayı bende isterim bakacaz durumlara insallah calısırda

---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:40 ----------

Alıntı Serdarom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak onu unuttum zaten senden biz hard cross yada show video'su istemiyoruz. Öyle ufaktan bi kısa tur video'su yada sesini duyurtan bi video . Senin bu motora yaptığın işlem bence burda çok adama fikirlerini değiştirtecek yada bi ön adım olacak. Bi lider gibi birşey olabilirsin herhangi bir akıma bu işlem sonrası

takıp calıstırayımda gerisi kolay istediğiniz video olsun
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Dostum pozitif düşün. Bu işte emek var, yürek var. Tek marşda çalışacak inşallah. Ben öyle düşünüyorum. sende düşün
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    takıp calıstırayımda gerisi kolay istediğiniz video olsun
    Bana motoru yerinden çıkarmak geri takmak, silindir değişiminden zor gelmişti

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"
    Merhaba arkadaşlar Az sonra aşağıda linkini vermiş olduğum çemberle lastiği sipariş vereceğim Öne 100 tabanında lastik alıcam ama arka için lastik bulamadım hala :/ çok pahalı olmayan 120 veya 130 tabanında, 18" genişliğinde olan lastik öneriniz varsa çok makbule geçer

lastik: http://www.rialli.com/urunler/9138__10090-18-un9817-tubeless-dis-lastik/

jant çemberi: http://www.rialli.com/urunler/3061__rialli-celik-jant-18-x-300-160x18-ms993/

iç lastik: http://www.rialli.com/urunler/9439__ic-lastik-350400-10/

bunlar sadece deneme amaçlı, istediğim verimi alırsam önümüzdeki yaz metzeler almayı düşünüyorum, tabiki yurtdışından

Motosikleti
    burda , ilk sayfanin altina dogru biseyler var.

birader projeye baslamissin, hayirli olsun, cok sevindim.

Gordugum kadariyla on grubu ( jant cemberi + ic lastik + dislastik ) 120 tl + havale ile tamamliyorsun sanirim.

Jant telleri ve jant memelerini ne yapicaksin?

Alıntı drumstar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar Az sonra aşağıda linkini vermiş olduğum çemberle lastiği sipariş vereceğim Öne 100 tabanında lastik alıcam ama arka için lastik bulamadım hala :/ çok pahalı olmayan 120 veya 130 tabanında, 18" genişliğinde olan lastik öneriniz varsa çok makbule geçer

lastik: http://www.rialli.com/urunler/9138__...ss-dis-lastik/

jant çemberi: http://www.rialli.com/urunler/3061__...-160x18-ms993/

iç lastik: http://www.rialli.com/urunler/9439__...tik-350400-10/

bunlar sadece deneme amaçlı, istediğim verimi alırsam önümüzdeki yaz metzeler almayı düşünüyorum, tabiki yurtdışından

Motosikleti
    xtreme max "250"
    Teşekkür ederim güzel lastikler varmış. Nedense lastik firmalarında bulamıyorum bunları. şimdilik bunları alayım da arkayı sonra alsam da olur

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

lastik: http://www.rialli.com/urunler/9138__...ss-dis-lastik/

jant çemberi: http://www.rialli.com/urunler/3061__...-160x18-ms993/

iç lastik: http://www.rialli.com/urunler/9439__...tik-350400-10/

Öne 100'lük lastik sıkıntı olur 90'lık lastik yeter bence. Ayrıca seçtiğin iç lastiğe dikkat edersen 10 jant için scooter iç lastiği yani.

Motosikleti
    bencede arkayi sonra takarsin,

Mengu iyi yakalamis ic lastik olcusunu, dis lastikte 100 luk olur olur, wr125x te de 100 luk on lastik var, asagida ki resimdeki gibi..

Jantlara telleri kim orecek yada dizecek? ( drumstar birader, acayip heyecanlandim )

yamahanin lastik olculeri :
    Front tyre - 110/70-17 M/C 54H (TUBELESS)
    Rear tyre - 140/70-17 M/C 66H (TUBELESS)

Teşekkür ederim güzel lastikler varmış. Nedense lastik firmalarında bulamıyorum bunları. şimdilik bunları alayım da arkayı sonra alsam da olur

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Merhaba arkadaşlar Az sonra aşağıda linkini vermiş olduğum çemberle lastiği sipariş vereceğim
    İnşallah tutturursun. bende merak ettim. Öne 100 inşallah sığar. Arka için 130 al. 120 değil. Benim dişli teker 130 sığdıktan sonra dişsiz 130 her türlü girer.
    Arkayı da bulduktan sonra bu işe girişsen daha iyi olurdu. alışveriş Siteleri bu konuda çok zayıf, hep satılan standart malzemeler bulunuyor. Bizde aradığımızı bulamıyoruz.
    adamlar da çeşit yok. gerçi ellerinde de mal olmuyor. sipariş üzerine üretici firmadan bize gönderiyorlar. sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri
    braingulp bunu beğendi.

Motosikleti
    xtreme max "250"
    Siparişi verdim az önce. Keşke vermeden önce buraya baksaydım. 10"'lik iç lastikle sipariş vermişim şimdi mail attım firmaya değiştirmeleri için umarım değiştirirler de bidaha kargo beklemem Buranın yerlilerinden bi tanıdık var bizim mükemmel güzel ayarlıyo jantları, ona dizdiririm muhtemelen ben de nasıl heyecan yaptım bir bilseniz Ön lastiği ayarladıktan sonra arkaya da lastik alırım. Arkada pirelli mt68 almayı düşünüyorum yeterince iyi sanırım Lastikler gelince bol bol resim eklerim buraya
    braingulp bunu beğendi.

Motosikleti
    yükseliyor sesimiz
    taa ufuklara kadar
    supermoto bekliyoruz
    şanlı drumstar
    ---------------
    drumstar buraya , eller havaya.
    ---------------
    yakışır sana yakışır sana
    supermoto yakışır sana
    alemde teksin değişilmezsin
    drumstar sen bizim herşeyimizsin
    ---------------

telefonla arasan olmazmi , daha garanti olur bence.?

ek olarak, jant cemberi gelince ordurmeden once iki renge boyamayi dusunurmusun? mesela asagidaki gibi, yada baska uyan renkler de

Siparişi verdim az önce. Keşke vermeden önce buraya baksaydım. 10"'lik iç lastikle sipariş vermişim şimdi mail attım firmaya değiştirmeleri için umarım değiştirirler de bidaha kargo beklemem Buranın yerlilerinden bi tanıdık var bizim mükemmel güzel ayarlıyo jantları, ona dizdiririm muhtemelen ben de nasıl heyecan yaptım bir bilseniz Ön lastiği ayarladıktan sonra arkaya da lastik alırım. Arkada pirelli mt68 almayı düşünüyorum yeterince iyi sanırım Lastikler gelince bol bol resim eklerim buraya
    drumstar bunu beğendi.

Motosikleti
    xtreme max "250"
    Ben bu kadar gazla koşa koşa gider alırım o jant çemberini Geç saat oldu diye arama istemedim yarın maille dönmezlerse ararım garanti olsun diye boyamak isterim ama krom tarzında birşeyle kaplı olarak gelicek. Boya tutar mı bilmiyorum Zaten hava da yagmurlu, yaza doğru ön arka boyarım Grenajlara folyo yapmak da istiyoru zaten

Motosikleti
    valla gaz vermek icin bu kadar enerji harcamazdim,

benim kontrat 6 ayin sonu gibi bitecek diye motor falan alamiyorum, tr ye goturmesi cok problem oluyor, o yuzden hayalimdeki biseyi yapan bi arkds. gorunce ister istemez heyecanlaniyorum.

tmm , projeyi sen cek cevir guzel bisey olcagi kesin.
    Ben bu kadar gazla koşa koşa gider alırım o jant çemberini Geç saat oldu diye arama istemedim yarın maille dönmezlerse ararım garanti olsun diye boyamak isterim ama krom tarzında birşeyle kaplı olarak gelicek. Boya tutar mı bilmiyorum Zaten hava da yagmurlu, yaza doğru ön arka boyarım Grenajlara folyo yapmak da istiyoru zaten

selam beyler , var mı bu havalarda motora binen babayiğit :D

Motosikleti
    xtreme max "250"
    Ben motoru zaten supermoto yapmak içiin almışım ama kros olarak da fazlasıyla eğlenceli gelince değiştirmek istemedim. Yağmurlar başlayınca yollarda tedirgin olmaya başladım kros lastikleri ile bu yüzden de ucuz yollu supermoto arayışlarına girdim bunu yapabilirsem yarın krank ve silindir değiştirme işine de el atıcam sanırım

Motosikleti
    hemen hemen , az da olsa gisgandimmi ne , hihi
    ( Metin Akpınar taklidinde soyluyorum )
    Ben motoru zaten supermoto yapmak içiin almışım ama kros olarak da fazlasıyla eğlenceli gelince değiştirmek istemedim. Yağmurlar başlayınca yollarda tedirgin olmaya başladım kros lastikleri ile bu yüzden de ucuz yollu supermoto arayışlarına girdim bunu yapabilirsem yarın krank ve silindir değiştirme işine de el atıcam sanırım

Motosikleti
    xtreme max "250"
    gısganıcak bişey olsa ortada keşke adamlar inşallah 10" yollamazlar bu arada imzanızı çok beğendim

Motosikleti
    kiskandim degilde imrendim diyelim o zaman.

Imzamdaki soz bi bu siteden arkadasa ait, bende begendigim icin imzam yaptim. Kanaat getirmek , sukur etmek, elindeki ile mutlu olmak gibi guzel , gunumuzde belkide bir cok insanin unuttugu ogeleri dile getiriyor. ka piii talistt duzen icinde artik kimisenin aklina gelmeyen bu ogeleri birinin hatirlamasi ve soylemesi guzeldi.

gısganıcak bişey olsa ortada keşke adamlar inşallah 10" yollamazlar bu arada imzanızı çok beğendim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)