Tüm Mondial 150 X-treme Max kullanıcılarına selamlarımı sunarım.
Arkadaşlar 2 hafta önce ben de bu motosikletten alarak aranıza katıldım. Almadan önce inanın bu sayfanın 150 sayfasının tamamını okudum. Özellikle Tolga bey'in videoları karar vermemde çok etkili oldu. Motosikleti didik didik inceledim. Memleketimdeki arkadaşlara da danıştım. (Bu arada Tarsus/MERSİN'de İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktayım ancak memleketim Mondial Markası'nın üretim (montaj) yeri olan Nazilli/AYDIN'dır.) Bu sayfa o kadar güzel ki inanın servislerin bile bilmediği hatta memleketimde fabrikada çalışan arkadaşın bile bilmediği detayları siz burada paylaşmışsınız. Ve yaklaşık 3 haftadır takip ediyorum sayfaya bağlılığınız baya üst düzeyde. Öncelikle bunun için sizleri tebrik ediyorum.:thumleft:
Bundan sonra ben de kafama takılanları, yaptığım gezileri, gözlemlerimi burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim KaraTay da bu hayırlısıyla..
http://imageshack.us/scaled/thumb/822/su8j.jpg
http://imageshack.us/scaled/thumb/801/crxg.jpg
Yakında kameramı alıp teçhizatlarımı da tamamlayıp keşfe başlamayı planlıyorum. Özellikle sayfadaki Mersin'li ve Adana'lı arkadaşlarımı Tarsus'a bekliyorum. Eğer gezi ve etkinlik planları olursa ben de Mersin veya Adana'ya gelirim.
Saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Alıntı:
ocalh adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Yamaha YBR mi sattım
P.tesi ye kadar motor konusunda fikrim değişmez ise
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-x-treme-max-2300km-133040692/detay
bu motoru alıyorum veeee tekrardan aranıza katılacağım kısmet olursa
modifiye işine gelince sanırım sadece silindiri değiştireceğim
Hakan bey nasipse olur diyelim şimdiden. Ben 2 hafta önce aldım motosikletimi. Adana'dan bu motosiklete bakmıştım. Sadece telefonla görüştük gitme şansım olmadı ama motosikletin bayandan olduğunu söylediler. Yani ben bir beyle görüştüm o bana ruhsat sahibinin bayan olduğunu ve işe gidip gelmede kullandığını söyledi. Zaten asfalt lastiği takılmasından belli oluyor ki pek araziye çıkmamış yorulmamış bir motosiklet. İnşallah siz yorarsınız artık arazide :cherry: Bende 100cc Cup tarzı 2 yıllık bir motosiklet vardı. Telefonda konuştuğum bey motosiklet sahibinin takas istemediğini. Eğer takas olacaksa büyük honda v.s. motorla yapabileceğini söyleyince ben de Mersin'den benim motoru aldım. Mersin'deki arkadaş takasa girince kaçırmak istemedim. Sizin baktığınız motor çok temiz duruyor. Bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Benim motorum da çok temiz çıktı 2 haftadır kullanıyorum. Yok böyle bir zevk. Gece uyanıp garajdan çıkarıp gezesim geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Üstadlar size bir sorum olacak. Motosiklete alarm taktırıcam yarın nasipse. Sayfada Tolga beyin alarm takma resimleri silinmiş. Kafama takıldı koltuk altında veya başka bir yerde alarm soketi var mı? Yani alarm soketi varsa boşuna kesip biçme yapmayalım ben servisi o şekilde yönlendireyim. Bir de hangi marka alarmı tavsiye edersiniz? Şöyle güzel su geçirmez izolasyonlu ve hassasiyet ayarlı bir model istiyorum.