rain planet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar nasılız.... bayadır girmiyodum siteye...
ve az kaldı..
yamaha ybr mi satıyorum....tertemiz motor... 3700 e bırakıyorum...45 lt arka çantada hediye...
bu hafta sonu yıkatıp fotolarını sahibinden.com a koyacağım...
ve geliyorum arkadaşlar..:) cross - endoru aşkıyla yanıyorum valla:) inşallah hayırlısı olur...
amacım şehir içi super motor olarak kullanmak... bilmiyorum randıman alırmıyım ama... daha öncede söylemiştim güzel ve yüksek iri motorlar tercihim..
buna en çokda sebep olan şey de küçük motorların istanbulun trafiğinde stabil gidememeleri , zayıf olmaları. trafikde sizi takmamaları ve görmemeleri... ne yazıkki altın elbiseli adamın dediği gibi istanbul bazen bir enduro parkuruna dönebiliyor..
neyse
tercihlerim şunlar..ve sıralı
1-) mondial x treme max ( motor çok iri , heybetli ...güçsüz diyolar ama 9 aydır yamaha ybr 125 sürüyorum sanırım çokda güçsüz gelmez..ve sizinde deneyimleriniz , motorunda güzelliği beni çok çekiyor.)
2-) kuba str 250 (parasal açıdan mondiale biraz yakın , formda baya bi alıcısı kullanıcısı var... özellikle ülkemizde hatırı sayılır kullanıcısı var... titreşim çok diyolar..vs)
3-) motoran xv 250 (xf gibi suzuki motoru değil.. ondan biraz daha küçük fiyatı str den belki azıcık daha pahalı ama satıcısıyla konuşmuştum... balansörlü herşekil)
4-) asya motor rx 250 (kim ne derse desin görüntüsü mükemmel ve su soğutmalı... boğa kadar güçlü ve büyük :)..ama fiyatı anahtar teslim 6500 pahalı :( pahalı bir çinli)
5-) motoran xf 250 ( fiyatı 7000 tl... param olsada veririmiyim bilmiyorum ama fiyatı çok pahalı... deve gibi büyük kaliteli suzuki motorlu balansörlü motor... dün gördüm motor motor valla..ama fiyatı cidden tuzlu.)
4 ve 5. sıradakilere para yetiştiremem zannediyorum... aylardır kredi ödüyorum bide onlar için riski göze alamam... 3 kuruş maaş alıyoruz zaten...fikirlerinizi candan bekliyorum arkadaşlar.