Hayırlı olsun kazasız belasız
Merhaba arkadaşlar bende bu motordan aldım aranıza katıldım... ve ilk sorununu verdi far resmen havaya bakıyor ve ayarı yok!!!!!!!!!!!!! servis aşıtacaz falan diyor 0 km motor daha bu konuda sorun yaşayan varmı
bu motorun dişlilerini büyütsek düz yolda bulacağı hız nedir?? siteye 115 demişler ama herkez 90-100 yapıyo diyorlar.
dişlileri büyütsen bu sefer arazi cekişi düşer,
zaten cok yüksek bir motor süratliyken yan rüzgardan asırı etkilenen bir yapısı var.
hızlı bir sey istiyorsan baska modellere bakmanı öneririm
motoru video çeker misiniz acaba her yerini gösterip sesini falan dinletir misiniz
arkadaşlar xtream max 150cc motorumu satıyorum henüz 2 aylık 600 kmde SORUNSUZ bile dememe gerek yok umarım. km adana kızıldağ yaylası arasında yapıldı başka garajdan çıkarmadım. resimler en kısa zamanda yüklenecek. şu kadarını söyleyim 20cm kar içinde toyota hılux için 2 tekerine sırayla yol açtım:)
çin malı deyip geçmeyiniz. soran bi arkadaş için söylüyorum 110km/h süratine eriştim. GARANTİLİDİR:)
fiyat:3000tl
Hadi bakalım topic den ilk xtreme satılıyor :)
Bu motorun kullanıcılarına bir sorum olacak, deneyimlerinize dayanarak bu motorumu tavsiye edersiniz yoksa kanuni cross 150'yi mi?
bozuk arazide nasıl performansı acaba?
araziye daha hiç çıkmadım valla iki üç croos yapan bulsam çıkacam deneme amaçlı
Merhabalar 19 mayıs cumartesi gunu odemesini yaptıgım. Etereme MAX150 22.05.2012 de teslim aldım.
İlk izlenimlerim. Henuz 20 km de
++++ lar.
1:Aydınlatması gayet iyi. Far ayarını yaptıkdan sonra.
2:Yuksekli iyi arazi için guzel. 1.72 boy ile kullanmakta biraz zorlanmadım desem yalan olur. Sanırım biraz alcalttırmam gerekecek.
3:Elcik kumanda kontrolleri iyi Kullanımı ve ulaşımı kolay.
4:Jikle cift kademeli ilk calıştırmada tam acık.1 dk sonra yarım. 30-40sn sonra Jikle kapat yola devam.
5:Croos için amartisorler biraz sert. Zamanlar yumusar umarım. Birde sanırım arka amartisor ayarları yok..
6:Motosiklet yuksek oldugu için agırlık merkezi yukarıda Bu da virajlardaki donusu zorlastırıyor. Viraj yatma acısı dusuyor.Veya virajı biraz daha hızlı girmeniz gerekiyor.
------ler
1: Yakıt depo kapagından benzin akıyor. Full dolu iken. Benzinin cıktıgı yerden su da girer. Motoru yıkarken dikkat edilmeli. Servise bildirdim.Cumartesi bakılaca.
2: Jikle ulaşımı zor
3:Yan ayaklık acık iken motor calışmıyor ama marş basıyor. Normalde Marsında basmaması gerekli.
4:Gordugum kadarı ile kablolar cok acıkta.Alttan koblolar dagınık gorunuyor. Bu pek sorun degil. gizlenebilir.
5:150cc lik bir cross için motor biraz zayıf 2-3 hp daha guclu olabilirdi.
6:Firenler için simdilik kesin bisi diyemiyceme ama Ön firene biraz kuvvetli basınca motor saga cekiyor gibi geldi.
Şimdilik bukadar. İlerleyen km lerde yorumları paylaşmaya devam edecem...
Sevgili Arkadaşlar,
Bu motordan almayı düşünüyorum
Rize Çamlıhemşinde çalışıyorum malum buralar dağ orman yayla vs
Bu motoru arazide deneyen varsa lütfen tecrübelerini paylaşsın...
TEŞEKKÜRLER
ben şunu belirteyim motosikletimi bugün mersine sattım. üzülerekde olsa malesef gitti artık. şimdi yazacaklarım abartı değil onun için. ben sadece arazide kullandım kızıldağ, pozantı, zorkun , hekimköy motor bu arazilerin hepsinde başarılı çıktı. yeterki motorun üstünde kalın. ben inşaat mühendisiyim eğimi çok iyi bilirim %15 eğimden fazla 15 20cm taşların üstünde dereye tırmanabilen motordur. 20 30 cm kar ın üstünde toyota hiluxe yol açmıştım. uzun yolda titremesi yok. yani özetle şunu söyleyim. plastik aksam kötü özellikle dikiz aynalar butonlar vs. motor prof. olmayanlar için ideal arazi düşünen rahat rahat alabilir.
benzini fulleyince sadece mondial değil kuba yuki tüm çinler kaçırır. ama sadece ayaklığı indirip eğik bırakınca. arkadaşımıza servis cumartesi gelin demiş ama yapacakları bişe olacağını sanmıyorum çünkü ilk aldığımda bende yaşadım aynı sorunu..
şunuda belirteyim bu kadar kolay satacağımı sanmıyordum .. 1 hafta içinde de satmış oldum.
son olarak çin atasözü : ne kadar prinç o kadar pilav.. bu paraya en iyisi xtreammax. deneme ile sabittir
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün itibari ile bende X-Treme sahibi oldum.
1.70 boyum var. Drift 125 için dükkandan içeri girdim. 10 çeşit motor arasından gel bana gel bana dedi resmen.
Cross seven biri değilimdir. Kanuni racer, Hyosung Gt250r sahibiydim. Kısaca izlenimlerimi paylaşmak isterim.
Benzin göstergesi eğimli yerlerde gerekli değildir. ama düz yolda da gideceğiz. bir fikrimiz olurdu benzin konusunda.
Devir saati iyi olurdu. Ben standart kullanmayı severim. Sonra çoşuyorum lıkır lıkır benzin içiyor motor.
Bu fiyata ben böyle bir motor beklemiyordum. 170 boy ile sadece bir ayak ucum yere değiyor. Ona rağmen satın aldım.
Trafikte nasıl durucaz. Kalkacaz kara kara düşünmüyorum. düşersek düşeriz :mrgreen: , servis 5 cm çökertiriz dedi. zamanlada amarsitörler çöker.
Bir ayağım bile yere tam bassa bana yeter. iki ayak şart değil. kısacası ben çok beğendim.
Salı günü motoru alacağım. işe git gel yaparım. haftasonu da deneme imkanım olur.
Bi yola çıkalım o zaman + ve - leri sizlerle paylaşırım.
Tekeriniz düs bassın :cat:
Merhaba.. Ben bu motoru düşünüyorum ama bazı çekincelerim oldu. Mesela yakıt göstergesinin olmaması.. Nerden ve nasıl anlıcam yakıtımın fazlasıyla azaldığını?