Geçmiş olsun . Bu gibi şeyler oluyor ister istemez. Allah daha beterinden korusun. Bende yağ ve buji değiştim. Subap ayarı için 1200'de gel dedi tamirci.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Geçmiş olsun . Bu gibi şeyler oluyor ister istemez. Allah daha beterinden korusun. Bende yağ ve buji değiştim. Subap ayarı için 1200'de gel dedi tamirci.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Hadi bakalım cem güzel bir şeyler ortaya çıkar inşallah
Herkese cümleten geçmiş olsun. Bu nedir böyle. Maxin üzerinde göz var anasını satayım. Herkesin motoru kırılıyor. Dökülüyor. Nazar var nazar
Sinyalleri sislerin sağına ve soluna doğru yapıştırsan iyi olurdu. Tepede görünmez olurlar gibi geldi. Bu şekilde farklı olmuş. Çok tepeden çekmişsin.
Gidonu düz tutup önden bi foto alabilir misin. Önden görünüşü merak ettim acaba nasıl duruyor.
Benimde çekirge kafanın bir ampulu patladı. Toptancı, Elektirikçi marketi, yeminle 15 tane büyük mağazaya girdim çıktım.
12 V 20W küçük spot ampulden bulamadım. hep büyük spotlardan vardı. Aha şimdi yedim boku dedim. Gece vakti kafayı söküp eski kafayı takmayı planlıyordum. ampul bulana kadar.
Ummadığım üst komşu hayırdır dedi. Böyle böyle dedim. ver bakalım sen onu benim aksesuarcı arkadaşlarım var. Bi bakalım buluruz dedi. Birde ampulu tarif edişi var telefonda aynen böyle
Dostum hani şu dağda ve çarşıda egzozunu böğürtte böğürte gezen dağ motorları var ya, onların ön far ampulunden sende var mı ? kafa s*k*n motorlardan. abi numuneyi getir bakalım.
Akşam elime 2 tane ampul getirdi. helal olsun adama. Bende sisleri siyaha boyadım. yarın fotoları paylaşırım.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
arkadaslar ben niyeti bozdum..
cuma bayii'ye gittim ve ktm 690 enduro r sardim.. subatta kismetse elimde olacak..
fakat max'imi elimden cikarmayi dsünmüyurm, onun yeri baska
Aman abi ağzını hayra aç daha bişey olmadı benimkine :D Sadece benim apaçi arkadaşlar düzenli olarak her okul çıkışında aynaları tersine çeviriyo Ben de bisikletini ağaca falan çıkarıyorum, o yani en kötüsü
Bu videoda Altın elbiseli adam 690 enduro r tanıtıyor. Belki önceden izlemişsindir. 27.15 den sonra http://www.youtube.com/watch?v=VHpbRbiF__g Bide kaça alıyorsun ?
@mehmet turan; yok daha önce izlemedim o videoyu.. iştah kabartıcı biçimde anlatmış valla motoru
2013 model sıfır aldım motorun fiyatı yaklaşık 10bin euro, yanı sıra aslında MAX için düşündüğümü bu motorda uyguladım ve bir çift SMC R modelinin tekerlerini sipariş ettim. işte jantlar, fren diskleri, michelin lastikler, birtek arka dişli hariç çünkü onlar arka janta geçirmeli sadece. lastıklerde montajı dahil 2bin euro tuttu. toplam 12bin euro. bayağı kısacğız ordan burdan ama ktm can'dır
Recep şimdiden yeni motorun hayırlı olsun. darısı başımıza. max den önce iç geçirdiğim bir motordur. Full aksesuarlı bir modeline her gün sahibinden.com dan baktığımı bilirim.
Bende sis farlarını siyaha boyadım. Metal renk hiç yakışmıyormuş. Böyle daha iyi oldu. Bahsettiğim spot ampullerim. Koca adapazarında bulamadım. Komşu buldu.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
buda cep telefonundan çektiğim resmi
siyah küçük gösterge orjınal cg lerin kadranının içindeki boyut gri olanda benim taktığım
evet arkadaslar gösterge çalısmam bitti
videosu
http://www.youtube.com/watch?v=T0C9P...eature=mh_lolz
---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:35 ----------
tolga bakıyorumda boyada sınıf atlamıssın casati den akçalı ya terfi etmişsin
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Haci parayı cepten verince ucuzuna kaçıyorum
Devir saati biraz geçmi algılıyor. sanki çok ağır kalkıyor gibi geldi.
Video da çok kötü olmuş be kardeşim, valla göstergeyi göreceğim diye 10 cm mesafeden baktım
Sen şunu daha güzel çekte paylaş, benim hoşuma gitti ellerine sağlık. Ben bazen 5. vitesde giderken sanki bir vites daha var sanıyorum. asılıyorum
Bazende yavaşlarken 3. vitesde sanıyorum. pat düşürüyorum 2 diye 1. vites motor öne yükleniyor. iyi olmuş. beğendim. 10 numero 5 yıldız
valla gösterge yeni idi
geç olsunda güç olmasın
bende genelde hep altıncı vitesi aramaktan bıktıgım için vites göstergesini yaptım
sırada alt takım komple 200 procem var tabi parayı bulunca
---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 15:00 ----------
hadi max cılar icraat gösterin azıcık
hep adana max ve tolga max :D çalısıyor geri kalanlar uyuyor
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Vites göstergesini ayrıntılı anlatır mısın ?
Sen mi montajını yaptın. Kaça aldın. nerden aldın. amma da soru sordum ha. bende bıktım 6. vitesi aramaktan.
Devir saati video dan dolayı mı geç cevap veriyor yoksa hafif bir geç kalma sorunu mu var. Gerçi öyle olsa bile sen bir çözümünü bulursun.
O kadar kusur kadı kızında da olur. Hiç çalışmayan MAx kullanıcıları düşünsün. ayıp len bari tellere boncuk takıp foto çekin
ne gezi paylaşımı var. ne proje
montajı ben yaptım displey 2.5 TL ama arka devresi cok karısık oldu. bayadır ugrasıyordum anca montajı yapabildim
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Çamurluk ve far plastiğini boyaya verdim. Rengin kodunu bulamadık. Makine ölçemedi. Daha fazla düz yüzey olması lazım imiş. Oradan geçen bi usta vernikli metalik siyah bu dedi. Yüz gram boya yapıp boyacı'ya verdim. Bakalım ne zaman yapar. Bu arada far plastiği'ni hiç takmasam mi ne. Naked motor gibi oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Bu konuyu top secret görüşürüz
Bende geçen farın spot ampullerini değiştirmek için kafayı söktüp. çarşıda öyle gezdim. bana çok tuhaf geldi.
boya işleri kaç gayme tutacak serdar. Boya ve boyacı masrafları nedir ? bilgi alabilir miyiz.
Bu arada herkes en azından kaskını taksın. Burak Dünyagüzeli arkadaşımızda max ile kaza yapmış. Virajı alırken motor yan yatmış.
Kolları alçıya almışlar. 2 arkadaş düşmüşler. Allah beterinden saklasın. yağmurlu ve soğuk havalardayız. Lütfen dikkatli olun.
ya bu motorun performansı nedir yani supermotoya cevirsek mesela max kaç yapar hız olarak tork nasıl birde ruhsatta renk ne olarak geçior bende 150 gy 3a modeli var bundan max a geçsem mi kararsızım 2 side 150 cc olduğu içln
@tolga, iş arkadaşım sanayi'de akşam üstüne kadar boyacı'da çalışıyor . Akşamları'da başka bir ışte beraber çalışıyoruz. Yani para almayacak. Kısaca bir harçlık veririm tabi'ki. Yani dost işi olacağı için birşey diyemem. Ama boyaya 6,5 lira verdim . 100 gram. Su şişesine koyup verecekti ama boya'yi aynı gün yapacaksa şişe'ye koyamayız bozulur dedi.birkaç güne ancak yapacağı için özel bi kutuya koydu. Kutuya'da 1,5 lira verdim.toplam'da 8 lira. Çamurluğun şu yarıdan sonrası yani görünmeyen şase'nin altında kalan kısmını boyatmasın boşuna diyorum. Sizce'de gerek var mi tamamını boyatmaya ? Far plastiğini tamamen boyayacak. Boyayı satan adam zımparayı ve macunu iyi çekerse orjinalı gibi olur dedi. Inşallah öyle olur.
Motorun maximum hızı navigasyon ölçümlü olarak 105 km dir. Süpermotoya çevirebilirsin. Dişlilerle oyanarak hızını yada torkunu arttırabilirsin. Ruhsatta tek siyah diye geçiyor.
istersen parayı bastırır ruhsata işletirsin. istediğin renge boyatırsın. mondial sitesine gir. teknik özelliklerden ve galeriden senin motorla karşılaştır. yakında bir bayii varsa bir de yakından gör.
üstüne bin dene, bakarsın seninde aklını çeler.
Satan kişi doğru demiş. güzel bir zımpara ile olmayacak şey değil. ARkadaşın boyacıda çalışıyorsa güzelde boya atar tabanca ile.
Biraz özen göstersin yeter. Parça parça değil. tamamen boyama yoluna git derim. Boya yeterli olacaktır. Bayağı bir ucuza gelmiş. Yeni gibi olacağına eminim.
Çocuk sigara içiyorsa (inşallah içmiyordur. Sağlık açısından) bi yemek ısmarlarsın olur biter. 8 TL nedir ki, Ben farın iki spot lambasına 10 TL verdim
sen biraz daha arastır,bu işi yapacak usta bul. motorundan memnunsan onu modifiye et derim
ama sıfır her daim daha iyidir. secim sana kalmıs
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
yada motor değiştirmeyi düşünüyorsan ucuz yollu olarak buna da bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03340787/detay
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
@Tolga evet bir yemek ile işi hallederiz. Ortalama otuz lira de ona sen. Elli lira cepte kalır. Fotolar'i atarım montaj'i yapınca. Elcik koruma siparişi'de verdim bugün. Ptt kapıda ödeme ile gelecek. Yarın gelmez ama çarşamba'ya burda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Bunu aldım. Siyah. http://www.mxdepo.com/aksesuar/korum...product_id=232
bilgiler için sağol aslında bi kaç kez önümden geçti yüksekliği vs hoşuma gitti ondan takıldım bu motora birde renk olarak bende siyah olmasını umuyordum :D bu iyi oldu hız olarak benim çin malı crossdan dönme supermotomla aynı kısaca ustaya gerek yok o işi ben bi şekilde hallediyorum
o motorada baktım ama nedense sürekli parça sıkıntısı olucak gibi geliyor birde almışken 0 almak istiyorum artk
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
birde bir soru daha sorucam sizdeki motorların motor kodu ne olarak geçiyor bende 162fmj eğer aynıysa çentiko dediğin pistondan alıp takıcam kesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)