Teşekkürler..
Teşekkürler..
güzel olmuş hayırlısı olsun
acaba nerede yaptırdınız
ne kadara patladı size :)
Teşekkürler. Kendimiz yaptık 100 tl gösterge parası verdik sadece
anladımm bende dün 200luk olanının siparişini verdim 1 haftaya gelcekmiş bayiye de bende böyle birşey istiyorum 2-3 motorcu abiye-tamirciye sordumda yapamam-yapmayız dediler nerede yaptırıcaaaz:D
benimde pek motor bilgim yok yanı öyle sökuup takmafalan :D
Nerede ikamet ediyorsunuz ?
istanbul-gaziosmanpaşa da
valla iyi olurdu da o taktıgınız parcanın ismi modeli numarası birşeyi varsa buradan temin edip birşekilde taktırıcam güzel olmuş :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
birde birşey sorucaktım ben motoru sipariş verdim 200lugunu
fakat şöyle birşey takıldı aklıma
-motor ne zaman gelir?'diye sorduk
aradı ve telefonda sordu
karşı tarafın cevabını aynı şekılde aktardı bize
- üretimi durdurulmuş!
dedi sonradan toparlayıp elimizde yokmuş dedi
sizce bi sıkıntı cıkarmı acaba parca falan konsuunda veya motor konusunda hanı eksık teksik bişi mi gelir motor hakkındada pek bilgim yok ta :=)
Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum bende ikisi arasında gidip gelmiştim. Ama 150 cc olanı daha çok yaygın olduğu için onu tercih etmiştim. Eksik birşey gelmez. Eksik ürüne Ruhsat çıkartmak için uygunluk belgesi veremezler çünkü.
Taktığımız parçaya gelincede İnternetten CG uyumlu dijital km sayacı yazdığınız zaman çıkıyor. Nette 100 ile 150 lira arası değişiyor fiyatları.
anladım yanı 150 ile 200 arasında pek bi fark yokmu yani 150lik alsaydık suanda elimde olucaktıda neyse :)
sayaç içinse çok teşekkurler motorsikletim geldiği zaman bir şekilde taktırmayı planlıyorum güzel olmuş :)
Kardes bir sikinti yasamazsin.yedek parca 150/200 ayni zaten uretimi dursa n olur .durmasa ne olur.
ARKADAŞLAR MOTORUM SATILIK İLGİLENEN VARSA BANA ULAŞSIN 2000 KM'DE
Arkadaşlar extreme maxım yılların yorgunluğu keçelerinden yağ kaçırmaya başladı. Ben de kendim giriştim ve amortisör borularını söktüm. temizledim. Tabiki içinden çıkan yağ özelliğini yitirmişti ve biraz eksikti. Çıkan yağ 220 ml civarında idi. Ne kadar yağ koymam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek var mı. Teşekkürler. Forumun yıllardır takip ediyorum. Tek hatırladığım birinin 1.7 pet bardak diye verdiği ölçü.
Herkese selamlar.Konyadan x treme ci kardesler.yokmu?toplanalim gezelim tozalim.
merhaba arkadaşlar yine yeni yeniden 3. kez mondial max .. daha önce 2012 de sıfır almıştım buradan ilk motorum diye yazmıştım 2014 de ikinci el ve yarın da 0 alıyorum tekrardan.. hakkari yüksekovada polis memuruyum güvenli dağlara sürücem motoru.. önerebileceğiniz güzel dişli lastik varmı memur işi :)
beyler 12 binde olan motor kaç binde bir yağı değişir xtreme max 150
Benım ustam yağ bakımlarını periyodik bakımlarla karıştırmayın der hep.1000-2000 De bir yağını değiştir der ben 1500 den sonra kesinlikle değiştirmeye calısıyorum.Cbf li,spacy li arkadaşlarada aynısın söylüyordu hep.Yani sadece max için geçerli olan bir durum değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
https://www.facebook.com/groups/169382393433347/?fref=ts Abi aradıgın sorunun cevabını bu grupta bulabilirsin.Sadece bu degil tum sorularını cevaplayan,daha once deneyen biri elbet cıkar.Foruma pek zaman ayırayamanlar olabiliyor.