Sence biraz daha para biriktirip cbr mı aliyim yoksa xtreme max mi ?
selam arkadaşlar. 1000km yi devirmiş bulunuyorum. kendim yağını değiştirsem yeterli olur mu? ne dersiniz. servise pek gidemiyorum ekonomik sebepler malum. ancak elim bu işlere yatkındır azçok. ilk bakıma dair ekstradan neler yapabilirim bireysel olarak fikir verirseniz çok mutlu olacağım... zincir bakımı, fren hidroliği, karburator vs. kurcalasammı. herkese iyi günler dilerim...
Bari biri bana bu motorun yağ filtresi varmı yokmu onu söylesin. aradım taradım bulamadım, emin olamadım...
eyw arkadaşım sağolasın...
Arkadaşlar selamlar anlaşılan ankarada baya xtreme maxci arkadaşlarımız var bi akşam xtreme gecesi yapsak haftalık görüşme yardımlaşma tarzında hem bilgi hem dostluk
arkadaşlar aranızda İstanbul da buluşup gezip,off road falan yapan varmı?var ise katılırım aranıza herkese selamlar.
arkadaşlar,
bilidniği gibi mondialin rx3i evo modeli dünyada başka isimlerle de satılmakta (şimdi isimleri aklıma gelmedi). bu isimleri youtubeda aratarak farklı ülkelerdeki youtube kanalları ile yabancıların yorumlarını izleyebiliyoruz. tahminimce xtreme max'ın da yabancı versiyounu vardır, ama adını duymadım. bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar istanbulda benim karabatagi eskisi gibi güzel günler için toplayacak arkaya üçlü çanta demiri ve koruma demiri yapacak sağlam iyi bir usta önerisi lütfen, malum ben modifiye piston taktım dişli küçülttüm ve pişman oldum şöyle derleyip toplayıp tekrar yollara dönmek istiyorum.
arkadaslar acil olarak debriyaj teli ariyorum, nerden temin edebilecegimi konusunda yardimci olabilecek var mi. bir kac toptanci aradim elimizde yok dediler..
Selam degerli dostlar x treme max 150 aldim araniza yeni katiliyorum cok neseli bir grup masallah herkes yardimci olmaya calisor. Benimde yardima ihtiyacim var birincisi parasi hic onemli degil arazi icin en iyi lastik hangisidir? Digeride boyum 1.70 arazide motor cok yüksek geliyor biraz dusuremezmiyim? Saygilar..
Hey gidi günler bee ne güzel zaman geçerdi bilgi alışverişi yapılır dı bu forum sayfasınd
Selam degerli dostlar x treme max 150 aldim araniza yeni katiliyorum cok neseli bir grup masallah herkes yardimci olmaya calisor. Benimde yardima ihtiyacim var birincisi parasi hic onemli degil arazi icin en iyi lastik hangisidir? Digeride boyum 1.70 arazide motor cok yüksek geliyor biraz dusuremezmiyim? Saygilar..
Al benden de o kadar ! Nerde kullanacağın önemli Cross için aldıysan bak ama genelde asfalltaa kullancaksan hiç masraf etme bile arazi lastiğine.
Bu arada marka öneren var mı yol lastiği için ? Diğer motoruma 1000 liraya lastik almıştıum bunda lastik fiyatları 250-400 olunca insan ister istemez işkilleniyor. Ne dersiniz lastik konusunda ve ölçülerde oynama olursa çok birdeğişiklik olur mu . 4,60/18 lastik ölçüsü kaça denk geliyor ?
Beyler gidon tavsiyesi olan varmı?
Orjinal gidonu en ufak darbede yamuluyor, resmen alüminyum, her cross gidonu xtreme 150 uyarmi, bi tavsiye verin gidon duzeltmekten ciğerim soldu
Herkese selamlar arkadaslar 500 km de .xtreme 200 aldim .henuz binecek firsatim olmadi bakimlarimi kendim yaparim yag miktari 1 lt.midir? kac km sonra subap ayari ister? Zincirde bosluk yok biraz gevsetmelimiyim?telden yaziyorum affola.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)