34 cm uzunlugu
34 cm uzunlugu
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
arkadaşlar hepinize merhaba. bendede mondial xtreme max 150 var alalı 1 ay oldu ancak benzin depo kapağının uyumsuzluğu gerçekten rahatsız ediyor fazla konduğu zaman taşma ve her zaman benzin kokusu.. mesajlara baktım ama bulamadım bu motora uygun benzin deposu kapağı bulan varmı ? nasıl halledebiliriz bu sorunu ?
Eski sayfalarda istemediğin kadar bilgi var.
problem şöyle çözülüyor, pet kola şişesinden depo kapağının contasının içine girecek şekilde 5-6 tane conta kesip içine yerleştirmen gereklidir.
Contayı yırtmaman lazım, ve yaptıktan sonra kapak biraz zor kapanır.
Motor hayırlı olsun
teşekkür ederim bilgin için çok sağol
Egsoz sesi yetersiz hissediyorum hangi marka egsozu onerirsiniz arkadaslar
Xtreme max kullaniyorum
Caglayanda Murat oto yu (yetkili servis) kullaniyorum. Kendisinden cok memnunum arkadaslar. Istanbulda bircok servise gittim ama Murat Usta kadar ozenle calisani beni dinleyeni bulamadim. Tavsiye ederim. Murat oto caglayan yazinca nette cikiyor.
1 haftadır bu lastik konusunu araştırıyorum, yabancı forumlarda çok gezdim konular açtım. Aldığım cevaplar ve hazır web sitelerinin yardımlarıyla ulaştığım sonuçlar için bir tablo hazırladım, aşağıda Max için uyumlu lastik ebatları mevcuttur.
Bu merak edilen konuya da sonunda bir netlik kazandırdım umarım
FACEBOOK GRUBUMUZA BEKLERİZ. 5 AYDIR AKTİF OLARAK YARDIMLAŞIYORUZ.
https://www.facebook.com/groups/169382393433347/
Bu model için sticker uygulayan var mı fotoğraf atabilir misiniz ?
arkadaşlar muayene için ve birkaç ufak şey için motoru servise götürdüm fiyat yüksek geldi bana birde siz bakarmısınız
Muayene kontrolleri yapıldı
Arka fren müşürü takıldı
2 Jantında telleri sökülüp ayarlandı
İşçilik 135TL
Arka fren balatası değişti 20 TL
Debriyaj teli değişti 25TL
Arka dış lastik değişti 150TL (Anlas nr-47)
Toplam servis ücretim 330 TL çıktı sizce çok değilmi bu fiyat?
lütfen bilgi verin ön amanstör yağını değistirtircem ne kadar yağ ve miktar ve ne tür yağ koyulması gerekiyor. yada ön amanstörü yumusak olması ıcın baska ne yapmalıyım?
Öcelikle forumdeki herkese iyi günler.xtreme-max 150 mizi dün akşama doğru teslim aldık.Aranızda yeni katılmış bulunmaktayım.Fakat şöyle bi sıkıntı oldu motoru bayiden aldık getirirken düz yolda hiçbirşey yokken iç lastik patladı ve küçük çaplı bi kaza oldu. Bu sırada motoru babam kullanıyordu motoru sağ doğru yatıp biraz sürüklendi fakat ciddi bi sıkıntı olmadı. Tanıdık bi usta çağırdık lastiği sökülüp yeni iç lastik takılıp halloldu. Baya maceraliı bi teslimat yaşamış olduk. Allahtan kimseye birşey olmadı. sıfır bir motosiklette daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu merak ettim . Bu arada ben de Ankaradayım,Ankaradaki arkadaşları ve sizleri burdan takipteyim ileriki zamanlarda tanışmayı isterim.Ayrıca Ankarada servis olarak önerebileceğiniz servis ve lastik için bir yer var mıdır?
(konum:konya yolu)
On lastik havası aşırı az vurdularsa sibob kesmiş olabilir
Geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar bende yakın zamanda Mondial 150 X-treme motordan almak istiyorum fakat boy konusunda tereddütlerim var Boyum 173 Bu motor bana büyükmü gelir acaba.
Merhaba arkadaşlar.Ekim ayında sürmeye başladığım suan 2500 km de olan xtreme maxmı satıyorum.Eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bayilere o kadar para bayılmalarına gerek yok.Plakası ruhsatı herşeyi hazır tam uğraşmanıza gerek yok satma sebebim racinge geçmek istmem.Aradığım motoruda buldum.O yüzden biraz acildir.Ciddi alıcılara yardımcı olurum.
İLAN NO : 306222509
Arkadaşlar merhaba, xtreme max 200 motorum 1. Vites gazı köklediğimde önce bi boğulma yapıyor sonra açılıyor sebebi nedir? sizde de var mı bu problemi yaşan çözümünü bulan varsa nasıl çözdü acaba ?
iyi günler
bu sesten nasıl kurtulabilirim disk balataya sürtüyor
https://www.facebook.com/sinanbsl/vi...type=2&theater
Merhaba arkadaşlar.Benim yaşım 18.Ve motora yeni merak saldım Şehir içi kullanabileceğim bir motor istiyorum.Öğrenci olduğum için bütçem bayaa kısıtlı.Xtreme maxi görünce aklıma yattı.Öğrenmek için ideal mi sizce.Birde hız göstergesini değiştirebiliyor muyuz.Şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)