Herkeze selamlar tekrardan ön tekerde yalpalama mevcut başına gelen var mı acaba
Saygılarımla...
Herkeze selamlar tekrardan ön tekerde yalpalama mevcut başına gelen var mı acaba
Saygılarımla...
Dediğiniz gibi büyük ihtimal akort ayarı bozuk aldığımda az bi miktar vardı şimdi ilerledi bi kaç arazi sürüşüde yaptım tabi ankarada bildiğiniz güvenilir usta var mı arkadaşlar jant ayarı için teşekkürler
cross takım için topladıgım jant takımı onceden bitmişti
cadde için de orjınalleri makyajladım, onlarda bitti.
ilerde SM e de dönüşebilir
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Selam arkadaslar tekrar bu gun sabah is donusu eve giderken hafif yagisli havadan dolayi motosikletle dustum motorda sukur bi aksirma tiksirma yok 30 km ile dustum 1 2 metre surundum yerde sola dogru dustum arka bagaj portu ve on sol elcik ile korumaligi hafif hasar aldi ve debriyaj manetim yamuldu. Zoraki eve gittim motorla. Orjinal fabrika lastigi gercekten berbat viraja 30 ile girdigim halde kaydi ve dustum. Lastik alicam yola iyi tutunan tavsiye edebiliceginiz bir lastik varmi acaba tesekkurler x-treme max 200
Yorucu bir günün ardından kross takım bitti
Eski orjinalleride eski kross lastigimi taktim
Malum yarış öncesi antreman da gerek ��
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Arkadaşlar herkese merhaba elinde arka bagaj demiri olan varmıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Hocam bu arka bagaj demirlerini nerden aldınız
Centiko cok saol kardesim yarismada insallah biyerlere gelirsin hep destek tam destek tavsiye icinde ayrica tesekkur eserim
Toplamaya devam
Hey masallah
bu motosikleti bir kaç cm alcaltmak mumkun mu acaba??
Cenkito kardes ankarada oturuyorum ben bu sava mc 24 marka lastigi nerde bulabilirim ? İnternetten siparis vermek gerekirse hangi siteden vereyim guvenilir olurmu ?
Merhabalar motor olarak x-treme almaya karar verdim herşey hazır.
Ekipman olarak enduro takımımı almalıyım ?? motoru şehirde kullanmayı düşünüyorum
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Arkadaslar sava mc 24 marka lastik alcam cadde tipi ama olcude suphelerim var simdi bizim maxlarin orjinallerinin karsiligi nedir cadde tipi lastikte. Orn. Arka crosta 4.75-18 caddede ne olur misal 120-80-18 olurmu nasil ogreniriZ
Tesekkur ederim Ön ? 90-90-21 ?
Merhabalar. Benim ufak olmayan bi sorunum var. Geçen günlerde motorum çalındı.Birkaç gün sonra kendi çabamızla bulduk ama motorun hali içler acısı. Anasını bellemişler motorun sökmeye başladıkları zaman bulabildik ancak ama parçaların yarısı eksik İnternetten baktım da acaip bi meblağ çıktı (700 tl kibin) Böyle ucuz yollu -ne bilim yan sanayi olur falan- parça bulabilceğim, ya da elinde olup da satmak isteyen birilerini bileniniz var mıdır? Benzin deposuna kadar bellemişler motoru yandım bittim resmen :( :(
AMAN MOTORUNUZU KIRK TANE KİLİTLE BAĞLAYIN COZUTTU BU SON OF A BITCHLER BU ARA
çok geçmiş olsun. Aynen SoBs
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)