Ben alicam haftaya teslim inşallah bi aksilik olmazsa yazicam buraya bisi de sormak istiyorum body armor 4xl veya 3xl bulabilir miyim veya buna benzer montlar varmı biraz iri yarı biriyim de
Ben alicam haftaya teslim inşallah bi aksilik olmazsa yazicam buraya bisi de sormak istiyorum body armor 4xl veya 3xl bulabilir miyim veya buna benzer montlar varmı biraz iri yarı biriyim de
motorun boyutları aynı 150 cc olanıyla benim boy 186cm kilo 78-80 bende biraz ufak kalabilir. ama tork önemli benim için. Karizma R olmadı alternatiflere bi yandan bakıyorum
İki kişi 60 65 km normal midir sizce arkadaşlar
Ankaradayım x maximi seviyorum
İki kişi hız yani tapa gaz 65 km civarı ben dişli büyük tork yapar ama hız yapmaz diye normal düşündüm sizde durum nedir arkadaşlar
Sıkıntı var motorda bence yokuşta belki ama düz de orjinalde olsa motor daha fazla yapmali
cub motorlar bile 2 kişi 80-85 km hız rahat yapıyor. Motorda sıkıntı olabilir Cenkito abinin dediği gibi
bana gelen lastik resimdekiyle aynı abi 4*10-18 inşallah olur
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...44-IC-LASTIKLI
http://hizliresimyukle.com/images/20...316_114502.jpg yarın teslim alıyorum inşallah
acaba kitapçıkta yazan lastik hava basınçları nedir kitapçıgı kaybettim internettede pdf olarak bulamadım.
Şimdi isteyim eve gidince bakıp yazarim kardeş
Arkadaşlat benim km belkide lastikden düşük baya bi geniş lastik var üzerinden dişli felan acaba ondan mı
Saygılar
iyi aksamlar... daha oncede yazmıstım xtream max in 200 lugune bayaga niyetliyim buaralar...
asfaltta asırı zorlamadan stabil kac km ile gidilir? 110-120 rahat görür mü acaba?
Evet arkadaşlar
Eğer planlarım ve sagligimda bir sorun olmazsa
Turkiye enduro sampiyonasi 21-22 mayıs fethiye
Yarışına max ım ile katılma kararı aldım
Gazam mübarek ola
Meteoroloji yine yalan dizisi olmuş. dün bakıyorum güneşli sabah gözümü açıyorum yağmur var.
Neyse biz inatlaştık yağmur bastırana kadar sürdük.(Mehmet Turan'la)
Hatta sis bastı bi ara üstümüze aydosun en tepesindeydik.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)