Selamin aleykum arkadaşlar önümüzdeki hafta xtreme max 200 2016 modelini alcam inşallah bi aksilik olmazsa en çok merak edenlere söyleyim boy sele yükseklik açısından 150 likle aynı ve boyum 194cm 2 ayağımda yere tam basıyor ve dizlerim kirilmiyor yani 190 olanlara ve ustune gore yapilmis gibi super bi heybeti var ve kesinkikle ustune oturmamla gozlerin üzerimde olması bir oldu. Çok hoş bi motora benziyor yeşil renk de gerçekten yakismış 200cc ile daha iyi olacağını umuyorum
Saygilar
abilerim merhaba
BAŞLANGIC MOTORU ICIN DUSUNUYORUMDA BOYUM 180 KILOM 65 YAŞ 19 ALSAM ZORLUK ÇEKERMİYİM AYAKLARIM YERE BASARMI?
ben de bugunler de fena halde bu modelin 200 lugunu almaya niyetliim... lastik konusunda ne onerirsiniz?
basar tabiki de.
Bu arada küçük harflerle yazmanı tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
eğer max 150 ile aynı lastik varsa üzerinde değiştirmeye lüzum yok lastikleri kuru asfalt ve toprakta gayet başarılı.
4,10*18 SWALLOW dediğin lastik cenkito abi nerden getittire bilirim ?
bak pesinen seni uyarayım dişli lastik yeni iken asvaltta motorun arkası gezeler,
ama biraz dişler oturunca-eskiyince ve sen alısınca sorun olmaz.
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...44-IC-LASTIKLI
baska bir yerden de fiyat sordum oda gelince yazarım sana
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
abi peki tırmanması artarmı eskiye göre ? bide nelker yaparak bu motorun gücünün arttıra bilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
abi birde bizim lastikler 4.60-18 tam olur dimi 4.10*18
motor lastiği cevirebildiği kadar tırmanma artar
güç artısı için
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot...-modifiye.html
https://www.facebook.com/XtremeMaxKu...type=3&theater
takılı lastik 4.10 /18 swallow yanındaki de orjınali
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
cok tşkrler birde benim arka ayak freni 3 4 defa pompalayınca tutuyor neden
Ankarada küçük bir ekip kurup gezmelere başladık biz
Edit ve Not:250.sayfaya yeni gelebildim ne yazmışsınız yaaa
Benim debriyaj baya sertleşti artık. Debriyajı sıkarken gacır gucur ses geliyor manetten. Onu nasıl yağlarım acaba? Yanlış hatırlamıyorsam birisi şırıngaya yağ doldur telden içeri sık demişti ama yanlış mı hatırlıyorum? Veya doğrusu nedir bu işin. Teşekkürler.
Cümletten selamlar bol gazlamalar arkadaslar 2013 model max im 8.500 km de titresimi biraz artti 2 bin km de bir castrol 10 40 1.5 litre yag koyuyorum ama titresim ilk zamanlara gore daha bi fazla birde motoru sabahlari calistirdigimda hava soguk yada sicakken fark etmiyor jigle cekilip calistiriyom gazdan elimi cektigimde her turlu istop ediyor rolenteyi yukseltiyorum bu sefer motor isindiktan sonra devir yuksek calisiyor birde titreme icin debrajdan da tereddut ediyorum 1 sefer degistirdim baski balatasini iyi olmustu baya ama simdide sanki siyiriyormus gibi geliyor bana
bunun yeni çıkan 200lük modeli nasıldır alan var mı? tork bakımından
Bu motor sıfır satılıyor mu hala ? Sen memnun musun Motoran'dan ? Çok rahat gözüküyor.
Teşekkürler. X-treme Max 200 cc henüz alan olmadı sanırım. Acaba konforu falan günlük kullanımda nasıl ? 5000 TL güzel fiyat...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)