Atakan_34 adlı üyeden alıntı
Mrb. arkadaşlar
Bende 2 yıl önce bu motora heveslenmiştim o zaman ani bi kararla rks titanic 150 almıştım onu sattım.Şuan 2.el bi xtreme max aldım 12 bin km ve pek iyi kullanılmamış açıkcası.Satın alırken servise gösterdim yürüründe hiç bir sıkıntı yok dedi ufak tefek sorunları sinyalleri kırık, gidon kilidi kırılmış sanırım bunu daha sonradan farkettim.Birkaç da vidası falan düşmüş.Cem abinin önceki sayfalarda dediği gibi petrol ofisi maximoto 10-40 yağ koymayı düşünüyorum da 4t gibi bi muhabbet var o nedir?
İstanbul Şişli de oturuyorum hem fiyat konusunda uygun hemde bu motordan anlayan bi tamirci tavsiye edermisiniz? İşini bilen birinin komple bi elden geçirmesini istiyorum şahsen.Son 30 35 sayfayı okudum bu konu hakkında bilgi göremedim.
Bu arada facebook sayfanızda da sigorta konusunu ben sormuştum.Sigorta şirketi bana 750 TL fiyat çıkardı.Motoru aldığım fiyat zaten 2250 eğer uygun fiyat bulamassam bi şekilde trafikten düşürücem aracı.
Not:Araçlardan pek anlamam o yüzden bu kadar soru sordum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim